Publikováno Listopad 25, 201212 r Zdarec, nevíte někdo jak drží páčka na otevření kapoty? Je tam jenom nacvaklá? Potřebuju oddělat ten prahovej kryt za tou páčkou a páčku nevím jak oddělat.
Listopad 25, 201212 r Na čem? FII tam má takovou sponu ta se musí povysunout. Ne úplně vytáhnout,jen povysunout!
Listopad 25, 201212 r no ja som to osobne ešte dolu nedával a ani v DP čo mám doma to opísané nie je .... ale možno pomôže toto,čo tu dávali chalani nedávno
Listopad 28, 201212 r Chtěl bych poprosit o informaci, zda jde vyměnit ten plast, ke kterýmu je páčka přichycená. Díky
Únor 23, 201411 r Zdravím, nikde se mi nepodařilo zjistit, jak sundám páčku u nohou řidiče, která odjišťuje zámek kapoty. V dílenské příručce to není, nebo jsem to tam alespoň nenašel (je tam jen nějaký nákres, ale ne návod na demontáž). Musí dolu, abych se dostal pod kryt prahu. Díky za odpověď.
Únor 23, 201411 r . Upraveno Únor 23, 201411 r od Pawouk Vlákna jsem sloučil a liberův odkaz proto jako již nefunkční smazal.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.