Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

číta niekto čo píšem ? pod tým číslom 000052110 v cene 150kč kus je zabalené svetlo 3AF943021A ktoré má oficiálnu predajnú cenu 32€ ... ak to niekto nechce pochopiť nech aspoň nekomentuje , ja som už dva kúsky predal behom 5 minút a ďalšie objednal ... 

Vloženo (editace)

No dobře a kde se to teda dá koupit třeba i u nás v ČR, nebo to jde jen přes tebe zatím?

Jo a slíbil si foto.

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

Já už to mám rok na autě za 220kč ks a musím říct že super mnohem lepší než origo žárovková a kupoval jsem to na OIII a sedí i na rapida takže jsem už rok popředu  :kol-46:  :kol-46:  :kol-46:

Vloženo

Kde sa to asi môže dať objednať keď je to škoda originálne príslušenstvo ? skúsil by som to v Renaulte .... 

hore máte presný popis z katalogu , kolega nadomnou potvrdzuje že táto akcia je aj pre ČR tak čo viac si priať ? fotky mám ale stoja za prd , dajte či 3AF943021A do google pics a máte tam 100ky krásnych obrázkov ... 

Vloženo

Zrovna jsem domluvil s pánem z Auto Branka Prosek a udávané číslo nemá v katalogu a pod číslem 3AF......... to našel za 880,- kus. Takže to budou mít asi v tom Renaultu  :kol-47:

Tímto prosím Mikliska aby napsal jak se mu to podařilo objednat. Předem děkuji

Vloženo

V ETKE to nie je , keby si to hodil do portálu alebo do katalogu čo má v programe tak to nájde , dva kusy som mal v ruke dnes , štyri kusy mám na zajtra a viac to riešiť nebudem .. 

Vloženo

Napsal email s poptávkou a číslem 000 052 110 do mého servisu, připojil fotku od suriho, připojil zmínku o ceně cca 160Kč, do 5 minut jsem měl odpověď. Tak si představuju péči o zákazníka.

Vloženo

Miklisek - ono je to dva dni aktuálne a samozrejme to nikde nie je uvedené , a podľa mňa keď si uvedomia tú smiešnu cenu tak to prizdvihnú ... Neviem aký význam má tu dať kompletnú informáciu keď to každý otočí aj tak podľa seba , načase sa venovať iným veciam a radšej neprispievať vôbec ... 

Vloženo

Suri, pak nevim proc to sem davas, kdyz ty tu informaci poskytnout nechces, chces jen frajerit jako ze ty to mas a nikdo jiny ne? Miklis neni sobec jako ty. Ne kazdy s tim bude obchodovat a vydelavat na tom asi jako ty. Nekdo si to koupim jen pro sebe. Delat v AS a ty informace mit a tady pak machrovat umi kazdej.

Vloženo

Keby si bol trochu čítal tak by si pochopil že sa to dá objednať v Škodovke čo potvrdil aj Miklisek /to že to platí aj v ČR / , sorry ale viac pre teba urobiť nemôžem , jedine že by som ti to číslo dielu ktoré som dal v odkaze napísal na lístok a za ručičku ťa odviedol do prvej predajne Škoda čo tam máte .... Neviem či za toto nepochopenie môže komunikačná bariéra alebo nejaká zaslepenosť , ale fakt tomu nerozumiem ... 

Vloženo

Priznam se, ze ja jsem to ze zacatku nepochopil. Ted uz vim ze jde o jeden a ten samy vyrobek pod ruznyma cislama ( cislo nahradniho dilu a cislo prislusenstvi) a akcema. Tedy michani jablek s hruskama navic tam plest vyrobce Hella atd. Tedy promin, hned jsem to nepochopil.

Vloženo

To je vec pohľadu , je odfotený popis výrobku s fotkou dokonca v češtine , je tam napísané že v Škodovke sa to kúpiť dá , a dnes po rozbalení som doplnil že to balenie obsahuje Hella svetlo s tým číslom dielu ktorý ešte donedávna v Škodovke nebol dostupný a dal sa objednať vo VW a stál 32€ /sám som to raz za toľko kupoval známemu na Rapida práve vo VW / ... Takže treba využiť túto akciu lebo podľa mňa dlho nebude a napália tam tú pôvodnú cenu ... Tie dva kusy čo som včera na skúšku objednal /aby som vedel čo to vlastne za tie smiešne peniaze príde/ už si zobral kolega do svojho Rapida ... 

Vloženo

Ok, diky tomu uz takhle rozumim. O VW vim, jsou lidi co to za ty nekrestanske prachy na Rapida kupovali pred 1,5 rokem.

Kazdopadne nebyt Tveho infa, vyme hovno a tak se omlouvam za prehnanou reakci, ale nekdy psane slovo meni vyznam od slova mluveneho a trochu me to vytocilo. Jsem rad ze uz je jasno.

Vloženo

jop , ja som niekedy v lete kupoval práve tie 3AF vo VW v cene 32€ do Rapida kde behom roka odišla 5x žiarovka v osvetlení SPZ , ktoré sa akosi nedá vybrať a znova zacvaknúť aby poriadne držalo , navyše sa mi nepáči že to poškodzuje lak dverí /aj keď je tam folia/ , za to sa tam dali LEDky a je kľud , toto s príslušenstva v tej cene je gol , som zvedavý koľko to za tú cenu bude na trhu ,... 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...