Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

nemám kombinaci-je tam napsáno černá. Ta hnědo-černá se mi moc nelíbila.

Pawouku-já nerozumím, co tím chceš říci....- edit. Už jsem to pochopil. Ale mi už profesor Kováček na střední škole před 35-ti lety říkal "Štěpanek, vy mate vedeni přez Mont Bľank" (ty chyby v diakritice jsou tam záměrně-bylo to v Ostravě a tam je všecko "kratce")))

Upraveno od radim1234

Konfigurátor Scouta bude funkční na přelomu tohoto a příští týdne.Zdroj FB škodovky.

V pátek jsem soudružce objednal Scouta. Konfigurace přiložena. Cena je samozřejmě jiná ale po dohodě ji neřeknu.

Jakou máš slíbenou dodací lhůtu?

Díky, Mirek.

Konfigurátor Scouta bude funkční na přelomu tohoto a příští týdne.Zdroj FB škodovky.

To je doscela ostuda, ten konfigurátor měl být již spuštěn souběžně se startem možnosti objednání...

proč ostuda, je to třešnička na dortu a vozidlo se přeci podle konfigurátoru u prodejce neobjednává, už se to tu psalo několikrát, prodejci mají svůj objednávkový systém a ten se může i lišit a ten správně doobjednává potřebnou úpravu konfigurace, např silnější aku a podobně!

Prodejce mi psal at vyčkám na konfigurátor, že to bude lepší..Navíc komfort člověka který si vybírá je určitě větší když v klidu doma koukne co a jak , jaká výbava nekoliduje s jinou, a podobně. Pak i ty barvy si může prohlédnout v provedení Scout, atd..Proto ostuda.

Upraveno od jindrous

no na to nekolidování výbavy právě moc spolek v konfigurátoru někdy není....

Parkovací senzory přední + zadní na Scouta stojí 17.400 Kč a na Audi A4 stojí 22.100 Kč (položka 7X4).

Cena 12.700 Kč platí k akčnímu paketu, který sám o sobě stojí dalších 39.900 Kč.

Nesmíš ho brat tak vážně. On rád provokuje a záměrně zamlčuje důležité věci. Musí, úplně blbý totiž evidentně není. :-)

1,8 TSI 118Kw :D :D :D :D :D :D: D

Hezké, trošku komerční, ale hezké video...

Kokta7: Je tam těch "perliček" víc,....zaujala mě např. informace, že: "Scout má o 33mm vyšší světlou výšku, což se hodí i v nákupních centrech..." :kol-48:

Přikládám jinou barvu než tu modrou, sice bych si tuto barvu nevybral, ale aspoň změna :-)

post-85323-0-82046600-1404739521_thumb.j

červený scout vždy patřil mezi ty nejhezčí, ale u O III nevím proč, ale připadá mi nějaký divý....

No ony ty fotky jsou taky z divných úhlů. A kdyby se ten světle šedý plast nalakoval na černo a na předním nárazníku tak netrčel dopředu, možný by to vypadalo lépe.

Přesně tak, když bych do něj někdy šel, tak se asi budu muset domluvit se servisem na lakování těch stříbrných dílů načerno. Nebo vybrat stříbrnou metalízu, to by mohlo vypadat trochu líp, byť to asi bude jiný odstín.

Upraveno od Pawouk
Necituj předchozí příspěvek.

http://www.auto.cz/skoda-octavia-scout-prvni-jizdni-dojmy-2-82016

Brali by jste scouta nebo laurin a klement? Je tam rozdíl něco přes 50 tisíc při stejné výbavě kterou jsem dle ceníku zkoušel konfigurovat.

Akorát u LaK je při 4x4 pořád stejná světlá výška a nelze dát paket pro špatné cesty...

Škoda slíbila konfigurátor do konce týdne, a je pondělí a stále není, ani u LaK není ten nový motor 135KW :-( Snad to brzy napraví...

Upraveno od jindrous

Lepší než drátem do oka :-)

No ony ty fotky jsou taky z divných úhlů. A kdyby se ten světle šedý plast nalakoval na černo a na předním nárazníku tak netrčel dopředu, možný by to vypadalo lépe.

A hlavně ta červená je na té první fotce dost narůžovělá ... to je focené na sto% mobilem.... :kol-60:

Jinak ten stříbrný plast bude opravdu limitem pro výběr barvy... né všechny k tom půjdou.... zajímavá by mohla být např. bílá ( i když se tady netajím, že to není moje oblíbená barva na autě)....

Mě se na oktávce líbí barva hnědá Topaz, ale neumím si představit jak by to vypadalo ve verzi Scout... Škoda že není žádná fotka v této barvě ...

Mně se velmi libí kola, která má tenhle konkrétní červený Scout :)

Jindrous: Ta hnědá by myslím k autu byla super, taková decentní, jen nevím co zase k tomu ten stříbrný plast :kol-140:

Proto mě pěkně štve, že ještě není konfigurátor, který už měl dávno být... tam se to pak dá složit dle libosti..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.