Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Tu Ostravu by som bral aj ja, som z SK.... s Octaviou III...A to osvetlenie by som zobral priamo tam, ak to ferda25 aj donesie (neviem ci to ma moznost zohnat, ale mal som pocit z nejakeho prispevku ze ano). A termin uz viete kedy asi? Dufam nejaky vikend... ;-)

Editováno: , autor: tecki
Vloženo

Ahoj kolegové.

Nerad bych dále zasíral fórum.

Zajímá mě rozdíl mezi LED denním od VW (3AF943021A) a od Škodovky (000 052 110)?

Jak je možné, že jedny hážou chybu a druhé ne (u před FL)? (nebavím se o úpravách, naprosto věřím, že ferda do umí vyřešit)

Ty VW mají v sobě odpor a tváří se tedy CAN?  

Díky za opověď, případně za opravu.

Vloženo

Škoda příslušenství = 000 052 110

VW originální díl = 3AF943021A

Rozdíl není žádný(na škoda příslušenství najdeš nápis: 3AF 943 021A)

To že jedny hážou chybu a druhé ne je absolutní nesmysl. Vždy je nutné řešit nastavením BCM jednotky.

Vloženo

do SPZ ti can-bus neni nic platnej  :kol-32: 

nicméně odkaz na ty předražený světýlka je fakt nesmysl - stačej ti obyč bez can-busu a tak jako tak s nebo bez , to musíš nastavit v jednotce (někde to tu je i popsaný jak na to  :kol-28: neni to nijak složitý dal sem to i já  :kol-31:  )

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Tak klucí, jsem asi blbej.

Moje téma jste mi zamkli a  zde jasně nevidím, jak a co nakódovat ve VCDS, aby mi i CAN-BUS žárovky svítili v osvětlení SPZ bez chyby...tak jsem buď blbej já, nebo jsem to na 5-ti stránkách nenašel :-( 

Prosím o popis - zapni v tom a tom, tohle a tohle, nebo sniž tam tohle a tohle a bude to jasné :-)

Děkuji moc !!! :-) 

• o 3 týdny později...
Vloženo

čauves Kluci,

hele chci radu, doporuště mi prosím bud komlet led osvetleni SPZ na Superb II před faceliftem?? Je mi jasný, že budu muset kodovat, ale chci neco kvalitnyho??

Vloženo

suri.: Mělo by to tak být, ale stejně je třeba kódovat (nebo jde jen o stáří auta a jeho SW?). Ta světla, co píšeš, ale opravdu jsou vyměnit kus za kus za stará.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...