Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den,

uvažuji o koupi držáku telefonu od firmy Brodit. http://brodit.cz/klipy-proclip-pro-auta

Nemáte někdo zkušenosti s tímto řešením? Neporuší se nějak cirkulace vzduchu, když si vyberu klip pro uchycení kolem mřížky? Co když budu topit v autě, budete asi telefon ohřívat?

Děkuji za vaše případné postřehy, fotografie

Zkušenost s tím nemam, ale pokud bych v autě topil a telefon měl před mřížkou, tak bych tu mřížku prostě zavřel..

A nepřekáží to? Podle mě to dost narušuje vnitřní prostor. K čemu to tam vlastně slouží? Osobně mám radši telefon přes BT a HF a telefon někde zahrabanej v autě :lol::'>

nepřekáží, mě je fuk co to narušuje, mě spíš narušuje kvalita zpracování interéru od škodovky daleko více :)  no mám tam waze, navigaci na mobilu, kolumbus je krám...

• Autor

Já provozuji Geocaching a při navigování ke keši, potřebuji mít telefon na očích, ne někde zahrabanej :-) Ještě chci vyzkoušet vyexportování koordinátů keší přímo do Columbusu, zřejmě jako POI body, ale to by bylo na další téma :-)

Upraveno od KOM

• Autor

Ještě mám dotaz. Zkusil bych klip mezi mřížku a navigaci (nechci si zaplácnout celou mřížku), ale podle obrázků zde: http://www.brodit.com/product.html?id=853525 se mi zdá, že u té mřížky vznikne docela nepěkná škvíra. Máte s tímhle někdo zkušenosti?

mužu ti vyfotit ale až zítra, škvíra je minimální, držák drží po 3 měsícíh provozu...

no mám tam waze, navigaci na mobilu, kolumbus je krám...

Myslel sem si to, není to dost mimo na koukání?

• Autor

mužu ti vyfotit ale až zítra, škvíra je minimální, držák drží po 3 měsícíh provozu...

Ty máš ten držák ale krapet jinde že? Já bych ho chtěl mezi výduch klimatizace a navigaci. Ale fotky klidně pošli.

řešil sem to ještě na jiném autě, právě mezi větrák a rádiem :)

• Autor

tak to by bylo super, kdyby jsi poslal fotky

• 1 měsíc později...

Myslite že existuje nějaky držák mobilu iPhone 5S abych ho mohl mít ve středové schrance ? Je to pecka misto a navi mam v mobilu a chtěl bych to nějak vymyslet aby mobil drže v té přihrádce a bylo na něj vidět.  Nemáte to někdo pořešené ???

• 2 týdny později...

Jestli nekdo chce, tak ten drzak na stredovy tunel co ma kokta7 mam, za pulku ho poslu dal ... skviru to opravdu nedela, je to kvalitni, to si Brodit drzi ... Dan

• 4 týdny později...

Sice sem fabiatik, ale dělám si samodomo uchycení mobilu takový, že až ho uvidíte, tak si ucíknete blahem.....

Pak hodim foto. Zatim jen řeknu, že to bude na místě, kde je průduch na topení.

Upraveno od Mr.Pavka

Podle mě to bude velmi elegantní řešení. Metodu jsem použil takzaně "neinvazivní", jako u všeho co dělam na novým autě.

Prostě žádný vrtání ani řezání do palubní desky. Dude to však velmi pevné uchycení k plastu palubní desky.

• 2 týdny později...

Také jsem řešil držák na iPhone 5S a dost bída, na přední sklo nechci, vadí mi ty držáky ve výhledu. Takže zbýval adaptér na origo držák ze škodovky a prý se na tento iPhone ještě nedělá a na iPhone 4 stál kolem 4000 Kč :kol-98:  Vyřešil jsem držákem z Kelly za 150 Kč, který jsem přidělal na ten origo a slouží to skvěle. Nabíjím kabelem zespodu a ovládání na pravačku je ideální.

post-84535-0-93505800-1405281917_thumb.j

• 1 měsíc později...

Já držák Brodit mám už asi 5 let na mřížce ventilátoru ( foto dodám později) nejdřív jsem to měl na samsunga galaxy S1 a pak jsem tam šroubnul držák na samsunga galaxy s4 active.. problém se vzduchem nebo cirkulací nikdy nebyl když topím zavřu mřížku aby nefoukala na tel, když chladím, tak tu mřížku otevírám... jiné řešení než držák na mřížku ventilátoru bych asi v autě nechtěl...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.