goliash Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 (editace) Zdravím, uvažuju o pořízení Roomstera. Můj dotaz zní: je reálné na zadní sedadla dostat dvě autosedačky a hubenou dospělou osobu a to tak, že sedačka 15-36 bude na izofixu třeba vlevo, uprostřed sedačka 7-15 bez Izofixu a na kraji ta dospělá osoba? Vejde se tam? Z octavie I jsem zvyklý, že se tam sice tak nějak vejdou, ale dospělá osoba musí doprostřed kvůli pásům a tam se fakt přes ty sedačky blbě nastupuje a ještě jí tam vadí prostřední tunel. Díky za vaše názory. Jestli to tu někde už jednou je, tak se omlouvám, ale nenašel jsem to, Editováno: 9. leden 2014, autor: Pawouk Upraven název vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 9. leden 2014 Sdílet Vloženo 9. leden 2014 Reknu to takhle na krajni se to vleze bez problemu ale ta prostredni je dost uzka a nevim zda by ta sedacka tam dobre drzela a neklouzala a jelikoz tam jsou jeste ty paky na stelovani operadla aby tam nevadili, ale ty paky jdou sundat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niko99 Vloženo 10. leden 2014 Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Nemyslím si, z vlastní zkušenosti vím, kolik místa zabere jedna dětská sedačka 15-36 zapnutá v isofixu. Vem sedačky, zajeď do autosalonu, tam tě jistě nechají si to vyzkoušet na vystaveném Roomsteru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goliash Vloženo 10. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2014 Jasne, jen jsem myslel, jestli to uz tady nekdo neresil nebo jestli to tak nekdo nepouziva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goliash Vloženo 18. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2014 Dneska jsem to tak zkusil poskládat ve své O1 a musím říct, že tak by se jistě tomu třetímu vzadu cestovalo o poznání lépe. Bohužel uprostřed není tříbodový pás. Myslíte, že má Roomster zadní sedačky celkově stejně široké jako O1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 18. leden 2014 Sdílet Vloženo 18. leden 2014 No roomster ma 1 400 mm a octavie by mela mit 1 428 mm. Sirka zadnich sedadel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Dvě sedačky a uprostřed útlá naše maminka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goliash Vloženo 19. leden 2014 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2014 Hmm, tak to by u nás nefungovalo :-) A hlavně vím, že je fakt problém lézt doprostřed přes tu dětskou sedačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. leden 2014 Sdílet Vloženo 19. leden 2014 (editace) No ale ber to tak ze u roomstru jdou posunout zadni sedacky dozadu a hned je mista za za prednimi sedadly urcite vice nez kde jakem jinem voze. A tak prave vznikne pekna ulicka pro prochazeni. Editováno: 19. leden 2014, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnymt Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Zdravim vas, len jedna otazka...ako je na tom roomster s miestom v zadu oproti jednotkovej fabke combi? Ked dam vo fabke detske vajicko na zadnu sedacku, predna je tak smiesne posunuta ze clovek tam sedi ako na trestnej lavici. Bude to v roomstrovi lepsie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 11. Červen 2014 Sdílet Vloženo 11. Červen 2014 Roomster má větší rozvor než dvojková Octávie + posunovací zadní sedadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaromir 747 Vloženo 18. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2014 (editace) Naše zkušenosti z dětskými sedačkami: V Roomstru je prakticky víc místa na šířku než v Octavii II. Zkoušel jsem 3 sedačky narvat do oktávky II - ani náhodou. Ta kastle OII jde v místě zadních sedaček (resp. hlav) víc ke střeše a jestli tomu taky bráněj výplně dveří nevím - prostě jsem nezavřel dveře. Room je v tomhle ohledu prostornější. Zapínám sice já, protože ruka se mezi sedačku nedá, takže vždy jednu trošku odsunu, zapnu a pak dám zpět. Sedačky máme 2x 18-36, 1x 9-18 (nevím přesně jak jsou ty váhy, ale typově abyste měli představu). Sedačka 9-18 je na kraji, protože potřebuje nejvíc místa jak do šířky, tak délky (je nejrobustnější). Z toho důvodu nemůže jít na prostředek, protože prostřední sedadlo nejde posunout dozadu (r. v. 2006, u nových je to myslím totéž). No a když vezu vzadu dospělýho, tak většinou vyndavám jen tu krajní sedačku 18-36 a je v pohodě. Sice má rameno opřený o tu prostřední sedačku, ale místa je tam na druhou stranu víc, než v jiných autech normálně Přešli jsme ze Sharana a musím říct, že je fakt málo aut (když chcete menší), do kterých se 3 sedačky dozadu vlezou. Auta typu oktávky jsou na tom dost blbě. Editováno: 18. Červenec 2014, autor: Jaromir 747 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 Room má výhodu samostatně pohyblivých VŠECH 3 zadních sedaček plus větší krabicoidnosti kastle, přitom má od náběhu výroby i uprostřed 3bodovej pás. Tři sedačky jsem do něj nikdy nezkoušel, dvě jsme vozili naprosto běžně ještě cca před rokem - s tím, že byly po stranách, uprostřed seděl případnej pátej pasažér. Přitom poslední dobou už to nebyly klasický sedačky s vlastním pásáním, ale jen takový ty "přizdvihováky posezu", aby děcko s postavou menší než metr a půl nemělo pás vedenej kolem krku. A důležitá jee i další věc - při posunutí zadních sedaček na doraz dozadu a předních do běžně využitelný polohy nemá malý děcko možnost kopat do předního opěradla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 No nevim ale ja nemam tu prostredni posouvaci jen ty krajni. Prostredni jen naklanet operadlo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 S tou prostřední jsem hejbat nepotřeboval - děcka mám jen 2, takže buď bylo prostřední opěradlo sklopený dopředu (á la stolek), nebo na něm seděl doprovod, pacifikující případný podvratný snahy potomstva ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 Jo jo ja jen reagoval na Tva slova. Cituji : """ Room má výhodu samostatně pohyblivých VŠECH 3 zadních sedaček """ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 Každou jde zvlášť vyndat - a každou se dá samostatně hejbat, i když u tý prostřední jen opěradlem, zato když se ta střední vyndá, jdou ty postranní i o kus sešoupnout blíž k sobě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 Chtěl bych být ten člověk na prostřední sedačce v roomovi a být obklopen dvěma dětskejma sedačkama. My tomu prostřednímu sedáku říkáme polepšovna 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 Voice dobry nazev polepsovna. Jsem tam jeste nikoho nevezl, zatim tam jen pripoutame zelvu kdyz je v krabici a sni nekam jedem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 13. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2014 U nás už si to vyzkoušela jak maminka (tedy moje manželka), tak babička (neboli TCHÝNĚ) No a protože konečně obě dvě ratolesti povyrostly nad 150cm, tak už nepotřebujou ani ten "pozdvihovák alias podprdelník" a Drobeček je konečně nejenom papírově pětimístnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.