Duben 18, 20187 r Wow, tak to je pálka. Kdyby sis to dělal sám, tak Tě to výjde na maličko přes 50€. Aleši, nad těma zadníma zástěrkama taky udažuju. Vždycky, když jedu do CZ, tak je auto tak zadrbané, až to pěkné není. Mám přední a tam pozoruju obrovský rozdíl proti stavu, když tam nebyly.
Červenec 16, 20187 r Tak už konečně taky otevírám kufr jako člověk 21 století. Tyčku jsem zapíchl na zahradě, na rajčata je to dostačující . Jinak brzdí to hezky, vůbec necuká. Nevýhoda byla ve šroubech, to už tady někdo psal. Nejsou úplně top, ale délka je ok. I s použitím podložky, kterou doporučuji přidat. Nebyly součástí balení.
Červenec 27, 20187 r Zdarec, zvažuju instalaci vzpěr - jen nevím, jaké vybrat. Podle čeho poznám, že mám/nemám kapotu s ochranou chodců? Předpokládám, že bych tam někde viděl nějaké pyro patrony? Na 90% bych řekl, že ochranu nemám. Jde o O3 Elegance, r.v. 2014.
Červenec 27, 20187 r Mrkni na obautodily, už to tady i někdo psal. Tam mají vzpěry pro obě kapoty. A u vzpěr pro aktivní kapotu mají i fotky jak bys to mohl rozpoznat.
Červenec 27, 20187 r Já si taky myslím, ale nebyl jsem si jistý tak jsem raději napsal ať se mrkne na fotky kde to najde.
Červenec 27, 20187 r před 17 minutami, Zdenek Pastorek napsal: Nebyla aktivní kapota až u O3 FL? Naopak, byla v produkci jen nejakou dobu u nove O3 na pocatku, nekdy v r. 2013 zruseno , nova O3FL ji nikdy nemela... Auto z r. 2014 ji s nejvetsi pravdepodobnosti jiz mit nebude. Upraveno Červenec 27, 20187 r od omicron
Červenec 29, 20187 r Také mnohokrát děkuju :-) Vzpěry objednány, tak snad doputují brzy, ať se na to v týdnu vrhnu.
Srpen 1, 20187 r Tááák - a je dokonáno. Namontováno, funguje, dojezd hladký. Také se hlásím k autíčku 21. století :-) Jen ten samovolný dojezd mi přijde drobátko kratší (musím kapotu tahat výš), ale to mě moc netrápí :-) Díky za tipy, pánové. jen teda ke šroubům - šroub 3.zleva má divné závity - kratší :-( Ale vypadá to, že drží, tak snad cajk. Upraveno Srpen 1, 20187 r od Velda Věci se změnily - už hotovo :-)
Srpen 1, 20187 r Ten šroub je nějaký zmetek, takto určitě náběh vypadat nemá a celkově vůbec To bude snad z Číny
Září 16, 20186 r Došly mi vzpěry z Ali a zasekl jsem se na délce šroubů s kulovou hlavou, které jsou kratší a prospělo by jim rozhodně větší délka. Když pod něj chci dát podložku, tak závit nechytím v kapotě už vůbec.
Září 16, 20186 r Uz som tu radil normu tych gulovych, bohuzial som na dovci, viem ti to pozriet az sa vratim.
Září 17, 20186 r Lukáši, mám stejnou zkušenost, jak jsem psal už dříve v tomto tématu (teda nejspíš v tomto ). Naštěstí jsem to kupoval v OB autodíly a šrouby vyměnit nebyl problém. Ty šrouby určitě sehnat jdou - v ČR daleko snadněji než tady v NL např. Jenom to chce nějaký čas.
Březen 2, 20196 r Pani objednal som vzpery kapoty z OB autodily....len teraz ma napadlo ci nieje nejaky rozdiel medzi tymi vzperami pre O3 fl.Nevedeli by ste sa k tomu nejak vyjadrit?Dakujem
Březen 25, 20196 r Já kupoval vzpěry na Ali a naprosto bez problémů. Pasují, fungují . . . . uvidíme jak časem.
Březen 26, 20196 r Ahoj, bral jsem taky z Ali: https://de.aliexpress.com/item/MOTORHAUBE-GAS-FEDERBEIN-HEBEN-UNTERST-TZUNG-hydraulikstange-f-r-skoda-octavia-a7-mk3/32831776354.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3aa94c4dFaO9QI montáž snadná, kapotu drzí, ale nepřizvednou, tzn že do krajní polohy musím zvednout sám. Uchycení ke kastli má vůli v kloubním pouzdře, ale drží a nevypadne, mohlo by být vyřešené lépe, ale svoji práci odvádí. Upraveno Březen 26, 20196 r od Nemfis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.