samsung2223 Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Zdravím,už nejakú dobu mi nesvieti osvetlenie po otvorení ľavých(P+Z) dverí a P predné, P zadné zatiaľ funguje.Nerozsvieti sa ani osvetlenie interiéru po otvorení hore uvedených dverí. Tie spodné svetielka na dverách som dnes rozoberal, kontakty pri svetielku sú OK, takisto žiarovky (menil som za LED). Pred šoférom pod volantom mám dalšie svetielko, ktoré sa tipujem rozsvieti ked sa otvoria dvere ? Bohužiaľ tiež prestalo svietiť. Žiarovka OK. Moja otázka je či v každých dverách je osobitné čidlo, ktoré odišlo alebo čo odišlo ? Ďakujem vopred za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 koukal jsi na pojistky, je divný, že by to udělalo jen na půlce, ale možný je všecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 8. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Poistky som pozeral, v poistkovej karte som hľadaj na akom čísle mohla byť, nenašiel som ale prešiel som priebežne všetky a boli v poriadku.To práve ma zarazilo že odišla len ľavá strana. Ked som išiel predchvíľkou autom začala fungovať pravá strana celáá, bolo to divné ... Pravé zadné fungujú stále, pravé predné sa niekedy preberie a ľavá strana nereaguje vôbec . Myslím aj na komfortku a jej koroziu s káblami pod sedačkou ale nejako mi nedochádza,ved by k*a odišli všetky svetla .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Jo hochu to vypada na vedeni ke komfortu. Tezko by ti odesli 2 mikrospinace zaraz apod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 8. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 (editace) žeby išiel z komfortky jeden kábel na ľavú a další na pravú stranu ? Sedačka musí ísť celá von ak by som chcel skontrolovať komfortku ?Po odpojení jednotky komfortu sa niečo resetuje/zmení ? Resp. ak ju vypojím a znova napojím nebude treba nič nastavovať ? Díkes. Editováno: 8. Prosinec 2013, autor: samsung2223 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 Taky mi to udělalo na FI ještě jsem na to neměl čas, zajímá mě na co přijdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 (editace) Jsou to uhnilé spoje u komfortky. Nejen, že je tam každá strana zvlášť, ale přímo každé dveře i stropní lampička. Kritický spoj je spojen asi ze 6 kabelů. Pojistkama to není, to by nešlo nic. Takže pohodička, návod najdeš někde tady na fóru... Editováno: 8. Prosinec 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 8. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2013 No skúsim teda tú komfortku a dám vedieť, pokúsím sa spraviť aj fotodokumentáciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 9. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Zdravím, mám ešte takú dilemu, kde sakra mám komfortku ? Niekde som počul pod spolujazdcom, niekto zase pod vodičom, pod spolujazdcom som nič nenašiel ale pod vodiča som nejako nepozeral, lebo je to aj tak pod kobercom, rád by som vedel kde hľadať, nerad by som rozoberal 2 strany. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 pod řidičovýma nohama na milón % :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 9. Prosinec 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Ďakujem. .. takže približne pri pedáloch, nie pod sedačkou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 ja to vidim na dva miliony, leda ze by jsi mel volant na pravo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 (editace) na predni hrane sedacky,je tam takova dira v koberci cca 5x5 cm kde je na ni videt,aoe ke kabelum se nedostanes,musis odhrnout koberec ps:to je na nic to psat na mobilu,sorry za dva prispevky za sebou Editováno: 9. Prosinec 2013, autor: Doktorone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 samsung2223: ne ! mezi sedačkou a pedálama přesněji :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.