Publikováno Prosinec 29, 201311 r Prosim vas mam fabia sdi rok 2001 a po natočení rano je fuk jesli je +7 nebo -8 vuz jde nepravidelně žhavici svičky jsou nové bosch filtr nový ,klapka seřizena a vyčistěna ,pote vuz startuje dobre spotreba se pohybuje okolo 4.7-6
Prosinec 29, 201311 r Nevím jak je to u tohoto motoru,já mám benzín 1,2 a dělalo mi to to samé a bylo špatné čidlo chladící kapaliny.VAG psal,že udává nesmyslné hodnoty.Po výměně vše OK.
Prosinec 29, 201311 r To je možné, ještě i váha vzduchu SDI má váhu vzduchu? Pokud by to dělalo teplotní čidlo bylo by to po zahřátí OK. Řešil jsem také horši tlak na jednom válci a po zahřátí bylo po problému.
Prosinec 29, 201311 r Zkus vyčistit saci koš v nádrźi.Nahoře na koši jsou dva vývody,kam se připojuje přívod a odvod z nádrže,v každém je zpětny ventil. Zkontroluj jejich funkci popřipadě vyčisti. Jestli ti to nepomuže tak kontaktuj: http://dieselpower.cz/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=6839 Je to machr na sdi. Zdar. . Upraveno Prosinec 29, 201311 r od Pavca..
Prosinec 30, 201311 r SDI má váhu vzduchu? Pokud by to dělalo teplotní čidlo bylo by to po zahřátí OK. Řešil jsem také horši tlak na jednom válci a po zahřátí bylo po problému. já měl za to že má, nó a čidlo jsem bral proto že psal ráno po natočení, tak je motor studený Tak proto
Prosinec 30, 201311 r Když mi tenkrát blblo to čidlo,tak jsem taky při prvním startování myslel,že mi vyskočí motor z auta ven.Druhé nastartování OK.Jak už jsem psal,VAG vypsal chybu,že čidlo dává nesmyslné hodnoty.Spotřeba byla taky stejná.Když jsem to čidlo doma měřil,tak bylo hodnotama úplně někde jinde než čidlo nové.Vyměnil jsem ho a startuju bez problémů.Mám ovšem jiný motor a tady ten neznám
Prosinec 30, 201311 r Autor TAK DNESKA SEM 4 KRAT ZAHZAVIL VUZ CHYTIL NABRNK ALE ASI 15 SEKUD ME HOUPAI OTAČKY OD 800-1200
Prosinec 30, 201311 r Tak to je zvlášTní, něco by měl ukázat, co vyměnit filtr na naftu? Není špatná nafta/nekvalitní?
Prosinec 30, 201311 r Autor dneska sem vyndal všechny zhavicky ven a skusil je na baterie makaji ok ,filtr nafty je filtron stary asi 4000km
Prosinec 30, 201311 r To čidlo pokud není úplně KO tak ti ho VAG nenapíše, ale auto může dělat problém.
Prosinec 30, 201311 r Autor čidlo vzduchu me piše hodnoty dle vag piše aktualni teplota vzduchu ,a taky teplota nafty tak si myslim ze je dobry
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.