Trautenberk Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 (editace) Nastal další rok, a tak jsme se rozhodli udělat 2. ročník Jesenického srazu. Minulý ročník se povedl, sešla se pěkná parta, počasí bylo super, sedělo se bezmála dva dny, účast byla k překvapení taky velká, ať už ty kteří se přijeli podívat na "chvilku" nebo ti kteří zůstali na noc Video z 1.Jesenického srazu: Termín máme podobný jako loni: 20.9.2014 - 21.9.2014 Místo: ATC Jesenice u Rakovníka (GPS: N 50 05.368 E 13 28.637) Uvítáme každého s Fabii I, Fabii II v jakékoliv verzi - od Juniora až po RS, stejně tak i Roomster Vstupné stejně jako loni pravděpodobně nebude, možná až časem jestli nás napadnou nějaký sranda soutěže, tak vyloženě vstupné symbolické na pokrytí cen Co se týká kempu, je tam super plac na parkování, majitel vychází ohromně vstříc, v kempu je hospůdka, je tam sociální zařízeni pěkně opraveno, a ubytování taky velmi kvalitní. Chatky mají elektřinu, kuchyňku. Spaní většinou po 4 lidech. Odkaz na kemp: www.atcjesenice.cz Ceník: www.atcjesenice.cz/cenik/ Kemp je uzavřený, loni bylo i dost lidí s dětmi a pánové brali svoje polovičky Uvítáme každého Pozvánka na sociální síti: https://www.facebook.com/events/655908177790178/?fref=ts Informace budu průběžně doplňovat, času je ještě dost. Dodám i informace ohledně ubytování pro případné zájemce. Kdyby měl někdo nějaké otázky, ptejte se Srazům zdar! Editováno: 15. Červen 2014, autor: LiborTDI 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfjr Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Ubytování si každý zarezervuje sám přímo v kempu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Ubytování jsme dělali předem, musím se domluvit s majitelem co a jak, ať máme chatky u sebe. Když mi to vyjde zítra se s ním spojím. Jinak pokud jedeš sám, tak je fajn se k někomu přidat a složit se na jednu chatku. Loni tam někteří měli i stany :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfjr Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Ok-děkuju.Sháním už druhýho,viděl jsem tam chatky pro dva.Chce to asi dost dopředu-co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Chatka pro 2 tam je, je jedna, taková perníková chaloupka, ale i loni tam spali a v pohodě Mail majiteli kempu jsem odeslal, tak jak dojde reakce dám vědět 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Takže dnes proběhla komunikace s majitelem. Všechno v pořádku, nic mu nevadí, rád nás uvidí. Co se týká ubytování, tak psát na mail - atcjesenice@seznam.cz do předmětu uvést "Škodahome" aby věděl jak chaty a bude dávat vedle sebe. To kdo kde s kým bude spát se můžete domluvit předběžně tady, nebo facebook, popřípadě na místě. Předpokládám že stejně jako loni zůstane pár lidí "nečekaně" i přes noc Odkaz na ceník jsem dával. Jen poznámka - chatka pro 2 osoby je jen 1! Ostatní jsou po 4 osobách A uvítám aspoň předběžně oznámení s účastí, ať už kvůli programu či organizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfjr Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Nasel jsem tam pokoj 2luzka.nebude to daleko od ostatnich? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Ten pokoj netuším, ale podle mě je to ta jediná budova tam, takže je to kousek, 1 minuta chůze My jsme loni měli chatky typ BN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Tentokrat uz pernikovou chaloupku nechci ,pac nas bude vice ,ale ta pro dva je super,ja si ji tedy uzil dosti a spokojenost .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 no myslím, že tentokrát to dopadne a dorazím i já 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfjr Vloženo 12. Únor 2014 Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 tak mi byla potvrzena rezervace na ubytování.z jihu hlásím tedy zatím 2 kusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 12. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2014 Z jižních Čech jede Kortyzon :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Už se nemůžu dočkat ale s rezervací ještě počkám, až se vykvákne Libor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Já čekám až se vykvákne brácha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 tak za mě jasně a spacího kolegu mám také..:-D Co Radku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 (editace) Natěšenej jak malej kluk A tentokrát přespím Editováno: 13. Únor 2014, autor: wén@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 Super, no musíme vymyslet zase pořádnou zábavu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R-Pin Vloženo 13. Únor 2014 Sdílet Vloženo 13. Únor 2014 TWL to bude zase párty Musim sebou vzít kapitána Ten mi minule chyběl. Už se šíleně těším 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2014 Oo bude rum, to je vždycky zábava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Tak už máme taky rezervaci, 3 osoby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 kdo mi zamluví chatku pro 4 :-D a altán neberu,mám malé auto..:-) a ale beru 42 se sebou..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 tam napiš, do předmětu mailu dej skodahome Pro 4? nebudete mít pro 2? A kdo měl loni altán?R-pin a? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Já ten kovový..:-) chci chatku pro 4 od pátku..:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Lidi byl by tam někdo být schopný třebas už od pátku?:-) se mnou.....-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfjr Vloženo 16. Únor 2014 Sdílet Vloženo 16. Únor 2014 Jak je to tam večer? Bude otevřená restaurace (jídlo,pivo...)? Příjezd v pátek zvažuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.