sparrow1 Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Ahoj Mám dotaz nesvítí nám jedna žárovka v parkovačce a nejsem schopen jí vyndat nějak nemůžu správně zkroutit ruku. Máte nějaký grif jak na to? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Tahat za kabliky? Zavisi kolko presne miesta tam mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparrow1 Vloženo 25. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 no je to bída mám strach abych to neutrhnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Neutrhneš, také jsem to vyškubl za kabely, ono to snad ani jinak nejde, pokud se nerozebere půlka auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 Přesně tak, mechanik v origo VW/Škoda servisu mi říkal, že se není třeba bát, je potřeba to vytáhnout za ty kabely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparrow1 Vloženo 25. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 to tedy zkusím doufám že to neurvu definitivně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 I ja sa prikladam, neurves tieto veci su pevne a vydrzia nieco. Menil som tiez na svojom a tiez som tahal za kabliky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparrow1 Vloženo 25. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 ok dám vědět jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Tak co svítíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Ja som presne toto riešil pred dvoma rokmi a svietim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Únor 2014 Sdílet Vloženo 26. Únor 2014 Tak co svítíš? ešte to ťahá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparrow1 Vloženo 27. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2014 ještě jsem se k tomu nedostal jezdím domu z práce za tmy asi to urvu v pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sparrow1 Vloženo 28. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2014 Tak vyměmeno fakt se tedy musí tahat za kabely ale je to brutální pořád jsem měl blbej pocit že to určo urvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.