Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
V 29. 12. 2017 na 12:23, Pavel 5 napsal:

Měl někdo problém na STK s ET ?Že by i čistili kola zevnitř aby se podívali na ET ?Chtěl by jsem dát 17" YAKUZA ale mají ET40

83296397.jpg

Znám pouze jeden případ kdy byl problém na STK s ET, není k těm kolům typový list?

• o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Zdarec, mám dotaz chtěl bych dát na O3 kola z S3 8Jx18" ET44 a gumy dát 225/40. Nemá někdo zkušenosti jestli disky budou sedět na autě. Nechce se mi vyhodit 30 litru, abych to jen vyzkoušel. Díky

P.S. pojišťovnu a STK neřeším.

Editováno: , autor: stripe83
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

Doufám, že to zde už někde není, ale chtěl bych dát na auto 18 kola z L&K, ale v TP, nemám i přes motorizaci 1.4 TSI kola o rozměru 18" zapsané ( zřejmě díky G-TECH) , lze to do TP dopsat další rozměr? Díky

Vloženo

Hoj, prosím o utvrzení/vyvrácení :-) 

V TP mám napsáno 7J x 17 ET49 - musí to být přesně rozměr toho kola, ET45 je již nepřípustné, že? Pokud chci skutečně legálně toto kolo obout, je třeba nechat si vystavit Typový list a kolečko - STK - Magistrát?

Máte s tím případně někdo zkušenost, kolik se platí? STK si řekne jako za evidenční prohlídku 400? MAgistrát předpokládám, že se jedná o položku Zápis změny do TP = 50 Kč.

Mockrát děkuju :-)

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Pozor na originalitu kol. Hodně se vyskytují kopie právě těchto kol Xtrem. Pokud nemáš RS, nemůžeš mít Xtreme na autě a to z důvodu, že jsou to 19”ky. Tento rozměr nemá klasická OIII ve velkém TP zapsaný.

Vloženo (editace)
Spoiler

Zdravím, 

Taky jsem na novou vybíral nejdřív originální alu kola r18, ale ty které se mi líbilo jsem potkával na škodovkach v práci. Takže po hledání jsem vybral Brock B38 SGVP od německé značky (i vyráběny v Německu což překvapilo) a velká spokojenost s pracovanim kola i váhou. Můžu doporučit. 

R18/8 et43

06-1.png

Editováno: , autor: Joker 85
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Pokud na OII někdo přešel z jiných kol na 17", měla se dle příslušného TPI upravit geometrie zadní nápravy, konkrétně nastavit odklon zadních kol na horní hranici předepsané tolerance, aby nedocházelo k pilovitému opotřebení pneu a z toho pramenícímu hluku.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Osobně ani zadarmo. Chápu že je cena lákavá, ale pravděpodobně opět Čína nebo jak rádi ty to e-shop uvádí výroba Rusko. 

Vyrobeno na starých vyřazených strojích zavedených značek. 

A o technologickým postupu a materiálů ani nemluvě. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...