kully Vloženo 24. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2013 Nepochyboval, jen sem davam informaci od uzivatele s tipem kde nakoupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 to hansHK: Jsi zlobil, že světla neklapla??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansHK Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 No už to tak Ferdo vypadá. Nasliboval jsem toho ale tolik tolik, že se tomu sám divím...ale flintu do žita neházím a snad se uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martingeff Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Tak už jsem tam dal taky osvětlení SPZ VW - 3AF943021A - svítí to krásně bíle a k zadním LED světlům z SII facelift se fakt hodí. Ferda mně nastavil elektroniku dopředu při montáži zadních LED světel. Takže jsem jen namontoval a už to svítí bez chybového hlášení o prasklé žárovce. Doporučuji..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlaK Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Ferdo, chci se s tebou domluvit, protože bych chtěl zadní světla předělat na LED z verze LK. Máš tip, kde je koupit, pak namontuju a po cestě do Prahy se zastavím u tebe na nakódování? Superba mám 3,6, 2011 (MFD je 11/2010). A zrovna bys asi dokázal i eliminovat případné chyby na palubce pro případ, že mezitím instaluju LEDky do SPZ, denního svícení a parkovaček, je tak? Jezdím ze Zlína Prahu každý týden, tak bych k tobě zabočil... Díky! P.S. Nejde mi poslat SZ, prý nemůžeš dostávat už žádné nové, asi je fronta, tak se omlouvám, že to píšu takhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 (editace) jinak vypnout kontrolu žárovek se nám taky povedlo, je to sice O2 ale má podobnou BCM... na mé O2 to svítí stejně jako na S2... z S2 taky není problém natočit videjko... Editováno: 8. Květen 2014, autor: kokta7 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 (editace) No jo, ale špatně...je stále aktivní test(to je proč blikají LEDky) a já dokážu deaktivovat jen určitý okruh(tj. jen hlídání SPZky a vše ostatní funguje jak má). Editováno: 8. Květen 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 (editace) trošku nerozumím tvému jazyku, však jasně že jdou deaktivovat jenom parkovačky,SPZ, DRL nebo přední světla, zpětné světla atd... jako myslíš proč na videu blikají? protože sem to natáčel mobilem a pak to hold bliká...tady na videu to hold taky problikává, chtělo vzít zrcadlovku (nemám ji). V REÁLU TO OVŠEM SVÍTÍ NORMÁLNĚ. Editováno: 8. Květen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 (editace) Je vidět, že spíš nechápeš co já píšu a má reakce je adekvátní tomu co jsi Ty napsal. Editováno: 8. Květen 2014, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Itchy Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Víte už někdo prosím jaké LEDky použít na osvětlení SPZ, aby to nevyhazovalo chybu na palubce? Samozřejmě pokud tak jde bez nutnosti to vypínat u Ferdy :-) Zkoušel jsem sufitku 39mm canbus, co tam má být a špatný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeFSI Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Po mých zkušenostech - jedině ferda.. Ale to asi nechceš slyšet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 Víte už někdo prosím jaké LEDky použít na osvětlení SPZ, aby to nevyhazovalo chybu na palubce? Samozřejmě pokud tak jde bez nutnosti to vypínat u Ferdy :-) Zkoušel jsem sufitku 39mm canbus, co tam má být a špatný... To by mě zajímalo, proč se na to ptáš v Interiéru. Copak ty máš RZ uvnitř vozu? Přesouvám do již dávno založeného tématu o osvětlení RZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 (editace) http://www.milotec.net/led-osvetleni-spz-octavia-ii-facelift-typ-1z.htm tyhle nehlásí chybu, svítí solidně a jsou spolehlivé... Editováno: 6. Říjen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Itchy Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 To by mě zajímalo, proč se na to ptáš v Interiéru. Copak ty máš RZ uvnitř vozu? Přesouvám do již dávno založeného tématu o osvětlení RZ. Omlouvám se, tak tupej zas nejsem , kluci v tom původním vlákně řešili i LEDky u SPZ ... tohle jsem hned nenašel. Dík za přesunutí a ostatním za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 No jo, pak se tady má něco vyřešit a najít, když se řeší věci v nesouvisejících tématech. A to teď nemyslím na tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 7. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2014 (editace) .. Editováno: 18. Prosinec 2014, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 Tímto bych chtěl poděkovat FERDOVI25 za odstranění chybového hlášení osvětlení RZ : DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxborec Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 (editace) Jak waikiki píšeš o těch parkovačkách osram w5w led, tak třeba tyhle jsou ony http://www.autodilycz.cz/zbozi/led-osram-w5w-12v-w2-1x9-5d-ledriving-2-ks-os-2850cw/490287/ ?? Jelikož jich tam pod názvem osram w5w mají několik, tak se raději ptám. Díky moc! Editováno: 2. leden 2015, autor: xxborec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 3. leden 2015 Sdílet Vloženo 3. leden 2015 (editace) možná koukni do jiného vlákna....... http://forum.skodahome.cz/topic/130742-led-parkova%C4%8Dky-na-superb-ii/ ty žárovky jsou tyhle..... http://www.zarovky.cz/auto-moto/osram-led-w5w-2850ww-4000k-12v-1w-w2-1x9-5d/ Editováno: 3. leden 2015, autor: dell Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxborec Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Díky moc, to jsem potřeboval! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxborec Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 (editace) Poradili byste prosím, kde koupit ty LEDky do spz pro hatchback, tj. kód 1K8 943 021 C ? Zde je mají zřejmě jen 1 kus za cca 500 Kč http://www.cars-equipment.com/ takže komplet spz za cca litr. Ale co třeba Ebay? Tam jsem našel prý originální za 500 sadu obou. Nebo víte o nějakém jiném obchodu v ČR? :-) Díky moc! Editováno: 6. leden 2015, autor: xxborec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 6. leden 2015 Sdílet Vloženo 6. leden 2015 http://www.cars-parts.cz/www/cz/shop/led-osvetleni-rz-spz/oem-3af943021a-led-osvetleni-rz-pro/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxborec Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 (editace) Díky, ale to je kód 3AF943021A - tedy pro combi. Já však chci na sedan - 1K8 943 021 C. A právě tyhle ledky nemůžu najít nikde jinde, než jsem psal :/ Editováno: 8. leden 2015, autor: xxborec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dell Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 aha, přehlédl jsem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 8. leden 2015 Sdílet Vloženo 8. leden 2015 a proč to nevyřešit tak , že dát ledky jen jako nahradu žlutyho světla a nevysypeš takovej balík ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.