Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Čau ja to mám sehnal jsem to akorát za lepší cenu v zimě na bazoši 300kč kus a svítí super a sedí to přesně

A hlasí to prasklé žárovky?, měl jsem led can bus ready a stejně rapid hlasil prasklou žárovku. Děkuju

u mě to nehlasí nic provedl jsem výměnu a vše ok 

• 2 měsíce později...

Hlášení všech žárovek tedy budou mít asi jen auta s MAXIDOTEM......

Mám maxidot a prasklou žárovku to nehlásí

• 2 týdny později...

Rapid co vim nema hlidani praskle zarovky v RZ, dokonce mozna ani zadni obrysovky. Hlidani pouze na predni svetla. Sam mam vzadu v RZ led udelany z led pasku a ok. Je to ovsem MR 13.

• 3 týdny později...

ak by to niekoho zaujímalo tak toto by mohlo byť fajn , poreferujem keď budem mať v ruke , cena by tam mala byť cca 170kč kus možno menej

post-51372-0-85324000-1421842550_thumb.p

NO TAK TO JE FAJNE. Sice pozdě, ale přeci a za 170 ( ikdyž už to mám předělané po svém - bez homologace samozřejmě) to není tak hrozné. Když už před 2 lety se to prodávalo na Golf myslím a pasovalo to i do Rapida, cena ovšem byla 700. Maverick to měl u svého bílého Rapida už tenkrát.

Kde jsi to koupil? Přímo ve škodovce?

zajtra nafotím ako to vyzerá

ja som to nekúpil , ja také auto nemám ale áno škodovka to má ,teda aspoň na SK , vyšlo to v aktuálnom infe takže je to čerstvé 

a SEAT nemá nič také?  :kol-32:  :kol-28:

Neviem , na to som dnes narazil pri chvíľke času , byť toho času viac dozviem sa možno aj niečo iné , napríklad ako rozumne žiť :D ... 

Tak páni , zákaznícka cena je tam 5,54€ takže ešte menej , je to HELLA Made in Slovakia číslo dielu 3AF943021A /ktorý má predajnú cenu 32€ a je pre Rapid IND /

Tak už mi ich švihol kolega :D

Upraveno od suri.

To si mastěj teda pěkně kapsu! Za tu cenu ať si to nechaj!

Upraveno od miklisek

ty si myslíš že za 160ks je hodně? Je tam vidět i odstínění, což já nemám, u mě to svítí až tak, že ta SPZ je přesvětlená hlavně ten lak nad SPZ pod světlama (jaks e to odráží) a svítí to až na zem. Toto už je asi lépe řešeno. Jak jsem psal Mawerick za to před 2 lety dal 700, jestli si to dobře pamatuji, pak si to přenesl i na O3 z Rapida.

Ne, 160Kč odpovídá, to bych za to třeba dal, ale těch 32éček - cca 890Kč, je děs běs !

Ve VW se nechají koupit i s kusem plastu za 500 obě.

Známej z autorizáku mi zjistí co za to chtěj tady u nás. Tak jsem naplej.

I když hovno, i tam chtějí 320 za jednu, myslel jsem si já bláhový, že je to za 320 za obě. Když se na začátku psalo o 170 kč.

Bohužel. Ale tak já jsem s výměnou za "bělejší" žárovku nebo LEDku spokojený a je to cenově jinde.

Upraveno od kasekvvv

Já tím pádem také :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.