Tom772 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Chtěl bych se zeptat, zda někdo zkusil dát do rapidu s maxidotem toto osvělení spz http://www.vwaudishop.cz/volkswagen/golf-6/svetla-osvetleni-led/osvetleni-spz-led-1-original-vw.html#.VCmWA74mWHQ. Vím že se to tady řešilo, ale nemůžu to najít. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Čau ja to mám sehnal jsem to akorát za lepší cenu v zimě na bazoši 300kč kus a svítí super a sedí to přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Chtěl bych se zeptat, zda někdo zkusil dát do rapidu s maxidotem toto osvělení spz http://www.vwaudishop.cz/volkswagen/golf-6/svetla-osvetleni-led/osvetleni-spz-led-1-original-vw.html#.VCmWA74mWHQ. Vím že se to tady řešilo, ale nemůžu to najít. Děkuju Proč budeš dávat za celé svítilny tolik peněz, když stačí vložit LEDkovou žárovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom772 Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 A hlasí to prasklé žárovky?, měl jsem led can bus ready a stejně rapid hlasil prasklou žárovku. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 u mě to nehlasí nic provedl jsem výměnu a vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendisst Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Hlášení všech žárovek tedy budou mít asi jen auta s MAXIDOTEM...... Mám maxidot a prasklou žárovku to nehlásí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2015 Sdílet Vloženo 4. leden 2015 Rapid co vim nema hlidani praskle zarovky v RZ, dokonce mozna ani zadni obrysovky. Hlidani pouze na predni svetla. Sam mam vzadu v RZ led udelany z led pasku a ok. Je to ovsem MR 13. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 ak by to niekoho zaujímalo tak toto by mohlo byť fajn , poreferujem keď budem mať v ruke , cena by tam mala byť cca 170kč kus možno menej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 NO TAK TO JE FAJNE. Sice pozdě, ale přeci a za 170 ( ikdyž už to mám předělané po svém - bez homologace samozřejmě) to není tak hrozné. Když už před 2 lety se to prodávalo na Golf myslím a pasovalo to i do Rapida, cena ovšem byla 700. Maverick to měl u svého bílého Rapida už tenkrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Kde jsi to koupil? Přímo ve škodovce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 zajtra nafotím ako to vyzerá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 ja som to nekúpil , ja také auto nemám ale áno škodovka to má ,teda aspoň na SK , vyšlo to v aktuálnom infe takže je to čerstvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 a SEAT nemá nič také? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 21. leden 2015 Sdílet Vloženo 21. leden 2015 Neviem , na to som dnes narazil pri chvíľke času , byť toho času viac dozviem sa možno aj niečo iné , napríklad ako rozumne žiť ... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) Tak páni , zákaznícka cena je tam 5,54€ takže ešte menej , je to HELLA Made in Slovakia číslo dielu 3AF943021A /ktorý má predajnú cenu 32€ a je pre Rapid IND / Tak už mi ich švihol kolega Editováno: 22. leden 2015, autor: suri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Podle čísla dílu se to už začíná objevovat i v obchodech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) To si mastěj teda pěkně kapsu! Za tu cenu ať si to nechaj! Editováno: 22. leden 2015, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 ty si myslíš že za 160ks je hodně? Je tam vidět i odstínění, což já nemám, u mě to svítí až tak, že ta SPZ je přesvětlená hlavně ten lak nad SPZ pod světlama (jaks e to odráží) a svítí to až na zem. Toto už je asi lépe řešeno. Jak jsem psal Mawerick za to před 2 lety dal 700, jestli si to dobře pamatuji, pak si to přenesl i na O3 z Rapida. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Ne, 160Kč odpovídá, to bych za to třeba dal, ale těch 32éček - cca 890Kč, je děs běs ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Ve VW se nechají koupit i s kusem plastu za 500 obě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Známej z autorizáku mi zjistí co za to chtěj tady u nás. Tak jsem naplej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) Tak že cena v autorizáku opravdu 800 za kus. Ono když obyč stojí 270 ks tak se asi není čemu divit. http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5n0943021b-osvetleni-spz-oe-22588.html Tak že odkaz od Kaseka je to pravé ořechové Editováno: 22. leden 2015, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 I když hovno, i tam chtějí 320 za jednu, myslel jsem si já bláhový, že je to za 320 za obě. Když se na začátku psalo o 170 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasekvvv Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 (editace) Bohužel. Ale tak já jsem s výměnou za "bělejší" žárovku nebo LEDku spokojený a je to cenově jinde. Editováno: 22. leden 2015, autor: kasekvvv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. leden 2015 Sdílet Vloženo 22. leden 2015 Já tím pádem také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.