Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Prosím o pomoc, zda neměl někdo podobný problém.

Mám OI 2004, originál dálkové ovládání ve sklopném klíči. Vyměnil jsem baterky v obou dálkových ovladačích, ale stejně mi pořád centrál funguje max 1 až 2 metry od auta.

Neví někdo, čím by to mohlo být?

Forum se procházel, ale nic se mi nepodařilo najít.

děkuji.

EDIT: Stačí jedno téma. Druhý duplicitní sem smazal.

Editováno: , autor: Luďa
Vloženo

Tímto problémem trpí hodně zejména starších vozidel (mí zákazníci si na to často stěžují). Technologie VF signálu je velice citlivá na znečištění elektroniky jak v DO, tak i v přijímači a to především prachem kombinovaným s vlhkostí, u DO navíc pot z rukou příp. i jiné "směsi" z lidské činnosti. Doporučuji vyloučit problém na straně DO připojením vozidla na diagnostiku, která má testovací modul na DO a vyzkoušet vozidlo na jiný nový DO se stejnou frekvencí a typem - to je práce pro specializovanou dílnu, která má uvedenou diagnostiku a zkušební sadu DO. A to vše mám k dispozici, jsem z Karviné a pokud to nemáš daleko, tak mrkni na katalog firem - autoservisy - Zámečnictví Twardzik. Test se zkušební sadou je možné provést zdarma. Jinak mám skladem velké množství originálních DO vystřelováky i vajca. Jo a jestli máš možnost, změř napětí knoflíkových článků. Některé hypermarkety mají u pultu zavěšeny skutečné ležáky, které se za roky skladování samovolně vybily. Baterie expedovaná z výroby, na níž je uvedeno nominální napětí 3V, by měla mít zhruba 3,3V. Připustil bych pokles na min. 3,2V.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...