Květen 7, 201312 r Vím, že mě asi ukamenujete za toto téma, ale chci si dát sluneční fólie a řeším jakou propustnost a jak budou vypadat na autě. Zkoušel jsem hledat tady na fóru, ale asi hledam blbě, protože jsem nic moc nenašel. Zajímaj mě hlavně fotky aut s fóliema, FI combi v šedivý metalíze by byla přesně to co hledam
Květen 7, 201312 r Vaše hledání termínu folie vráceno 83 výsledky http://forum.skodahome.cz/topic/12253-folie-na-okna/
Květen 8, 201312 r neni tady nekde tema o foliich na karoserii? vcera sem se byl ptat na lakovani a ceny jsou desne. a to mel sakra levny lakovani za dil. bezna cena je kolem 2500 on mel 1800,ale rekl si za pulku auta 16 tis a to jeste,ze by mi daval slevu jakoze.
Květen 8, 201312 r A myslíš, že folie na auto tě vide na 5000 tisíc? Navíc pokud máš poškrábanej lak, tak výsledek nebude 100%
Květen 8, 201312 r ale hovno si myslim cena za fabii je 11-15 tis pokud je chrom a carbon tak kapanek vic. skrabance bych opravdu neresil treba na karbonu by videt nic nebylo pokud to neni dobite. ja chci prekryt nestejnorodost barev.
Březen 6, 201411 r Zdravím, uvažuji o tom, že si dám na okno pátých dveří folii a na zadní dveře, nechci nic tmavého ale přesně toto, fólie má ATEST 8SD 2689. Ale o co mi jde, zda si jí mohu na auto dát sám, protože abych cpal někomu prachy za takovou prkotinu to fakt ne. Zde je odkaz na výrobek. http://www.bmshop.eu/folie-protislunecni-75x300cm-medium-black-25-2/#dotaz
Březen 6, 201411 r proč bys nemohl?? Je jen otázka, jestli si nepřiplatit a nenechat to udělat vod profíků-sklo ven. Aspoň ve dveřích, abys tam pak neměl bílej proužek nebo se ti to neloupalo.
Březen 6, 201411 r to já bych si stím pohrál, no spíš mi jde o to, jak budu prokazovat to, že folie má atest, psal jsem prodejci jestli je k tomu něco čím to prokážu, tak uvidím no....
Březen 6, 201411 r Na zadni okno a zadni dvere muzes,tam muzou byt Dneska jsem volal na STK a říkal mi, že tam musí ten atest najít...jak folie nebude mít atest tak strhat...
Březen 6, 201411 r No tak co tak na to koukám, tak je to jasný, bez profi montáže, zapsání do TP atd, to nepůjde....mrkněte zde http://olin.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=12:bruxsafol-autofolie&catid=5:zabezpeceni-vozu-&Itemid=87
Březen 6, 201411 r I kdyby ne, tak stejnak si to tam člověk sám dát nemůže, protože mi bylo odpovězeno prodejcem, že atest je pouze na krabičce výrobku, což je hezký ale úplně o ničem.... Upraveno Březen 6, 201411 r od Pawouk Necituj předchozí příspěvek!
Březen 7, 201411 r Jestli máš atest na krabičce,je ten nejmenší problém udělat si podle něj štítky,nebo to zadat do nějaké reklamky. Štítky se vkládají při lepení mezi sklo a folii a tím je legislativní povinnost splněna. Do TP se samozřejmě úprava zasklení folií nezapisuje.
Březen 7, 201411 r Zadní boční skla a zadní sklo můžeš mít zatmavené na maximum a nepotřebuješ na to ATEST. Na předních bočních sklech musí zůstat maximální propustnost světla 75% a to je již udělané z výroby zeleným tónováním skla. Tím pádem na přední boční skla nesmí být nalepena žádná zatmavovací fólie. Výjimka je na čirou bezpečnostní fólii a tam musí bát nalepen ATEST a musí bát vyplněna ATESTAČNÍ KARTA.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.