Přejít na obsah

schrottle

novej

Doporučené příspěvky

hmmm to koukám. stejně se mi to nezdá, auto je v perfektním stavu, myslím tím vnitřek. auta v autoškole si pamatuju jako zničený hujdy. nikde ani památka po přídavných pedálech. a ten vypínač je schovanej v zadním popelníku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Šuldo měl jsi pravdu, vypadá to na autoškolu, truchu jsem se podíval pod plasty a jsou tam díry navíc a utrhaná ta izolační pěna. Nad pedálama je navíc trubička s hřídelkou, zcela jistě je tam přidávaná takže to opravdu vypadá na autoškolu, Jsem z toho zklamanej, myslel jsem si že kupuju auto po dědkovi ale ve skutečnosti to řídilo tisíc různejch lidí. Co se týče interiéru auto vypadá jako by včera vyjelo z továrny takže buď jsou ty materiály tak kvalitní nebo už to někdy vyměnil za nový. N adruhou stranu, bolesti tohohle motoru jsou vyměněny za nový (vstřikovače, turbo, hlavu hodlám ještě zjistit) takže snad by to mělo být v cajku. Byl jsem s tím na kompletní diagnostice a jediná závada byla studenej spoj v pravým zrcátku tak snad to bude fungovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...