nafik Vloženo 21. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2013 Zdravím, mám dotaz - do své současné octavie ii předfaceliftové jsem pořídil sedačky z octavie ii faceliftové. Zadní sedačky jsem vyměnil, přední jsem nemohl kvůli mírně jinak tvarovanému žlutému konektoru (tipuji, že je to na vystřelení airbagu). Rád bych pouze vyměnil konektory mezi sedačkama, ale jelikož se liší barvy, tak si nejsem jistý, jestli stačí ponechat pořadí kablíků nebo je třeba nějak prohodit. Prosím o radu. Díky Staré sedačky (předfacelift) mají kabely v barvě a pořadí (viz fotka): 1. hnědý 2. zelený 3. bílý Nové sedačky (facelift) mají kabely v barvě a v pořadí (viz fotka): 1. hnědý 2. modrý 3. černý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dream7000 Vloženo 22. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2013 prehod ten kablik cely zo starych do face sedaciek a mas to najjednoduchsie......robil som to minuly tyzden a vsetko krasne sedi a funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.