Publikováno Březen 18, 201411 r Zdravím, dávám na vědomí, že u mého vozidla Škoda Fabia 1,2 TSI 63kw r.v. 2012 je dělaná servisní akce s označením :"97Z8099001 Upevnění svazku elektrické instalace" Tato servisní akce je v mém případě dělána zároveň při servisní prohlídce, která je v mém případě po 15 000 km. Poslední servisní prohlídku jsem měl před necelým rokem. Servisní akci jsem na tomto fóru nenašel a tak o ni proto informuji. Jestli máte někdo více informací k tématu prosím o více informací do tohoto vlákna. Určitě to nebude zajímat jen mě. Tato servisní akce je zdarma.Zkoušel jsem pro informaci stránky http://www.skoda-auto.cz/mini-apps/test-svolavaci-akceA dle mého VIN kódu není nic vidět. Tím se potvrzuje, že se jedná skutečně jen o servisní akci (neplést se svolávací akcí) o které Vás může informovat škoda servis dle VIN na požádání. Upraveno Březen 18, 201411 r od Anderson
Březen 18, 201411 r Pro MR2011 tato akce není, byl jsem minulý týden na servise a nic v systému nebylo, ani výměna vyhřívacích deček, co se teď dost dělá.
Březen 19, 201411 r Pro MR2010 před face to asi není co? Vzhledem k tomu že se o něčem podobném píše ve vláknu pro motory 1.4 16V Upraveno Březen 19, 201411 r od pjdefort
Prosinec 16, 20186 r "97Z8099001 Upevnění svazku elektrické instalace" Dá se někde zjistit, co byla tato akce? Nějaké instrukce co vydala Škodovka.
Prosinec 17, 20186 r za ľavou hmlovkou sa prichytávali káble k ventilátoru a tuším servu o držiak húkačky viz príloha ... môžeš si to urobiť aj sám akce.pdf
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.