Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Proto ty lampy kontroluju kazdej mesic kdyz jdu k autu. :kol-47:

Jsem za ty LEDky rad, nekolikrat jsem v noci couval z mist, kde nebylo zadny svetlo a diky tem zarovkam sem videl neco na kamere - coz byl ostatne duvod vetsiny lidi, kteri ty svetla na zpatecku za LED menili.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

LukasCBR, proc kupujes tak drahe ? Ja je kupoval z ali za 1/3 cenu, a vse fungovalo, taktez bez kodovani ale pro "jistotu" jsem je nakodoval .... vzdy vse svitilo pres rok a pul ....

Vloženo (editace)

Ahojte kuci, mam otazocku, nedaju sa tie zadne led do spiatocky kupit aj v SA?

Superb pokial viem ma spiatocky tiez led, hmmmmm.

Ids mi o mozne predchadzanie problemov, zaruky. Aj Osram pise na stranke ze only for offroad...

D

Editováno: , autor: jude
Vloženo

LED Osram nejsou homologovany pro běžný provoz. 

Pro zájemce, kteří by se i tak rozhodli, doporučuji nakoupit přes eBay, konkrétně eBay.co.uk. Cena tam je 550kč včetně poštovného oproti cca 700kč u nás. 

• o 2 měsíce později...
Vloženo
V 14. 6. 2017 na 19:54, Zdenek Pastorek napsal:

Toto je patice toho světla. Pokud máte nějaký nápad, sem s ním. ;) Je asi o 5 mm kratší, než nba standard lampě. 

20170614_195239.jpg

Zdravím Ťa, máš prehodené zadné LED svetla z FL na pred FL?, svetla už mám, čo s tým konektorom?!

Vloženo
V 15. 6. 2017 na 8:17, M_ike napsal:

Poslal jsem Ti SZ ;) 

Zdravím Ťa, potrebujem prehodiť zadné LED svetla z FL na predFL, Pomôžeš mi s tým? Hlavne ako prepojiť ten konektor!?

dik Patrik Po

Vloženo (editace)

Konektor se přepojuje 1:1.

Ještě je změna v nastavení svítivosti zadních světel - u předface byla 100, tady je 127.

Editováno: , autor: ferda25
Vloženo

Ok vidím to, super si to urobil, nedá sa to jednoduchšie?, vymeniť pôvodná svorkovnica za tu novú plochu?, (preložiť pitný do novej) a ešte mám otázku či to je potrebné ešte kodovat VCDSkom? Dik za odpoved

Vloženo

Mohly by se nahradit svorkovnice, ale musel by jsi koupit nové piny a hlavně by to se to špatně vracelo. Takhle mohu kdykoliv vrátit do originálu.A upravovat kabely přímo na autě mně připadá trochu nekomfortní.;)

Vloženo
před 10 hodinami, ferda25 napsal:

Konektor se přepojuje 1:1.

Ještě je změna v nastavení svítivosti zadních světel - u předface byla 100, tady je 127.

U FL nebo se to musí změnit i u PředFL?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...