Bikes Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 jen tak pro info, jaky mate nazor na Shell Helix Ultra 5W40 VW50200? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 (editace) Bežný hydrokrakovaný, všade dostupný motorový olej. Ak nie je pančovaný tak sa môže smelo použiť do väčšiny benzínových motorov na našich cestách a aj do väčšiny starších nafťákov (tých bez DPF). Editováno: 24. Září 2017, autor: e1. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 24. Září 2017 Sdílet Vloženo 24. Září 2017 diky, takze takovy neurazi, ale ani nenadchne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinhoSVK Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Chlapi nehnevajte sa, ale ja originál olejový filter na nete neviem nájsť. Ak si niekto nájde čas pls hoďte mi tu link prípadne do správy. škoda rapid spaceback, 2015, 1.2 TSI, 81 kw. Ďakujem moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 (editace) @MartinhoSVKomlouvám se, zde jsem hodil odkaz na špatný filtr, proto jsem smazal,aby to nemátlo :-) Editováno: 13. Říjen 2017, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinhoSVK Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 (editace) Ďakujem, ale tento filter je pre vozidlá s motormi 1.2TSI 63kW/77kW (CBZA, CBZB) od 3/2010, 1.4TSI 90kW (CAXA) od 6/2010 a ja mám 81 kW (CJZD) od 5.2015. Editováno: 3. Říjen 2017, autor: MartinhoSVK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/04e115561h-olejovy-filter-1-0mpi-1-0tsi-1-5tsi-skoda-19639.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 nebo zde : http://www.obautodily.cz/skoda-fabia-iii-octavia-iii-yeti-citigo-filtr-oleje-1-0mpi-1-2tsi-1-4tsi-1-6tdi-original-7103cz2323/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 MartinhoSVK, jednoducho hľadaj filter s označením 04E 115 561 H. Vyhľadal som ho to na nete za menej ako minútu, kúpiš ho v každom autorizovanom servise, alebo u každého väčšieho predajcu náhradných dieľov. ski1961, nabudúce si najprv skontroluj kód motora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Ahoj, chcel by som sa vás opýtať potrebujem už ísť na výmenu oleja. Interval ukazuje už len 1400 km. Musím isť len do autorizovaného servisu Škoda, alebo si to môžem ísť dať urobiť aj do nejakého iného servisu. Môj servis Škoda je vzdialený odo mňa 150 km, ale tu v mojom okolí sú rôzne ďalšie. Zatiaľ som na každú servisnú prehliadku chodil do škodovky, ale teraz sa tam neviem dostať. Auto je ešte v záruke. Ďakujem za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 musíš do autorizáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Nemusí, platí bloková výjimka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Prosím ťa, čo znamená bloková výnimka? Niekde sa píše, že už servisné prehliadky nemusia robiť len autorizovaný servis. Pretože tie ostatné sú potom voči nim diskriminované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitrs78 Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 https://www.autorevue.cz/velky-mytus-abych-neztratil-zaruku--musim-do-znackoveho-servisu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Super si mi poradil. Podla tej blokovej výnimky som to našiel na internete aj presné vyjadrenie zo servisu kam chodím. Takže môžem si vybrať ktorý koľvek servis, len tam musí byť dodržaný postup. Vďaka za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 před 4 hodinami, pitrs78 napsal: Nemusí, platí bloková výjimka ano, teoreticky nemusí, ale servis musí od Škody kupovat technologické postupy a to má málokdo. Rozhodně servis v malém městečku apod. to nekupuje. Jediné co se fakticky změnilo je to, že do servisní knížky už může psát skoro každý. Ale během záruky dávat auto do neautorizáku je ve své podstatě risk že kdyby se něco stalo, tak se budeš dohadovat apod. Při cenách garančních prohlídek na Rapida, mi přijde holý nesmysl to dávat někam jinam. Já vždy platil kolem 500Kč za prohlídku a cca 700Kč za výměnu oleje s filtrem. Olej vlastní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Hlavne do elektronicke servisky to asi jakykoliv neorigi servis tezko zapise kdyz nebude mit ty placeny servisni postupy ne ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 (editace) No o peniaze nejde, ide o to, že nie je čas isť 150 km do autorizovaného servisu. Z práce sa teraz koncom roka neviem uvoľniť. A myslíte, že je problém ak sa presiahnu tie zostávajúce 1400km? Išiel by som pozdejšie? Poprípade je problém ak by som šiel do iného autorizovaného servisu, napríklad Hyundai, alebo Renault? Tie su aj u nás. Editováno: 16. Prosinec 2017, autor: Chamaco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 @Chamaco u nás v ČR je to takto, takže předpokládám, že u Vás to bude taky tak. Když jsem se informoval já na servisní kontrolu, tak v odpovědi byla i tato citace : "Výrobce navíc toleruje z pohledu záruky až 3 měsíce resp. 3000km překročení servisního intervalu." takže si myslím, že není žádný problém jít později :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Ja som im tiež písal a spýtal som sa aj nato, či je problém ak prídem pozdejšie. Robia až v pondelok, tak čakám čo odpíšu. Ak by to bolo tak, ako píšu tebe, tak by to bolo super a bolo to vyriešené. Nechcel by som ísť inde, pretože som s nimi spokojný, chodím len tam a nechce sa mi to riskovať u niekoho nového. :-) Ak sa mi to podarí nejak vyriešiť isto napíšem riešenie, nech to vedia aj iný ak sa stretnú s tým tak ako ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 @Chamaco myslím, že můžeš být úplně v klidu, takto to prostě je a u Vás to bude jistě stejné..limity jsou pouze ty bud 3 měsíce doba nebo 3000 km.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 (editace) Chamaco: Můžu se zeptat odkud jsi? Je mi divné, že máš nejbližší zastoupení ŠA 150km. Když vidím zastoupení v ČR, kolikrát několik ŠA v jednom městě, tak na 150km jich musí být desítky. A u vás jeden na 150km?? Editováno: 16. Prosinec 2017, autor: Dodi 15 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 To by aj mna zaujimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chamaco Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 Áno som z RV, ale auto som kupoval zo Škodovky zo Zvolena, ktoré je odo mňa 150km. Napísal som, že tu v okolí sú rôzne ďalšie. Ale tento poznám a som s nimi spokojný. Preto nechcem ísť nikam inam. Tu v RV servis škoda nie je. Ale je Hyundai a Renault. Tam by som ešte vedel ísť, preto som sa aj pýtal či je problém ak by som šiel tam. Momentálne kvôli práci neviem isť mimo RV. Ale ak sa dá ísť aj po presiahnutí limitu, tak radšej pôjdem do ZV, kde viem ako a čo robia. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 16. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2017 (editace) Ok, tvoje rozhodnutí. Ještě, jak máš daleko nejbližší ŠA? Ono jedna věc je koupě a psychologický závazek vůči nim a nebo nejbližší servis a zkusit tam. Vyzkoušet se má a nebo může vše :-) Editováno: 16. Prosinec 2017, autor: Dodi 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.