HjM Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 (editace) Třeba tady s ET43: http://shop.bestdrive.cz/plechovy-disk/kfz-plechovy-disk-6jx15-5x100-et43-57mm-8000 nebo: http://www.az-pneu.cz/plechova-kola/?prumer=15&sirka= Editováno: 25. Březen 2014, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 A jak to teda dělaj všichni ty prodejci alu kol? V jejich konfigurátoru si zadam přesně značku auta, model i motorizaci. A vono mi to suverénně nabídne kola s ETéčkem klidně o několik mm nižším? Nebo i 17cti palcový kola. To voni ti jako s klidným svědomím prodaj to co na autě němá vůbec co dělat? Jmenovitě ten AZpneu na kterej je tu na foru nahoře taky reklama. Prodejce může prodávat co chce. Ovšem za to, co máš na autě, ale zodpovídáš ty. Povolené rozměry pneu a disků máš v TP. Takže se tady řeší co? Zákony tady nezměníš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Na F1 se delaj plecháče 6,5Jx16 ET42- ty bych chtěl právě dostat na svojí F2. Ale na F2 sou největší plecháče pouze 6Jx15 ET43. Rozměr 6,5Jx16 ET43 se na F1 dělá už jen v Alu provedení. V homologačním oddělení v MB jsou nekompromisní a můžu jim tisíckrát říkat, že prodejci alu kol prodávaj homologovaná kola s mnohem většíma rozměrovýma zvěrstvama kde je ET dokonce i o 15 mm menší než udává výrobce v TP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Třeba tady s ET43: http://shop.bestdrive.cz/plechovy-disk/kfz-plechovy-disk-6jx15-5x100-et43-57mm-8000 nebo: http://www.az-pneu.cz/plechova-kola/?prumer=15&sirka= Plechový schválený originál škodovácký patnáctky na F2 můžu sehnat na každým rohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 (editace) Čoveče Pavka, ty mě nepřestáváš udivovat nejdřív chceš z auta demontovat klimu a pak tam chceš dávat 16ky v plechu, to už rovnou kup nějaké pěkné liťáky, evidentně s něčím takovým výrobce nepočítá, že by někdo chtěl na auto v takovém velkém rozměru dávat plechy. Nehledě na to, že to není dobrá volba, pokud chceš šetřit, protože následně až budeš kupovat nové pneu, tak kvalitní pneu na 16ky budou poměrně drahé. Radši bych osobně nechal 15ky plechy a kupoval na to kvalitnější pneumatiky, než dával 16ky s levnějšíma značkama obutí, to bude určitě bezpečnější a navíc budeš mít nižší spotřebu, jednak díky menšímu rozměru, a taky plecháč v 16ce bude dost těžký. Editováno: 25. Březen 2014, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Tak snad abych vás zavedl trochu do své minulosti. Kdysi dávno před deseti lety když sem jseště neměl ani jedno auto a jezdil sem autobusem, chodil sem na zastávku kolem jedný Toyoty Yarys. Měla nějaký velký široký bíle komaxitovaný plecháče s těma rovnoměrnýma dírama po obvodu. A tenkrát sem si řek, že si takový jenou pořídím na svoje nový auto až si na něj vydělám. Prostě každej má svůj sen. Patnáctky by mi taky stačily, akorát sou na nich ty hnusný díry. Nejde o to šetřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 No tak to je trochu jiná ale stejně bych zvážil nějaké pěkné liťáky, ty plechy na té Fábce možná nebudou vypadat tak dobře, jak na tom Yarisu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Mám na f1 taky plechy 15cky a et 43 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 25. Březen 2014 Sdílet Vloženo 25. Březen 2014 Ale o čem se tu celou dobu bavíme Plha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Mr.Pavka, chcem mať tvoje problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Hele. Tyhle by taky šly. Sem tak dlouho lez po netu až sem trefil na tyhle. Ty díry se mi líbí. Sice jen patnáctky, ale fajnový. http://www.kupuj-pneu.cz/Disky/Ocelove/6Jx15-5x100-ET-43.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Mr.Pavka: foto v odkazu je jen ilustrativní.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 No. Schválně sem jim tam napsal jestli je ta fotka reálná. Co z nich vypadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Neskutečná debata o plechových kolech, no to je konec, kam to fórum spěje.. A abych nebyl teda mimo téma, nechápu co se ti na těch kolech líbí, nový jsou hezký čistý, pojezdíš, ušpiní se a vypadají pořád stejně tuctuvě jako všechny ostatní, pochopím to na zimu, ale přes léto? V dnešní době kdy výběr disku je neomezeně velikej a můžeš si tam bezmála dát kolo kde ve středu bude znak Dolaru ty tady máš 2 stránkovou debatu o plecháčích s dírama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 No jako, mám taky pochybnost, že to bude vypadat tak nějak podobně, jak jsi viděl na tom yarisu... beztak tam měl ještě nějaké podložky a tak. Podle mě to na Fabii bude vypadat prostě jako obyčejné plechy a nic víc... a ani se nepozná, že jsou to 16ky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Tak nechci zakládat spešl vlákno pro plecháče, aby mě pak pawouk nesežral zaživa. Až uzná za vhodné, tak ty moje příspěvky v tomto vlákně vyseká a smaže, nebo pro ně udělá vlastní vlákno. Nezapomen, že ten bíjek komaxit s tim taky vzhledově udělá divy. Jinak auto stojí často na místech, kde není moc pod dohledem, tak taky proto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Když tak koukám na ty plechy, jestli na tom Yarisu neměl převařáky, ty jsou pak širší mají límec a tudíž i nějak vypadají, ale ty obyčejné plechy, nevím mám na kombi vzadu ET43 a je to kolo zapadnutý, a to mám poklice, bez poklic je to hroznej grc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Tak nechci zakládat spešl vlákno pro plecháče, aby mě pak pawouk nesežral zaživa. Až uzná za vhodné, tak ty moje příspěvky v tomto vlákně vyseká a smaže, nebo pro ně udělá vlastní vlákno. No tos právě měl udělat. Já to pak nějak rozdělím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.