Publikováno Listopad 25, 201311 r Ahoj. Sviti mi docela sikmo svetla. V prirucce jsem se dozvedel ze to jde regulovat u halogenu, ale je potiz ze mam xenony. Jde to tam take ? Mam se v tom pohrabat sam, nebo radeji do servisu s?Dik za info
Listopad 25, 201311 r musis udelat zakladni nastaveni xenonu zajed na regloskop at ti nastavi polohu dle regloskopu pripoj sek rj xenonu , dej zakladni nastaveni kanal 1 a kanal 2, potvrd uloz a hotovo.melo by to pomoct :-)
Listopad 27, 201311 r Autor Tak jsem byl v origo servisu a ono by to slo, ale jsou tam polamane ty ozubene plastove kolecka, tak to tak nejak udelal, jakoze je to lepsi, ale sam rikal ze je to tak na 60%. Rozhodne kvuli tomuhle nebudu kupovat nove xenony (nejsem blby :-D ). Ale da se to vymenit z nejakych jinych svetel ?
Listopad 27, 201311 r Jde vsechno, musis to otevrit a podivat se. Patrne bude chyba nekde u toho motorku na naklapeni
Prosinec 2, 201311 r jinak mam na nahradni dily xenon (po bouracce) kdyby jsi chtel nejaky kolecka.. ale vymenitelny to neni, jedine to nejak dobastlit
Prosinec 7, 201311 r Autor Zatim to neresim, vidim tak vidim. Ale pokud bude na jare cas, poshanim a dam vedet ;-)
Květen 29, 201411 r Ahoj, mám na levém světlometu stržené štelováky, takže mi světlo svítí asi do půli normální výšky. Můžete mi prosím poradit, zda se dají sehnat samotné štelováky nebo musím koupit celé světlo?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.