Petrrr Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Ty jedes navstivit Strakonice? [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Už jsem na to originální led osvětlení narazil i ve Škoda eshopu. Chalpci co je nutné udělat když se to mění? Je to tam nacvaknuté nebo přišroubované.... ? (neřeším nakódování proudového odběru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 (editace) Jenom nacvaknuté, mění se kus za kus celý ten modul. Postup podobný jako při výměně žárovky + přepojit konektor. Editováno: 23. Září 2015, autor: slapnahrabe 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hiz Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 mozna to pujde trosku ztuha, nesmis se bat trosku zabrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Ferda25: asi se nekdy domluvime a udelam si vylet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 26. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 Mám nějaké postřehy k těm origo ledkám. - Nasazují se přesně opačně než ty původní. - Svítí hodně do prostoru za auto. - Oproti původním svítí opravdu lépe a autu rozhodně vzostl machrindex Díval jsem se že jsou schválené pro Rapid, jsou tam vyjmenované případy kdy je nutné překódovat ŘJ. Ale mám podezření jestli nejsou přeci jenom navržené tak aby byly osazené tak jako ty původní. Ale na druhou stranu by to asi pro Rapida neprodávali. Nicméně to asi nemá smysl řešit protože stejně svítí opravdu dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PJAY Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Ahoj škoďáci, Moje poznatky u OII, řeším kvůli random blikání LED na SPZ - bliká si to jako stroboskopy - levá pravá obě, uvažuji o změně na standart žárovku 5W12V nebo jiný LED. Vstupní napájení je stabilní, takže to dělá ten článek. A k hlásí/nehlásí prasklou žárovku mi hlásí a to v případě, že odpojím (prasknou) obě. Je to z důvodu paralelního zapojení. Zasílám fotky co jsem vymontoval od předchozího majitele, má někdo zkušenost s těmito diodami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Nezkoušel jsi tam přidat nějakou kapacitu? Nepomohlo by to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PJAY Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Nezkoušel jsem, máš s tím zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 OII? Proč to neřešíš tady? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 29. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2015 Čínske noname shity za 5 centov asi -> vyhodiť, zničiť, spáliť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Vloženo 5. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2015 Můj poznatek z výměny osvětlení SPZ za LED: Když budete vyndávat celý ten modul, ve kterém je žárovka, strčte tam z boku malý plochý šroubovák (jak je nakresleno v návodu) a případně s ním hýbejte tak dlouho, až to celé (pokud možno samo) vyskočí ven. Pokud to povyskočí jen kousek a budete silou tahat ven, ohnete kovový plíšek, který to drží uvnitř a potom už ho nenarovnáte a nedáte to tam zpátky. To samé platí při výměně žárovek v interiéru nad zadníma sedačkama, ty jsou uchyceny pomocí stejného plíšku. Mě se to podařilo ohnout a následně v zápalu snažení dokonce zlomit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hootchi Vloženo 3. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2015 Z mého postu na http://forum.skodahome.cz/topic/132769-hootchi´s-cappuccino/?p=2112601 Tak dnes nasazeny originální led nad RZ a musím říct ... no svítí to jako kráva Nevím zda je to záměr, nebo konstrukční vada, ale je fakt, že to osvětluje celý zadní nárazník i kus země za autem. Nasadit lze pouze jedním směrem, čili otočení lze vyloučit. Na spodní straně led u kraje je jakýsi stínící proužek, který bych čekal, že bude dál od auta, ale je tomu přesně naopak. Světlo je hezké, ale na druhou stranu už mi to přijde takové moc výrazné a razantní. Takže nevím nevím zda to tam zůstane. Možná jen musím projet trochu blátem, aby se to srovnalo se zbytkem auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matvej15 Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 čo je na tomto pravdivé: http://forum.skodahome.cz/uploads/monthly_01_2016/post-80737-0-87554900-1453231220.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vincoxxx Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 No tak to by aj mna zaujimalo hmmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 Dával jsem LEDky do Rapida Spaceback MR2016 se Start/Stop a bez problémů ani chybu to neháže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinhoSVK Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 No super! Tak to môžem zabudnúť na to, že som ich chcel nechať namontovať v servise rovno pri výmene oleja nič nebude kým mám záruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Dával jsem LEDky do Rapida Spaceback MR2016 se Start/Stop a bez problémů ani chybu to neháže To je divný, ten můj mi chybu hlásí... MR2016, bez světelného asistenta, xenon paket... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 (editace) Jako ruku do ohně nedám za to, že jsme tam nevypínali kontrolu žárovek na SPZ, ale myslím, že ne akorát jsme aktivovali Asistent rozjezdu do kopce. Páč v době, kdy jsem si s tím hráli, tak to diagnostika moc neznala, bez názvu bysme těžko našli deaktivaci. Ale někde se myslím řešilo, odkdy to chybu hlasí a odkdy ne .. jen nevím už kde EDIT: už jsem si vzpomněl, v diagnostice se aktivovala funkce LED osvětlení, je to myslím napsané i v manuálu u těch LEDek Editováno: 15. Květen 2016, autor: mc2uba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atrani Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Po převzetí Rapiďáka MR17 jsem byl příjemně překvapený, že má LED osvětlení RZ, vypadá to pěkně. Parkovačky taky vyměněné, teď už jen ten interiér.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 (editace) MR2017 ma vo vybave AM JOY osvletlenie ECV ledkami seriovo, pre ostatne modely je sucastou paketu Predne hmlovky s LED dennym svietenim Editováno: 30. Září 2016, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LEdit Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Má to to osvětlení nohou vpředu pod palubkou z LEDek ??? Toledo 2016 už to mělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasPaprok Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 Kopupil jsem si LED osvětlení SPZ (000 052 110), po montáži se mi rozsvítila kontrolka osvetleni SPZ. Byl jsem ve ŠA v F-M a nebyli schopni mi to nakodovat. Údajně z důvodu, že mám vůz vyroben v 7/2015 a tam je novejší řídící jednotka, u které to není možné. Mě se to ale moc nezdá, není tady někdo z okolí Frýdku-Místku, Ostravy, kdo by si s tím uměl poradit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2016 Kde si myslíš, že jsi? Vkládání stejných příspěvků současně do vícero témat není dovoleno! Dodržuj pravidla fora! Duplicity jsem smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek44 Vloženo 1. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2016 Vymenil som žiarovky nad ŠPZ za ledky a nevypisuje mi chybu žiarovky,ale nemal som naštartovaný motor,nechce sa mi ho štartovať na 10sec.Bude to vypisovať potom keď naštartujem,alebo nie,mám MR 2016. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.