Lahváč Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 Děkuju, ale omlouvat jsi se nemusel. Vše je bráno s nadsázkou! [emoji6] Jsme lidi, ne? [emoji106] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza9007 Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 myslím, že Ti to dloužím a je fér uznat vlastní chybu. Fakt jsem myslel, že budeš jeden z X lidí zde v republice, kteří mají e-shopy jen na ozdobu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 26. Září 2014 Sdílet Vloženo 26. Září 2014 No gruppensex kvůli tomu dělat nebudeme,takže jak by řekl nebožtík kolega Hravec, tohle už je Off topic debata. Takže zpět k tématu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mindman Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 Mali by tam pasovat klasicke T10 canbus led ziarovky, nie ? (mam objednane, ked dorazia dam foto) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klobrc Vloženo 9. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2014 mindman: máš už na autě? taky mě napadlo tohle řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 10. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2014 Měl jsem to tímto způsobem řešené na OII a nedoporučuji, CANBUS žárovky nejsou extra levné a jejich životnost žádná sláva. Doporučuji koupit celá LED světla z VW (cena okolo 700Kč). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holajs Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 radsi se poptam, je potreba pri vymene, dokodovat hlaseni o praskle zarovce nebo u LED SPZ to neni potreba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lahváč Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Je to potřeba [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Měl jsem to tímto způsobem řešené na OII a nedoporučuji, CANBUS žárovky nejsou extra levné a jejich životnost žádná sláva. Doporučuji koupit celá LED světla z VW (cena okolo 700Kč). Za tu cenu mam viac ako 6ks CREE sulfidiek, ktore v dnesnej dobe uz vydrzia a samozrejme aj ich svietivost je niekde inde Ale tak kto si potrpi na tie originaly, ktorych creva su aj tak z ciny (a nikto nevie akej kvality), tak nech si priplati. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 (editace) Ahoj, cca 14 dní vlastním vůz Škoda Octavia III, žluté osvětlení SPZ v kombinaci s led světly se mi hodně nelíbilo, tak jsem si koupil Led žárovky T10 s Canbus. Žárovky svítí, se světlem jsem spokojen, ale hlásí mi to chybu osvětlení SPZ. Můžete mi někdo říct, zda se ta chyba dá nějak navždy vymazat, nebo budu muset dát odpory před ty žárovky a nebo je chyba v žárovkách? Děkuji Editováno: 14. leden 2015, autor: kysa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. leden 2015 Sdílet Vloženo 15. leden 2015 Nebo pridat ten odpor, ale to je nestasne reseni. Chyba v zarovkach neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulda1 Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Nemá náhodou někdo toto? http://www.obautodily.cz/eshop/novinky-v-obchode/led-osvetleni-zadni-spz-skoda-original-1-kus-id:11828.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Přímo ve škodovce jsem to kupoval minuly měsíc za 120-130,- je to origo škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Je při výměně opravdu nutná diagnostika? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Únor 2015 Sdílet Vloženo 24. Únor 2015 Pokud nechceš mít hlášení o chybě osvětlení SPZ tak ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert1010 Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 (editace) MEGA POWER LED vs Original LED svitilny pro SPZ od VW Rad bych prispel osobni zkusenosti s LED pro SPZ. Ferda25 mi doporucil origo Skoda LED komplet svitilny za super cenu primo ze Skodovky a musim rict, ze jsou super. (Cislo dilu v shopu 000052110 cena 133czkx2). Sviti decentne a jsou schvalene pro provoz. Verim i v jejich delsi zivotnost. Mam zkusenost take s MEGA POWER LED z ruznych tuning shopu a ta je velmi spatna. Jednak sviti jak prase (hodne intenzivne) a verim, ze muzou az obtezovat ridice za mnou oslnenim (po umyti auta na me nekteri ridici v noci problikavali). Navic po prvni zime do jedne zatekla voda, svetlo zhnedlo, a ve druhe svitilne vypadly dve rady diod!!! Cena MEGA POWER LED je navic ve srovnani s origo VW svitilnami trojnasobna. Shrnuto, MPL jsou nekvalitni, drahe, moc sviti, nevydrzi a nejsou homologovane. - tzn. od MEGA POWER LED pro SPZ ruce pryc!!! (Netyka se MEGA POWER LED pro zpetne zrcatko, tam jsem zatim spokojen) Ferdovi25 diky za radu. Robert Editováno: 16. Červenec 2015, autor: Robert1010 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MoRFi Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Ja som ich sice porovnat nemohol, ale svietivost origo mozem potvrdit. Ramcek SPZ nemam a mam striebornu brilliant metalizu. Svieti to neskutocne silno. Este som zvedavy ako sa to bude viac odrazat ked bude auto ciste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holajs Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 najde se nekdo v Brne, kdo dokaze odstranit chybove hlaseni popripade cele namontovat diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 V sekci S2 mi plánujou cestu po Čechách ...tak jestli počkáš, není problém to zvládnout přitom.... http://forum.skodahome.cz/topic/126299-led-osvětlení-spz/?p=2093349 Tak se tam můžeš přihlásit jestli máš chuť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Jestli bude nějaká kódovací party v Brně, tak to bych se stavil. Ale nějak jsem z toho nepochopil kdy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 Zatím to nikdo moc neorganizuje...jedině se zkuste spojit mezi sebou a domluvit se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2015 A případně na to založit téma, ať se nespamuje všude možně po foru. Také by se to tím více zviditelnilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Tak to někdo založte, já jsem tady moc zelenáč na to, abych organizoval taková podujatia! :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 6. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2015 Tady je odkaz na sraz v Ostravě...Brno bude buď v sobotu ve večerních hodinách nebo v neděli(vše potvrdím zítra 7.10. do 13:00) http://forum.skodahome.cz/topic/133747-ostrava-kódování-11102015-dopoledne/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 12. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2015 Nejsem z Brna,ale jsem z Břeclavi a LED osvětlení jsem si měnil a kodoval ted o víkendu,kdyby nekdo chtěl 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.