GeorgeBoth Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Mal by som otazocku ci niekto z vas mal skusenost s problemom co momentalne riesim na mojej O2 2006...Ide o predny lavy stierac, nestiera po celej ploche a vynechava cast niekde v strede stieraca, zhruba pod castou ktora ho v podstate drzi na ramene.Vymenil som uz aj stierace za nove a problem pretrvava nadalej.Ked som skusil to rameno cele pritlacit smerom na okno nech sa troska ohne tak bolofajn, stieralo pekne ale len chvilu.Bol by som rad keby mi niekto poradil lebo ma z toho ide uz porazit a este ked je uz zima a stierace su zapnute pomaly stale...Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Měl jsem kdysi úplně stejný problém. Po výměně původních už oběhaných lišt, nové pořád někde nepřiléhali po celé ploše. Zkusil jsem několik jiných značek stěračů, než jsem nakonec s úspěchem namontoval stěrače Valeo a posléze Bosch. Byly ovšem ze všech ty nejdražší , přesto levnější, než originály! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 Pokud vím, tak originál jsou od Valea. Alespoň při posledním nákupu to platilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 (editace) jj, omlouvám se za nedoplnění, že šlo o VW Polo. Tam originálně nebyla ani jedna z uvedených značek... tedy alespoň tehdy ne. Pokud ŠA dávala/dává Valea na škodovky z výroby, pak to jen potvrzuje jejich kvalitu Editováno: 28. Listopad 2013, autor: fufal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.