brrrrm Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 jj, najskôr svetlá "oslepí" prúd vody a potom aj samotná vrstva spenenej vody a chvíľu trvá, kým ju prúd vzduchu za jazdy odvedie preč. https://www.youtube.com/watch?v=Zk9YzESlXxg Skúšal niekto dávať na svetlá tekuté stierače alebo niečo podobné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 U tekutých stěračů pozor, u některých je že se nemají dávat na plastové části (můžou způsobovat naleptání). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Na druhou stranu to "oslepení" trvá tak kratičkou chvilku a je jen velmi částečné na to, aby přesdstavovalo jakýkoliv problém pro bezpečnost jízdy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hkubes Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 (editace) Dík za odpovědi.Bohužel u mě to bude něco jiného. Já měl v tu chvíli před autem tmu a bylo to dost nepříjemné. Shodou okolností jsme to po té nahráli na mobil a je jen škoda, že se mi to nepodařilo natočit ze předu. Zkoušel jsem to doma asi po půl hodině a ostřikovače stříkali dost a svítilo to. Kdežto za jízdy to bylo jakoby jsi ostřikovače zapnul a v tu chvíli světla vypnuli. Editováno: 24. Duben 2019, autor: Hkubes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 Áno, keď za jazdy ostrekuješ svetlá v tme, máš pocit akoby sa úplne vypli. Prvýkrát ma to tiež vyľakalo, ďalšie ostreky už som si zvykol. Je to naozaj záležitosť iba tej 1-2 sekundy, kým ostrekovače pracujú.. následne ešte možno ďalších 3-5sekúnd môže byť znížená viditeľnosť, kým sa odvedie voda preč zo svetiel a následne by malo byť všetko normálne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 24. Duben 2019 Sdílet Vloženo 24. Duben 2019 No ja nepozorujem, zeby mi ostreknutie svetiel sposobilo znizenie intenzity svetla, okrem toho ked sa vysunu trysky. Ta kvapalina zas nie je ako sopel a svetlo je relativne hladke a v rychlosti to odtecie behom sekundy, aj menej. Voskujem aj svetla (2x do roka), ale toto na to podla mojho nazoru tak zasadny vplyv nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerulaitis Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jestli lze někde v nastavení poštelovat upozornění na "nedostatek" kapaliny v ostřikovačích. Řve to na mě, když tam jsou ještě cca 2 l kapaliny, což je docela opruz. Jde to změnit doma nebo alespoň v servisu? Řešil toto někdo? Díky za odpovědi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 senzor je v určitej výške, musel by si ho mechanicky presunúť. kontrola sa dá úplne vypnúť kodovaním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke1321 Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Zdravím, nesledoval jste někdo místo, které ostřikovače světel ostřikují ? pokaždé když mi proces proběhne tak mi přijde že je světlo stejně ze 70% špinavé a ostřik zasáhne pouze krajní část světla (platí pro levé i pravé) a nijak zásadně to nepomůže.. dá se nějakým způsobem poladit směr ostřikování ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 (editace) Dobry Den Páni. Mám Octavii combi RS 162kw rok 2015 Muj Problem je ze mi přestalo fungovat Ostřikování Oken předek a zadek diagnostika mi řekla že mam vadný čerpadlo ostřikovače už i vím že je to někde na levé straně pod mlhovkou v blízkosti nádobky ostřikovaču, problem je v tom že nevím co mám koupit když to zadám tak na me vyskočí několik moturku a ted který, Proto se tu ptám jestli jste už někdo měnil a byl by jste tak hodný mi sem dat postup a odkaz na to čerpadlo dekuji pekně Editováno: 12. Červenec 2020, autor: Yodiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 (editace) NA cistenie skiel mi ukazuje napriklad tento https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/5k0955651-cerpadlo-ostrekovace-de-27354.html Editováno: 12. Červenec 2020, autor: misor1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 12. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2020 děkuji za odpověď misor 1994 toto vím me jde o to že jsou dva druhy konektoru jeden čtvercový a druhý jako písmeno D. A pry musím sundat nárazník. a chci se vás zeptat jestli by se tam nedalo dostat podběhem od kola. jako že sundám kolo a pak i ty ochranné plasty podběhu a dostanu se na to nebo fakt musí celej nárazník dolu děkuji za každou pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 13. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2020 Podla mna sa tam dostanes cez podbeh, ako vravis. Najjednoduchsie je vyskusat. Lepsie nez davat dole naraznik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2020 F3 sa dostanes. Nadobka je hned za/pod pravym svetlom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 wirer bomba děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 16. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2020 (editace) @Yodiak jestli můžu radit nejdřív se tam podívej nez budes kupovat novej díl. Může být jen uklepanej drát, nebo vyskocenej konektor a nakonec se dá na ten motorek napojit 12v a uvidíš zda funguje. Editováno: 16. Červenec 2020, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 17. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 (editace) zwan děkuji a jen pro informaci koupil jsem si před týdnem Octavii RS 2,0 combi benzín třetí řada rok 2015 v provoze od11.12.2015 a to čerpadlo je na pravé straně nebo na levé kolega wirer píše ze je na pravé straně já myslel že je na levé straně někde pod nádobkou ostrikovaču a ta je právě na levé straně. Takže mam rovnou jit a rozebrat tu pravou stranu? Editováno: 17. Červenec 2020, autor: Yodiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 17. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 Čerpadlo je na nádobke a Wirer má Fabiu, takže asi to má inak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 17. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 Na lavej, na nadobke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 17. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 No ja si to myslel a děkuju Pěkně všem pak napíšu jak to šlo a udělám foto. kdyby náhodou taky někdo potřeboval vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.