LibiQ Vloženo 30. Listopad 2013 Vloženo 30. Listopad 2013 Zdravičko, prosim vas mam problem at hledam jak hledam nedaři se mě nikde sehnat kružek co je kolem ovladani světel na Octavii II poradi mě někdo kde se da koupit??:-) Citovat
šulda Vloženo 30. Listopad 2013 Vloženo 30. Listopad 2013 Kroužek je širokej pojem Pokud máš na mysli ten se symboly na spínači tak ten je součástí celého spínače. Citovat
LibiQ Vloženo 30. Listopad 2013 Autor Vloženo 30. Listopad 2013 Kroužek je širokej pojem Pokud máš na mysli ten se symboly na spínači tak ten je součástí celého spínače. jj přesně ten a tohle sem si přesně myslel tak děkuji:-) Citovat
pasat Vloženo 8. Prosinec 2013 Vloženo 8. Prosinec 2013 Máš ten kroužek poškozený? Nebo proč se ptáš? Citovat
sanitka Vloženo 15. Prosinec 2013 Vloženo 15. Prosinec 2013 taky bych ten krouzek vzal bo jsem ulomil jendu tu pacicku co ho drzi k celku. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.