Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj. Sviti mi docela sikmo svetla. V prirucce jsem se dozvedel ze to jde regulovat u halogenu, ale je potiz ze mam xenony. Jde to tam take ? Mam se v tom pohrabat sam, nebo radeji do servisu s?Dik za info

Vloženo

musis udelat zakladni nastaveni xenonu

zajed na regloskop at ti nastavi polohu dle regloskopu pripoj sek rj xenonu , dej zakladni nastaveni kanal 1 a kanal 2, potvrd uloz a hotovo.melo by to pomoct :-)

Vloženo

Tak jsem byl v origo servisu a ono by to slo, ale jsou tam polamane ty ozubene plastove kolecka, tak to tak nejak udelal, jakoze je to lepsi, ale sam rikal ze je to tak na 60%. Rozhodne kvuli tomuhle nebudu kupovat nove xenony (nejsem blby :-D ). Ale da se to vymenit z nejakych jinych svetel ?

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Ahoj, mám na levém světlometu stržené štelováky, takže mi světlo svítí asi do půli normální výšky. Můžete mi prosím poradit, zda se dají sehnat samotné štelováky nebo musím koupit celé světlo?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...