Duben 2, 201411 r Nezaměňuj hrušky z jablkama. Reklamuj napínák, ne řetěz! Řetěz vadný není a ani nebude. Tady zjevně je problém v napínáku.
Duben 3, 201411 r Neustále měří zda není natažený řetěz a taky jsem jim říkal,že vidím problém v napínáku,že prostě absolutně neudrží tlak.Ale to je jak s klepáním silembloku převodovky,tři dny s autem třepali,hledali a čtvrtý den mě slavnostně oznámili,že ho vymění i když jsem to díky fóru už na jistotu věděl. Mají svůj postup a ten asi musí dodržovat. Média nikdy proti Škoda auto asi nikdy nepůjdou a hlavně ne třeba motoristický časopis který táhne v ruku ruce s automobilkami. Upraveno Duben 3, 201411 r od mal.jaroslav
Duben 3, 201411 r Jasne daj sem video. Ale to nie je možné aby nove auto a po 10 000 bolo treba riešiť rozvody, to kde sme sa už dostali.
Duben 3, 201411 r Tak tady jsou videa která jsem natočil při startech.Musel jsem to zazipovat,jinak se mě to nedařilo sem vložit tak to snad pojede. hlučnost 1.zip hlučnost 2.rar Upraveno Duben 3, 201411 r od mal.jaroslav
Duben 3, 201411 r Jo tak něco tam slyšet jde.. Mrkni co dělá ten motor u mě ve Fabii TADY video... Osobně jsem se na to dřív hodně ptal a zkoušel s tím něco dělat, ale nemá to cenu... Motorově mi to jezdí bez problému a že si to zarachotí po startu... Dokud se tomu nic nestane, tak mě to rachocení víceméně už neštve..
Duben 3, 201411 r Tak tohle video ukazuje to co to dělá mě. Upraveno Duben 4, 201411 r od Pawouk Necituj přímo předcházející příspěvek.
Duben 3, 201411 r Galvi, ty máš ale TSI z roku 2010 a v roce 2013 jsem čekal lehké zarachocení od v tomto roce vyrobeného auta.
Duben 4, 201411 r To rachotenie tam nie je ani na dve sekundy kým sa reťaz napne, fakt nechápem čo toľko riešite. Ďalej si uvedomte, že nahrávka je v garáži, kde sa kvôli uzatvorenému priestoru a ozvene zdá to rachotenie o moc hlučnejšie, ako to naozaj je, a neviem či nebol ešte otvorený aj motorový priestor. Ja osobne mám pocit, že robíte z komára somára.
Duben 4, 201411 r Čekal jsem kdo to tady napíše první i mě se zdá, že to je normální projev. Takhle si troufnu říct, zarachotí po startu snad každé TSI.
Duben 4, 201411 r Tak to se omlouvám,asi ten problém jsem já.Nezdá se mě,že motor který má najeto 20tis a žádné zvuky nedělal je dnes dělá a mělo by to být v pořádku. S čím jste do dnes jezdili? Ze 120L,Favoritem,Feldou,nebo 1,2 HTP,kde rachocení rozvodů bylo standartem??? Sorry,asi jsem fakt jinej,ale jste na mě převaha a tak budu muset zvážit zda to opravdu jen zbytečně moc neřeším.
Duben 4, 201411 r Jaroslave, obávám se, že toto nevyreklamuješ. A oproti tomu, co to dělá třeba mě, to vlastně skoro nic není. A že je to přesně v intencích onoho známého TPI, v němž se uvádí, že u motorů vyrobených po 18.6.2011 " zaklepání po startu není závadou". Toto je příliš krátké "štěknutí". Šance možná bude až v případě mnohavteřinového rachocení.
Duben 4, 201411 r A tobě to klepe taky? A proč to teda neklepe všem? Kamarád má Monte Carlo Fabii a ani ťuk,dalšímu rozvody vyměnili,má najeto 65tis a taky ani ťuk.... Upraveno Duben 4, 201411 r od Pawouk Odstraněna citace.
Duben 4, 201411 r Asi jsi ten z těch co tvoří tu onu zmiňovanou statisticky viditelnou menšinu. Jen je blbý, že koupíš nové, pěkné autí a on je to takový suk....
Duben 4, 201411 r A tobě to klepe taky? A proč to teda neklepe všem? Kamarád má Monte Carlo Fabii a ani ťuk,dalšímu rozvody vyměnili,má najeto 65tis a taky ani ťuk.... Jo, ovšem v úplně jiném měřítku, než tobě. Na té Fabii to přímo řve, někdy ten rachotviý zvuk trvá i několik set metrů, či kilometrů. Motor pak v interiéru zní, jako diesel. Neřešitelný problém. Ale já to tady nechci psát stále dokola. Všechno je popsáno v různých vláknech v sekci Motor 1.2 TSI. Z těch, co znám osobně, to neklepe snad jen jednomu. Ale je pravda, že ten můj motor je poněkud extrém a asi úplně nejde podle něj poměřovat ostatní. PS: Jaroslave, necituj prosím přímo předcházející příspěvek. Tlačítko citovat není určeno k přímé odpovědi, na to použij pole pro odpověď na konci stránky.
Duben 4, 201411 r Ježiš kde sme to dospeli keď sme spokojný že nám to pri naštartovaní troška "zarachoce".
Duben 5, 201411 r Konecne se mi podarilo prehrat ten zvuk a musim rici, ze se mi vubec nelibi, vadilo by mi, kdyby ten zvuk me auto vyluzovalo po roce jezdeni. Co to bude vydavat za 10 let?
Duben 5, 201411 r Laická otázka. Bude možné vymeniť motor 1,2 TSI radu E111 za radu E211 keď budem reklamovať preskočenie reťaze ?
Duben 5, 201411 r Určitě to nepůjde.. 211 je konstrukčně dost odlišný, je jinak v autě umístěn (rozměry, je jinak skloněn,...) a navíc rapid prošel všemi testy, zkoušky a homologacemi s 111 motorem a určitě se to vše nebude kvůli montáži novějšího motoru opakovat...
Duben 5, 201411 r Rapid nejpozdeji do zari pristiho roku taky dostane nove TSI. Asi probehnou konstrukcni upravy.
Duben 5, 201411 r Jenže to není obyčejná výměna, ale zástavbově náročnější postup co zajisté nepůjde udělat v každé garáži. Pokud se bavím jen o samotný motor. Ostatní není potřeba snad rozepisovat.
Duben 5, 201411 r A když pominu "železo" a problémy s jeho zástavbou, tak určitě nebude kompatibilní elektronika těchto dvou generací motorů. Např. řj motoru je u EA111 Continental Simos 10.1 a u EA211 Bosch MED 17.5.21... Jestli skutečně bude EA211 v Rapidu, bude zajímavé sledovat, jak to provedou - nejspíš budou muset předělat elektriku. A tímto končím tuto debatu. Zpět k rozvodům EA 111.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.