Únor 12, 201411 r Této úpravě nějak nerozumím - chcete upravovat vzhled OIII tak, aby připomínal OII? Chcete balit cíp kapoty do alobalu?
Únor 12, 201411 r Autor Ne, ale já zase upřímně nechápu tvé poznámce. Co to má společnýho s OII? Mimochodem, OII měla pokud vím uplně odlišný (resp. starý) znak.
Únor 13, 201411 r Ach tak to pak jo. Já pod tím znakem vidím chromovanou fólii, s linií jako byla na OII (resp. maskovaných autech) a to mne zmátlo. Vy asi řešíte stříbrné pozadí znaku.
Únor 13, 201411 r a teď jsi některým zamotal hlavu ještě víc.... budou si myslet, že chceš přelakovat celé auto na "černý chrom"...
Únor 15, 201411 r no odpověd na toto téma je jednoznačně plastidip takže vyřešeno pánové zbytečné téma ne? na youtubku je těch návodů mraky Upraveno Únor 15, 201411 r od Hurikan88
Srpen 13, 201411 r Kopáčka (superskoda) nemůžeš brát vážně, ten dává obecně do palice, neboť je zaměřen na export a má poštovné zdarma, normální cena je někde kolem čtyřech stovek... stačí si ceny porovnat mezi superskoda a obautodily, kteří také uvádějí ceny v eurech ale mají s Kopáčkem dohodu, že neposílají jinam než na Slovensko, na briskoda.net je na to několik témat... nicméně bych se nedivil, kdyby to byl orig. znak jen přelakovaný - trochu to tak podle fotek vypadá a hlavně tam není uvedeno objednací číslo ŠA, což jinde je... Upraveno Srpen 13, 201411 r od Hravec
Únor 5, 201510 r Zdravím, podělím se zde o fotodokumentaci děmontáže původního a montáže upraveného předního a zadního znaku na mé oktě. Velké poděkování patří Lukasonovi, který znaky skvěle podle mých představ nalakoval ... vypadá to podle mě super a alespoň trochu jsem tak odlišil svou oktu od tisícovek dalších přední znak: zadní znak (pouze výsledek): Jedná se však pouze o první fázi, jelikož mám zatím stále chromový rámeček masky. Na jaře jej vyměním za černý (vzadu přibyde černé lízatko z 1.8 TSI) a tudíž i chrom na znacích půjde do černého plastidipu
Duben 23, 201510 r Jedná se však pouze o první fázi, jelikož mám zatím stále chromový rámeček masky. Na jaře jej vyměním za černý (vzadu přibyde černé lízatko z 1.8 TSI) a tudíž i chrom na znacích půjde do černého plastidipu Tak jsem dnes dokončil úpravu znaků a nápisů na kufru plastidipem, aby ladily k černým doplňkům... bohužel znaky na sobě téměř nemají spáry a plastidip se tak blbě i přes velkou snahu s nožíkem trhal... zadní nejspíš udělám časem znovu, s předním a nápisy jsem jinak celkem spokojen
Duben 24, 201510 r než toto, tak raději nechat v originálu. plastidip je zlo, pro tuzery a děti super věc.
Duben 24, 201510 r Hmm, moc se to nepovedlo, je ten povrch nějaký hrubý. Kdyby to bylo hladký lesklý, tak asi ano, toto řešení ne.
Duben 24, 201510 r Detail je zly, ale efekt je docieleny. Ved predsa vacsina to vidi iba z dialky. Keby to nefotil z blizka tak by nedostatky nebolo vidiet.
Duben 24, 201510 r Ano, uznávám že na detailních fotkách to nevypadá moc povedeně, obzvlášť v porovnání s tím lakovaným spoilerem či maskou, nicméně z dálky už mi to přijde dobré. Nemám zkrátka rád chrom, celé auto ladím do bíločerné, ale lakovat jej je bohužel dost složité a nákladné, tudíž jsem zvolil plastidip (černý + lesk), který jde případně kdykoliv odstranit... zkrátka ať se to někomu líbí nebo ne, já jsem s tím takto spokojen Upraveno Duben 24, 201510 r od Allister
Červen 9, 201510 r Jak jsi to odloupl z kapoty? celkem to tam drzsi a nechci to podebirat abych neposkodil lak na kapote
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.