radim1234 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 (editace) nemám kombinaci-je tam napsáno černá. Ta hnědo-černá se mi moc nelíbila. Pawouku-já nerozumím, co tím chceš říci....- edit. Už jsem to pochopil. Ale mi už profesor Kováček na střední škole před 35-ti lety říkal "Štěpanek, vy mate vedeni přez Mont Bľank" (ty chyby v diakritice jsou tam záměrně-bylo to v Ostravě a tam je všecko "kratce"))) Editováno: 30. Červen 2014, autor: radim1234 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 30. Červen 2014 Sdílet Vloženo 30. Červen 2014 Konfigurátor Scouta bude funkční na přelomu tohoto a příští týdne.Zdroj FB škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 V pátek jsem soudružce objednal Scouta. Konfigurace přiložena. Cena je samozřejmě jiná ale po dohodě ji neřeknu. Jakou máš slíbenou dodací lhůtu? Díky, Mirek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Konfigurátor Scouta bude funkční na přelomu tohoto a příští týdne.Zdroj FB škodovky. To je doscela ostuda, ten konfigurátor měl být již spuštěn souběžně se startem možnosti objednání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 proč ostuda, je to třešnička na dortu a vozidlo se přeci podle konfigurátoru u prodejce neobjednává, už se to tu psalo několikrát, prodejci mají svůj objednávkový systém a ten se může i lišit a ten správně doobjednává potřebnou úpravu konfigurace, např silnější aku a podobně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 (editace) Prodejce mi psal at vyčkám na konfigurátor, že to bude lepší..Navíc komfort člověka který si vybírá je určitě větší když v klidu doma koukne co a jak , jaká výbava nekoliduje s jinou, a podobně. Pak i ty barvy si může prohlédnout v provedení Scout, atd..Proto ostuda. Editováno: 1. Červenec 2014, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 no na to nekolidování výbavy právě moc spolek v konfigurátoru někdy není.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Parkovací senzory přední + zadní na Scouta stojí 17.400 Kč a na Audi A4 stojí 22.100 Kč (položka 7X4). Cena 12.700 Kč platí k akčnímu paketu, který sám o sobě stojí dalších 39.900 Kč. Nesmíš ho brat tak vážně. On rád provokuje a záměrně zamlčuje důležité věci. Musí, úplně blbý totiž evidentně není. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 1. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 http://www.youtube.com/watch?v=YP5D8BGQxto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 1,8 TSI 118Kw :D :D :D: D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 1. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2014 Hezké, trošku komerční, ale hezké video... Kokta7: Je tam těch "perliček" víc,....zaujala mě např. informace, že: "Scout má o 33mm vyšší světlou výšku, což se hodí i v nákupních centrech..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Přikládám jinou barvu než tu modrou, sice bych si tuto barvu nevybral, ale aspoň změna :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 červený scout vždy patřil mezi ty nejhezčí, ale u O III nevím proč, ale připadá mi nějaký divý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 No ony ty fotky jsou taky z divných úhlů. A kdyby se ten světle šedý plast nalakoval na černo a na předním nárazníku tak netrčel dopředu, možný by to vypadalo lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) Přesně tak, když bych do něj někdy šel, tak se asi budu muset domluvit se servisem na lakování těch stříbrných dílů načerno. Nebo vybrat stříbrnou metalízu, to by mohlo vypadat trochu líp, byť to asi bude jiný odstín. Editováno: 7. Červenec 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) http://www.auto.cz/skoda-octavia-scout-prvni-jizdni-dojmy-2-82016 Brali by jste scouta nebo laurin a klement? Je tam rozdíl něco přes 50 tisíc při stejné výbavě kterou jsem dle ceníku zkoušel konfigurovat. Akorát u LaK je při 4x4 pořád stejná světlá výška a nelze dát paket pro špatné cesty... Škoda slíbila konfigurátor do konce týdne, a je pondělí a stále není, ani u LaK není ten nový motor 135KW :-( Snad to brzy napraví... Editováno: 7. Červenec 2014, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 (editace) 1,8 132KV má točivý moment vyšší a to 280Nm :-) viz. http://www.autoforum.cz/predstaveni/skoda-octavia-iii-scout-nove-fotky-a-kompletni-technicka-data/ Editováno: 7. Červenec 2014, autor: jindrous Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 No to je "bomba" - navýšení o 30 Nm. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Lepší než drátem do oka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 No ony ty fotky jsou taky z divných úhlů. A kdyby se ten světle šedý plast nalakoval na černo a na předním nárazníku tak netrčel dopředu, možný by to vypadalo lépe. A hlavně ta červená je na té první fotce dost narůžovělá ... to je focené na sto% mobilem.... Jinak ten stříbrný plast bude opravdu limitem pro výběr barvy... né všechny k tom půjdou.... zajímavá by mohla být např. bílá ( i když se tady netajím, že to není moje oblíbená barva na autě).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Mě se na oktávce líbí barva hnědá Topaz, ale neumím si představit jak by to vypadalo ve verzi Scout... Škoda že není žádná fotka v této barvě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Mně se velmi libí kola, která má tenhle konkrétní červený Scout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napalm Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Jindrous: Ta hnědá by myslím k autu byla super, taková decentní, jen nevím co zase k tomu ten stříbrný plast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrous Vloženo 7. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2014 Proto mě pěkně štve, že ještě není konfigurátor, který už měl dávno být... tam se to pak dá složit dle libosti.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.