novej Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Ahoj, jsem tu novej. Našel jsem v autě toto zařízení. Můžete mi poradit co je to zač? děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 neni to tajny vypinac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 alebo prepínač služobných a súkromných jázd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novej Vloženo 7. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 prý by to mělo mít jakýsi dvojitý alarm, nemohlo by to být ono? Přepínač služební/ soukromý to ne, auto bylo jen v osobním užívání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 možno o tom nevedel ani prechádzajúci majiteľ...ale to sú všetko už len dohady..možno ti niekto povie k tomu viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novej Vloženo 7. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 tomu jsem volal a nic o tom neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 (editace) Kdes to kupoval? To auto je pravděpodobně dovezený z Německa kde jezdilo jako autoškola nebo mohlo být upraveno pro invalidu ale ta autoškola je to na 99%. Editováno: 7. Únor 2014, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 tá autoškola by sedela.. http://www.schroettle.info/pedale.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 Pokud máš někoho německy mluvícího můžete se zeptat k čemu konkrétně slouží viz obrázek schroettle zavináč t-online.de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novej Vloženo 7. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 RS v autoškole? to se mi nezdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 a prečo nie?? http://www.renner.sk/galeria/autoskola/autoskola-renner/skoda-octavia-rs/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novej Vloženo 7. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 hmmm to koukám. stejně se mi to nezdá, auto je v perfektním stavu, myslím tím vnitřek. auta v autoškole si pamatuju jako zničený hujdy. nikde ani památka po přídavných pedálech. a ten vypínač je schovanej v zadním popelníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 (editace) Auto se dá lehko vylepšit ale pokud bych chtěl znát o co jde tak bych se jich zeptal, jeden eamil by to spravil. Třeba jen někdo použil jejich udělátko. Editováno: 7. Únor 2014, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 7. Únor 2014 Sdílet Vloženo 7. Únor 2014 RS v autoškole? to se mi nezdá známy v Oberwarte(rakúsko) robil vodičak na Z3 skoro mi vypadli oči z jamiek ked pre neho došiel inštruktor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 (editace) http://www.fahrschule-buecher.de/fahrschule/fahrzeuge Editováno: 8. Únor 2014, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 8. Únor 2014 Sdílet Vloženo 8. Únor 2014 no ved toto sú tam bežné autá v autoškole skôr by som povedal že toto je taká economyedicion tu sa vodičák nerobí na fábii ako u nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 A má ten vypínač na něco vliv?Zkoušel si ho vypnout nebo zapnout,a vše funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novej Vloženo 10. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Tak jsem to zkoušel a nejsem sijistej ale zdá se mi že auto líp táhne ale taky vyskočila spotřeba na 9,2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Že by nějaký pover box? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 (editace) Power box by to byt mohl, ale proc by byl vypinac takto schovany? Dalsi vec je, ze power boxy vetsinou moc vykonu nepridaji. Ze by tento byl vyjimkou? Editováno: 10. Únor 2014, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuttinko Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 a skúšal si ísť po kábloch? kam to ide?kde to je zapojené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novej Vloženo 24. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Šuldo měl jsi pravdu, vypadá to na autoškolu, truchu jsem se podíval pod plasty a jsou tam díry navíc a utrhaná ta izolační pěna. Nad pedálama je navíc trubička s hřídelkou, zcela jistě je tam přidávaná takže to opravdu vypadá na autoškolu, Jsem z toho zklamanej, myslel jsem si že kupuju auto po dědkovi ale ve skutečnosti to řídilo tisíc různejch lidí. Co se týče interiéru auto vypadá jako by včera vyjelo z továrny takže buď jsou ty materiály tak kvalitní nebo už to někdy vyměnil za nový. N adruhou stranu, bolesti tohohle motoru jsou vyměněny za nový (vstřikovače, turbo, hlavu hodlám ještě zjistit) takže snad by to mělo být v cajku. Byl jsem s tím na kompletní diagnostice a jediná závada byla studenej spoj v pravým zrcátku tak snad to bude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 24. Únor 2014 Sdílet Vloženo 24. Únor 2014 Tak snad to bude dobrý, asi lepší než italskej taxík stočenej o 500tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.