sk0d@ Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 som nikde nespominal vcds, to si len tvoja hlava sama domyslela. Ukludni sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Hlavně v klidu, ať to nemusím řešit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 Tema nie je o VCDS kabloch! Ukludni sa. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davnemecek Vloženo 15. Září 2017 Sdílet Vloženo 15. Září 2017 Ahoj, koupil jsem si origo LED díly na osvětlení SPZ.. byl by někdo ochotný v okolí Brna nakódovat diagnostiku? Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zodiaque1 Vloženo 27. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2017 (editace) Zdravím, vyměnil jsem klasické žárovky za ledky ale mám teď chybové hlášení i přes to, že ledky mají CAMBUS, když jse mto tu pročítal, tak to údajně bude dělat se všema ledkama bez úpravy diagnostiky. Stačí jen nechat nakodovat diagnostiku nebo si musím i koupit http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/led-osvetleni-registracni-znacky-000052110x jak tady ty originální ledky svítí? případně je zde někdo v Opavska kdo by mi to nakódoval? Editováno: 29. Říjen 2017, autor: Zodiaque1 neaktuálnost příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 31. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2017 I s originalnima lampickama to hlasi chybu. Je nutny zasah pres diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zodiaque1 Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 a co tady tyhle lampičky? prodejce uvádí, že se v diagnostice nic upravovat nemusí https://www.autodilyjimo.cz/led-osvetleni-spz-skoda-rapid-12-17-p14050 sice píše že to je na rapid, ale i originální osvětlení ve škodovce je uvedeno, že je pro rapid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 To není origo od škodovky a asi se nemusí kódovat. Já tam mám ale origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 (editace) V nastavení je ale výběr osvětlení LED,tak si myslím že se musí nastavit. Editováno: 11. Listopad 2017, autor: Pavel 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zodiaque1 Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 Mě je divné že by to tyhle nepoznalo a když tam hodím místo skleněnek ledky s canbusem tak to chybu hodí. Mám z Číny objednány 3 různé páry ledek tak zkusím a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Znovu opakuji: Musí se upravit přes diagnostiku osvětlení SPZ na LED, nebo zcela vypnout kontrolu žárovek pro osvětlení SPZ. Všechny, naprosto všechny LEDky budou hlásit chybu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malawi Vloženo 15. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2017 Ahoj pánové, je někdo z okolí Pardubic, Žďár nad Sázavou, kdo by mi nakodoval LED osvětlení?Do ŠA nejdu, chtějí 1500,-Kč [emoji869]Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zodiaque1 Vloženo 9. leden 2018 Sdílet Vloženo 9. leden 2018 Aleši máš k dispozici seznam jakých Octavií se to týká? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sato1 Vloženo 30. leden 2018 Sdílet Vloženo 30. leden 2018 Vymenene za origo Skoda 000052110 a spokojnost. (potreba dokodovat). Vazne sa neoplati kupovat led z ciny pripadne od inych vyrobcov do SPZtky. V skodovke 1ks za 5,32€. Cena na Skoda Auto az neveritelna . https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/led-osvetleni-registracni-znacky-000052110x 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Jj, souhlas. Pro mě to byla taky jasná volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stan - pilot Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 (editace) I já se přidám a souhlasím; originální (tedy na Rapid 2012-15) Škoda ledky RZ js koupil v únoru 2016 přímo v autosalonu Škoda (viz příspěvek také na str. 3), kódoval mi to Ferda25. Hmm, na Škoda E shop je dokonce mají pořád za stejnou cenu 134,- za kus. Editováno: 31. leden 2018, autor: stan - pilot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 Trocha te uz 5-lete historie s LED osvetlenim SPZ zde. Zajimava hlavne tehdejsi cena originalniho VW dilu BTW, jen pro uplnost pro ty, kdo to nevedi, ale pod cislem dilu 000 052 110 se skryvaji puvodni LED svetylka se 2x LED, ve vyrobe se ale uz montuje novejsi (a asi levnejsi) provedeni s 1x LED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stan - pilot Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 To je zajímavý poznatek, Maverick_u, v každém ze světel z 02/2016 jsou opravdu diody dvě. Přestože jedna by zřejmě stačila už tehdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 31. leden 2018 Sdílet Vloženo 31. leden 2018 To jsem si taky všimnul, že ty nové moduly míň svítí než ty moje. Nenapadlo mě ale, že je to redukcí diod. Myslel jsem, že jen snížili svítivost nebo upravili optiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaP86 Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 Pokud by to někoho zajímalo, pořídil jsem na svou O3 toto osvětlení RZ. https://www.aliexpress.com/item/24-SMD-LED-Number-License-Plate-Light-Fit-for-SKODA-Octavia-3-Superb-B6-Combi-Rapid/32810489386.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.mK675f Vypadá to hezky, je pravda, že svítí docela intenzivně, ale neháže to žádnou chybu, netřeba kódovat. Zhruba po měsíci fungování spokojenost. Otázka je při těch cenách na naších eshopech, jestli to má smysl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sato1 Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 (editace) JirkaP86 Vidim ze tam mas k tomu led svetlu roznu "bizuteriu". Ja len prikladam odkaz na foto ked mi v SPZ zhorela ledka z ciny este v Octavii II. Ten smrad zo spaleniny bolo citit straaasne dlho. Dobre ze to takto dopadlo... mohlo aj horsie. https://forum.skodahome.cz/topic/58286-led-osvětlení-rztky/?do=findComment&comment=1923775 Editováno: 4. Únor 2018, autor: sato1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 (editace) Jen malá poznámka, pokud to budeš chtít objednat jako náhradní díl, tak je cena stále stejná....tj. podle toho čísla co je přímo na těch LED světýlkách. Ten samý díl prodává ta samá firma jednou za 135,- a pak za 950,-. Díl musí naskladnit od stejného výrobce a prodej pod cenou kupní není v ČR možný. To jen pro představu cenotvorby ala Škoda Auto a.s. Editováno: 4. Únor 2018, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stan - pilot Vloženo 4. Únor 2018 Sdílet Vloženo 4. Únor 2018 (editace) Ano, to je poněkud zvláštní, děkuji za upřesnění; ty mé zatím fungují bez zaváhání. Editováno: 4. Únor 2018, autor: stan - pilot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fel0n Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Když teda přijedu těd s Octavii 3 do autorizáku, tak už mi budou schopný vyměnit za LED ? Klidně si to zaplatím, ale jde mi o to, že abych pak nemusel ještě schánět někoho na kodování ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Únor 2018 Sdílet Vloženo 6. Únor 2018 Mně to nakódovali v pohodě v AS. Za cca 300. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.