cosby Vloženo 22. Únor 2014 Sdílet Vloženo 22. Únor 2014 (editace) Začlo mi z ničeho nic hučet od zadní nápravy.Najeto 123000km,pravidelný servis. Zjistil jsem podle návodu p.Sixty- http://www.prevodovky-sixta.cz/ že to jde od rozvodovky.Sehnal jsem tedy kompletní zánovní rozvodovku s Haldexem a...vyměnil.Rozebírat to a měnit nový díl-ať už ložiska nebo kola nemá smysl-je to dražší než za kolik se dá sehnat zánovní rozvodovka.Rovnou jsem udělal oleje v rozvodovce a Haldexu.Také jsem cítil zezadu vibrace,tak rovnou výměna hardy spojky-na fotce je vidět jak se guma separovala.Teď tichounko a bez vibrací :-) Práce mi trvala 7 hodin-ale s přestávkou na kafe-cca půl hodinky a na oběd-hodinka. Dávám i pár fotek-pro představu. Jinak díky Ferdovi 25,který mi zjistil zaměnitelnost rozvodovek.Jirko díky!!! T Editováno: 22. Únor 2014, autor: cosby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Na kolik Te to vyslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 http://forum.skodahome.cz/topic/120754-superb-ii-plave-na-silnici/?p=1873219 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Said Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 Ahoj, psal jsem SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Březen 2014 Sdílet Vloženo 5. Březen 2014 komu teraz ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 29. Září 2014 Sdílet Vloženo 29. Září 2014 čau neřešil jste někdo tuto chybu na s2 4x4 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2014 Změřil bych napájení.Jinak KO možná haldex. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka2411 Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Zdravím, Máte někdo zkušenosti s výměnou ložiska uložení kardanu (zhruba uprostřed kardanu). Popřípadě dá se ten díl někde sehnat. Ve škodovce tvrdí, že lze pouze celý kardan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Hledej firmy zabývající se opravami kardanů,google ti jich najde dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mykro Vloženo 16. Října Sdílet Vloženo 16. Října Taky mam stejnej dotaz, proteze na MQB kardan stredove lozisko neni dostupne ako nahradni dil. Starsi Tiguany a pod meli v pohode repasovatelne, takze je otazka jak to delaj firmy zaoberajuci se repasem kardanu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.