Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj. Sviti mi docela sikmo svetla. V prirucce jsem se dozvedel ze to jde regulovat u halogenu, ale je potiz ze mam xenony. Jde to tam take ? Mam se v tom pohrabat sam, nebo radeji do servisu s?Dik za info

musis udelat zakladni nastaveni xenonu

zajed na regloskop at ti nastavi polohu dle regloskopu pripoj sek rj xenonu , dej zakladni nastaveni kanal 1 a kanal 2, potvrd uloz a hotovo.melo by to pomoct :-)

• Autor

Ehm.... takze do servisu ?

jo

• Autor

Tak jsem byl v origo servisu a ono by to slo, ale jsou tam polamane ty ozubene plastove kolecka, tak to tak nejak udelal, jakoze je to lepsi, ale sam rikal ze je to tak na 60%. Rozhodne kvuli tomuhle nebudu kupovat nove xenony (nejsem blby :-D ). Ale da se to vymenit z nejakych jinych svetel ?

Jde vsechno, musis to otevrit a podivat se. Patrne bude chyba nekde u toho motorku na naklapeni

• Autor

Motorek pry nejede... minimalne jeden.... no mozna na jare :-)

jinak mam na nahradni dily xenon (po bouracce) kdyby jsi chtel nejaky kolecka.. ale vymenitelny to neni, jedine to nejak dobastlit

• Autor

Zatim to neresim, vidim tak vidim. Ale pokud bude na jare cas, poshanim a dam vedet ;-)

• 5 měsíců později...

Ahoj, mám na levém světlometu stržené štelováky, takže mi světlo svítí asi do půli normální výšky. Můžete mi prosím poradit, zda se dají sehnat samotné štelováky nebo musím koupit celé světlo?

zkus vrakáč, ale obávám se, že to nepujde a budeš muset koupit světlo

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.