Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Pro zájemce:

V Auto Kelly mají od 10.3. do 13.4.2014 alkydovou barvu ve spreji na brzdové třmeny 400 ml  - odstíny červená, zelená, modrá.

Cena 99,- Kč

Editováno: , autor: MBDusan
Vloženo

Taky doporučuji Alkyton. V kombinaci s jejich základem Galvinol je barva normálním způsobem nezničitelná. Drží barvu a skvěle se s ní pracuje. Co se týká barev a vůbec všeho značky Starline, obloukem se ji vyhýbám...

• o 4 týdny později...
Host amissus
Vloženo

Někdo to rozebírá úplně a natírá / stříká komplet třmen, někdo jen zakryje co jde a nastříká sprejem v podběhu. Já jsem zatím dělal jen štětečkem kam jsem se dostal.

Vloženo (editace)

Přikládám odkaz na stránky FOLIATEC s barvami určenými k tuningu brzdových třmenů a bubnů včetně dalšího sortimentu. 

http://www.foliatec-tuning.cz/

1395075084-2160_Carstyling_VP_21.jpg

Tuto sadu dvousložkové barvy s čističem jsem pořídil v kamenné prodejně Hobbycar v Praze Záběhlicích za 370,-Kč vi viz. odkaz na jejich stránky

http://www.hobbycar.cz/

Maloobchodní prodejna Hobbycar, Záběhlická 84, Praha 10

Prodejní plocha více než 200m2 a velice širokým sortimentem nabízeného zboží. 

Editováno: , autor: jazzleba
  • o 7 let později...
Vloženo (editace)

Máte někdo na Rapidu natřené třmeny červenou barvou? Mám auto od 10/2019, tak jsem z toho nechtěl hned dělat cirkus, ale je fakt, že k mojí červené Corridě by se ty červené hodily a alespoň mi nebudou reznout třmeny. Na Fabii 1 jsem je měl červené a vypadalo to výborně.

Teď jen najít vhodnou barvu. Zářivě červená-žáruvzdorná v plechovce na natírání.

Editováno: , autor: Deawon
Vloženo

Ta značka barvy se tady na fóru doporučovala už před xx lety. Já jsem ještě před renovací panelky nastříkal doutníky barvou ve spreji z Lídlu a teplem se vůbec neloupala. 

Vloženo

Tak jsem hledal barvu na natírání, která je tepluodolná a nakonec je vítěz toto:

https://www.eshop-upepanka.cz/barvy-na-brzdy/9954-cartuning-2-k-polyuretanova-barva-na-brzdy-033kg-set-s-tuzidlem.html?search_query=brzdy&results=8#/4692-barva_na_brzdy_cartuning-dopravni_cervena_3200

Natírat to budu vzhledem k teplotě až někdy nejdříve v dubnu, tak jsem zatím neobjednal, ale vpadá to zatím nejlépe. Pak nafotím. Nechci brzdy rozebírat, tak byla priorita natírání místo spreje, který se dá sehnat všude.

• o 3 měsíce později...
Vloženo (editace)

Jak tam máš brzdy ? Myslel jsem že k rapidu 81kW montují 276mm kotouče... Toto vypadá na 288mm to je lepší brzda než mají základní octavie...

Editováno: , autor: 15degren
Vloženo (editace)

Dôvod by som hľadal v tom najskôr, že na platforme PQ24, 25 a 26 nikdy neexistoval strmeň FS3 vo väčšom priemere ako 256mm. Boli by vyhodené peniaze vyvíjať novú tehlicu v systéme FS3, keď už mali od 90. rokov vyvinutý systém FN3 pre malé platformi.

Editováno: , autor: Thief1

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...