Zdenek Pastorek Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Wow, tak to je pálka. Kdyby sis to dělal sám, tak Tě to výjde na maličko přes 50€. Aleši, nad těma zadníma zástěrkama taky udažuju. Vždycky, když jedu do CZ, tak je auto tak zadrbané, až to pěkné není. Mám přední a tam pozoruju obrovský rozdíl proti stavu, když tam nebyly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 70 už je lepší. Budeš spokojený, je to příjemná vychytávka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 18. Duben 2018 Sdílet Vloženo 18. Duben 2018 Jj, vítejte v klubu, chlapi . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FinchCZ Vloženo 16. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2018 Tak už konečně taky otevírám kufr jako člověk 21 století. Tyčku jsem zapíchl na zahradě, na rajčata je to dostačující . Jinak brzdí to hezky, vůbec necuká. Nevýhoda byla ve šroubech, to už tady někdo psal. Nejsou úplně top, ale délka je ok. I s použitím podložky, kterou doporučuji přidat. Nebyly součástí balení. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Velda Vloženo 27. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2018 Zdarec, zvažuju instalaci vzpěr - jen nevím, jaké vybrat. Podle čeho poznám, že mám/nemám kapotu s ochranou chodců? Předpokládám, že bych tam někde viděl nějaké pyro patrony? Na 90% bych řekl, že ochranu nemám. Jde o O3 Elegance, r.v. 2014. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FinchCZ Vloženo 27. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2018 Mrkni na obautodily, už to tady i někdo psal. Tam mají vzpěry pro obě kapoty. A u vzpěr pro aktivní kapotu mají i fotky jak bys to mohl rozpoznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 27. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2018 Nebyla aktivní kapota až u O3 FL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FinchCZ Vloženo 27. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2018 Já si taky myslím, ale nebyl jsem si jistý tak jsem raději napsal ať se mrkne na fotky kde to najde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omicron Vloženo 27. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2018 (editace) před 17 minutami, Zdenek Pastorek napsal: Nebyla aktivní kapota až u O3 FL? Naopak, byla v produkci jen nejakou dobu u nove O3 na pocatku, nekdy v r. 2013 zruseno , nova O3FL ji nikdy nemela... Auto z r. 2014 ji s nejvetsi pravdepodobnosti jiz mit nebude. Editováno: 27. Červenec 2018, autor: omicron 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2018 Aktivní kapota na OIII zrušena od KT 19/2013. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 Děkuji za objasnění všem, pánové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Velda Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 Také mnohokrát děkuju :-) Vzpěry objednány, tak snad doputují brzy, ať se na to v týdnu vrhnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Velda Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 (editace) Tááák - a je dokonáno. Namontováno, funguje, dojezd hladký. Také se hlásím k autíčku 21. století :-) Jen ten samovolný dojezd mi přijde drobátko kratší (musím kapotu tahat výš), ale to mě moc netrápí :-) Díky za tipy, pánové. jen teda ke šroubům - šroub 3.zleva má divné závity - kratší :-( Ale vypadá to, že drží, tak snad cajk. Editováno: 1. Srpen 2018, autor: Velda Věci se změnily - už hotovo :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 Ten šroub je nějaký zmetek, takto určitě náběh vypadat nemá a celkově vůbec To bude snad z Číny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2018 Na AliExpressu již brzy v akci http://s.aliexpress.com/YRZnAVr2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Září 2018 Sdílet Vloženo 16. Září 2018 Došly mi vzpěry z Ali a zasekl jsem se na délce šroubů s kulovou hlavou, které jsou kratší a prospělo by jim rozhodně větší délka. Když pod něj chci dát podložku, tak závit nechytím v kapotě už vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 16. Září 2018 Sdílet Vloženo 16. Září 2018 Uz som tu radil normu tych gulovych, bohuzial som na dovci, viem ti to pozriet az sa vratim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Září 2018 Sdílet Vloženo 16. Září 2018 Vím, četl jsem a mám i nějaké odkazy na delší provedení šroubů. Díky, mrknu se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 17. Září 2018 Sdílet Vloženo 17. Září 2018 Lukáši, mám stejnou zkušenost, jak jsem psal už dříve v tomto tématu (teda nejspíš v tomto ). Naštěstí jsem to kupoval v OB autodíly a šrouby vyměnit nebyl problém. Ty šrouby určitě sehnat jdou - v ČR daleko snadněji než tady v NL např. Jenom to chce nějaký čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Pani objednal som vzpery kapoty z OB autodily....len teraz ma napadlo ci nieje nejaky rozdiel medzi tymi vzperami pre O3 fl.Nevedeli by ste sa k tomu nejak vyjadrit?Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Měly by být stejné jako u předFL s pasivní kapotou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Ano, rozdíl neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 25. Březen 2019 Sdílet Vloženo 25. Březen 2019 Já kupoval vzpěry na Ali a naprosto bez problémů. Pasují, fungují . . . . uvidíme jak časem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 mohl bys dát odkaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemfis Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 (editace) Ahoj, bral jsem taky z Ali: https://de.aliexpress.com/item/MOTORHAUBE-GAS-FEDERBEIN-HEBEN-UNTERST-TZUNG-hydraulikstange-f-r-skoda-octavia-a7-mk3/32831776354.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3aa94c4dFaO9QI montáž snadná, kapotu drzí, ale nepřizvednou, tzn že do krajní polohy musím zvednout sám. Uchycení ke kastli má vůli v kloubním pouzdře, ale drží a nevypadne, mohlo by být vyřešené lépe, ale svoji práci odvádí. Editováno: 26. Březen 2019, autor: Nemfis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.