Přejít na obsah

Jarní sraz květen 2014


Bajuszka

Doporučené příspěvky

já teda nevím.Asi ztluču dohromady lavičku  :kol-28:

Nevím jak to udělám.Kupovat židle a stolek se mi zrovna nechce.Nevyužiju to už po zbytek roku.A takové ty lepší židle už zase stojí docela ranec.Na fotkách určitě zcela jistě nic takového není.V těch chatkách Chanos kde bysme asi měli být tak nic není.A tu kuchyňku jsem tam taky hledal marně.Jdu tam napsat,protože mě to zajímá a nebudu čekat na poslední chvíli co se dozvím

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tady nikdo nemluví o jídle.Já se bavím o vaření kávy atd.A co se týká kempovacích stoliček tak se podívej na jejich nosnost.Na co budu kupovat židlu co unese max 100kg?Pohodlná židle s opěradlem a rukojetí cca 800kč.A stolek to samé.Proto se ptám na eventuality.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vezmi si pilu, uřízni špalek a máš na čem sedět. A až pojedeš domů, špalkem přiložíš :kol-27:

Já jedu na blint, poberu něco do tašky a je to. Nějakej flek se vždycky najde, hlavu složím kdekoli, hlavně ať je co pít a je to.

Sice židli mám, ale docela čumím, co se tu řeší, hlavně to menü v hospodě mě pobavilo.

Ale myslím pánové a dámy, že u soudku dobrého pivka vše vyšumí a bude jedno, jestli byly k obědu knedlíky nebo pizza ne?

Editováno: , autor: SUP1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někomu jde o pivo někomu o jídlo ;) To menu mě taky pobavilo a hlavně jeho ořezání na začátku bylo 30 jídel pak 10 a nakonec 6 ale tak co naděláme Sudy byly taky 2 a pak 1 a pak zase 2 :-) Takže ja už to neřeším .... To samé člověk se Michala ptá na kuchyňku jestli tam je pač lidi si vaří rání kávu atd. Neodepíše a ten dotaz tu byl vznesen několikrát. Záměrně bych nato neupozorňoval, ale když odepisuje v jiných tématech tak může i zde když je organizátor.

Ale tak každý si udělá po svém ;) Nějak to dopadne ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebuďte hned urážlivky hlavně, se pomalu bojím něco napsat, aby se hned někdo neurazil :kol-31: . Snažil jsem se naznačit, že jde o srazík, nikoli výpravu na severní pól. Cílem je přeci se poznat  a pokecat milí Supíci. Nebuďte tak vážní a smějte se lidi, žijeme jen jednou a srazík nějak dopadne. A když někomu bude něco chybět (posezení, vařič na kafe, cigára, cokoli), tak jsme přeci lidi a navzájem si pomůžeme ne? :kol-27:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Urazit se?jejda to ani omylem.To mě neznáš.To by musela být jo jobovka.Ale na tvou poznámku o pile se ani nedalo jinak reagovat.Ono přece jen není to za humny a na zemi se mi sedět nechce.Tak jsem jen napsal dotaz ohledně toho to je celé.Když bych dostal odpověď že tam nic není tak se hold zařídím jinak,ale proč bych se nejdřív nezeptal no ne?To je to nejmenší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebuďte hned urážlivky hlavně, se pomalu bojím něco napsat, aby se hned někdo neurazil :kol-31: . Snažil jsem se naznačit, že jde o srazík, nikoli výpravu na severní pól. Cílem je přeci se poznat a pokecat milí Supíci. Nebuďte tak vážní a smějte se lidi, žijeme jen jednou a srazík nějak dopadne. A když někomu bude něco chybět (posezení, vařič na kafe, cigára, cokoli), tak jsme přeci lidi a navzájem si pomůžeme ne? :kol-27:

Ja uz na adresu par dotycnych nic nepisu, protoze si tech par radku vzdy preberou po svym a je na foru o problem navic :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasně že nejdem do hotelu, ale často bývají třeba v chatce dvě židle co jdou dát i ven a tak podobně, kdyby to nikdo nikde neviděl, tak se na to neptaj, někde to maj i stoly na ven, jinak předpokládám, že elektrika tam je, takže konvici klidně vezmem na ranní kávičku a odpolední kávičku a večerní kávičku a tak

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja si beru dve rybarske kresilka a altan 6x3m, bohuzel stul nemuzu sehnat tak snad to bude stacit. Jinak uz se taky tesime :) .... A skoda,ze se rozhodnul takovej datum ptze se kona jeste Wörthersee. A kdyz sem u tech srazu tak je sraz Skodovek kazdou prvni nedeli v 18 hodin v podzemnich garazich v Baumaxu v Praze na Bohdalci. tak nekdo dorazte.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak tady máte nějaké odpovědi od majitelů kempu.Do hotelu sice nejedem,ale na trávě se asi sedět nechce nikomu že jo.A jelikož vždy nějaké sezení bylo tak směřoval můj dotaz na autokemp a zde je odpověď:

Dobrý den,
odpovím vám na vaše dotazy.
1) Kuchyňka v areálu není.
2) Židličky, stoly a lavičky možno zapůjčit.
3) Cena se slevou a poplatkem obci 150,-Kč ( povlečení, elektrika, sprchy v 
ceně ).
4) restaurace otvírá v 8 hod. zavírací dobu si na místě lze domluvit.
5) přístřešek bohužel není, ale je možno při nepřízni počasí sedět na terase 
před restaurací.

 

Tak teď už máme docela dost odpovědí a představ a končí jakékoli dohady a domněnky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čaute všichni, sory že se zeptám tak blbě ale nemám čas číst celou tuhle konverzaci, která mezi váma probíha už dost dlouho jak tak koukám :). Máte ještě misto na srazu na Bistřičce ? Pokud ano asi bych se zučastnil :) a pokud by bylo mista dost, možna by se přibral kamarada který taky supa vlastní, jen prosím nějaké info kde, kdy, jak v kolik a za kolik :) Předem všem díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...