Bonder Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Zdravím, dnes ráno jsem nastartoval a motor se prvních 5 vteřin jakoby dusil než se vzpamatoval a vyletěl oblak modrého dýmu. Auto mám už cca měsíc a jezdím s ním denně a tohle se objevilo až teď. Čím to může být způsobeno? jinak další starty už byly ok. Nechal jsem přítelkyni nastartovat a kontroloval výfuk. Jen trocha černého dýmu a jinak nic. snažil jsem se hledat tady fóru, ale nic přínosného se mi najít nepovedlo. díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 A mrzlo? Třeba jen padá nafta u předvstřiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Vloženo 2. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Právě že nemrzlo Stalo se to poprvé. Motor se dusil, oblak modrého kouře, a pak se rozběhl normálně. popojel jsem 5metrů, vypl, přehodil kola a znovu startoval a už bylo všechno v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Modrý ještě může znamenat olej ve směsi ne? Nebo co ještě čerpadlo v nádrži? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Vloženo 2. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2014 No budu to muset dát do servisu a uvidím co mi řeknou. Jestli olej ve směsi tak to bude průšvih Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Vag nemáš? Ten by případně řekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Vloženo 2. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Bohužel ne. Tím pádem, je tady někdo z členů kdo má Vag a bydlí poblíž Olomouce nebo Přerova a byl ochotný mi pomoct? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 modry kour znamena nedokonaly zpalovani ....... tudiz bud ti kape vstrik a tudiz nez se nafta zpalila,... proto modro a po chvilce az to bylo v pohode ..... urcite bych to ale nepodcenoval a nekam zajel,.. aspon odzkouset vstriky jestli jsou v pohode ..... pozoruj motorovy OLEJ jestli nahodou nepribyva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Vloženo 2. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2014 modry kour znamena nedokonaly zpalovani ....... tudiz bud ti kape vstrik a tudiz nez se nafta zpalila,... proto modro a po chvilce az to bylo v pohode ..... urcite bych to ale nepodcenoval a nekam zajel,.. aspon odzkouset vstriky jestli jsou v pohode ..... pozoruj motorovy OLEJ jestli nahodou nepribyva Okej díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 Mě to taky dělalo jak jsem koupil 74 kW pak jsem začal tankovat lepší naftu a vyměnil slabší žhaviče (champion) za origo a bylo po problému. Neříkám že je to tvůj případ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Vloženo 2. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2014 (editace) já právě od začátku tankuju jen vervu diesel na benzině. žhaviče nevím v jakém jsou stavu. každopádně ty také nechám prověřit, jelikož to mě napadlo jako první. Editováno: 2. leden 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek, přesně tak, jak ti radí VAG BoBo. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 2. leden 2014 Sdílet Vloženo 2. leden 2014 (editace) Nedávej citaci předchozího příspěvku nebo tady dostaneš za uši. Žhaviče zkontroluješ VAGem. Editováno: 2. leden 2014, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Vloženo 2. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2014 okej okej díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 zhavice, nevim nevim no,... ty maji vlip na predehrev, kdyz uz motor bezi, tak nejsou v cinnosti,... ale je taky moznost ze jedna nenazhavi a je to pak jasny kazdopadne vymen i tak aspon budes mit jistotu a zadna extra draha zalezitost to neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 3. leden 2014 Sdílet Vloženo 3. leden 2014 Měl jsem právě ten problém že jedna žhavila málo, ale žhavila a na vagu bylo vše OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.