Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec chlapi,

chci se zeptat, včera se mně při tankování na OMV stalo, že pistole nešla celá zasunout do nádrže, musel jsem u toho stát, a tankovat po troškách, protože když jsem ji stlačil víc, vypínala.

Fyi., nestál jsem u TIR stojanu ani tam nedával benzin:)

Běžně tankuju u Shell a tam problém nemám.

Někdo s podobnou zkušeností?

Ahoj, no mám rovnakú skúsenosť. Tiež som tak musel pumpovať len po troškách. Po 10 litroch už šla zasunúť. Pravdepodobne bola zatuhnutá klapka ktorá má brániť použitiu zlej pištole, ajkeď až taká zima zas nebola :-/ Tak uvidíme či sa to bude opakovať.

Hej je toho všade plno, ale tam sa rieši vypínanie kvôli penivosti nafty. Mne sa stalo že som nevedel pištol zasunúť viac ako nejaké cca 3 cm ako keby tam dávam zlú pištol.

A nedaval si tam pistol pre nakladaky?  :D

Jo, a proto mu tam šla po natankování 10l normálně nasunout protože pistole za těch 10l poznala že je to osobák tak povolila na erekci :smich: To sis drobet naběhl.

• Autor

Už nahoře jsem psal, že jsem nestál u TIR stojanu :) Nechápu, stalo se mně to poprvé. Během dvou dní při tankování, obě na OMV. Při prvním jsem u toho ještě vydržel stát a natankoval plnou, druhý den už jsem vzal jen za 500,- a dotankoval jinde.. Stejné, jak píše Zelo7.

• 3 týdny později...

Taky mi přijde, že ty pistole u OMV jsou takové hodně vybíravé, někdy vypínají bezdůvodně... Jinde nemám problém

• 1 rok později...

Ahoj, mám problém při tankování.Po cca 1litru mi střelí pistole a pořád se to opakuje.Máte s tím někdo zkušenost?Děkuji

To už se na fóru, u více motorizací, řešilo několikrát, stačí pohledat. Dost strohý popis, děje se tak pořád, u každého stojanu?

To se omlouvám.Ano,pořád kdekoli.

Podle toho co píšeš nejde tedy o pistoli a chyba bude zřejmě někde kolem nádrže. Začal bych asi tím jestli není v hrdle nějaká překážka, pokud nejsi první majitel můžeš tam najít zajímavé věci, např. silonku :) Jo a koukni na nádrž jestli není splasklá.

Upraveno od šulda

• 6 měsíců později...

trochu to tady oživim, mám OII (2006) a taky pozorju při tankování, že mi pistol nejde zastrčit uplně, ale zase ne jen kousek a hlavně nevypíná se. Zasunu pistol asi tak do její půlky a dál to nejde... Je to normální, nebo ne?

Ja ji tam take nezasunu uplne, to vubec neresim. Ale vypina se...

• 6 měsíců později...

Takuji jen Vervu /naftu/ a nemám  s vypínáním problém. Asi je dobrá, nepění...?..

to není palivem, ale stojanem. Může to dělat i benzin

S tim penenim mas ale pravdu, Verva peni velmi malo, prakticky temer vubec.

• 3 roky později...

Podle mě to s vervou moc nemá společného... Já totiž tankuju taky jen vervu... Na jedné Benzině ok, na druhé nejde zasunout :)  Podle mě jen nějak doje*aná pistole a je to :) 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.