KarelZikmund Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 To je hodně originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
power3 Vloženo 12. Duben 2017 Sdílet Vloženo 12. Duben 2017 Ahoj, nemohu nikde dohledat jak velkou SD kartu mohu v boleru použít. Jak velké SD karty používáte ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Já mám 128 GB SD, flac tam nedávám, v aute se to nepozná, jen mp3 320kbps. Kapacitou mi celkem stačí ;-) Přesný typ už nevím, ale je z těch rychlejších. Jinak Bolero zvládne ledacos, i flac 24/192, pokud chci na obrazovce fotku alba, tak musí být v tagu nebo souboru folder.jpg nebo folder.png, jiné jméno nebere, a velikost mx tak 550x550 pixlů, standardně bývá 500x500, u větších je třeba zmenšit, třeba přes irfanview. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whisperer Vloženo 13. Duben 2017 Sdílet Vloženo 13. Duben 2017 Dobrej tip na ty obrázky. Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 V 7. 11. 2015 na 14:36, tony.m napsal: A nedalo by se nějak do staršího Rapida sehnat to rádio Bolero, které se montuje od letoška do MR 2016? Kluci, zapomeňte už na tyto pičoviny. Od MR 2016 je v rapidu komplet jiná elektrika. Včetně jiné BCM. Došlo k přechodu na MQB elektriku. Jako má např. Fabia III. Na výměny rádií od MR 2016 zapomeňte. Mimo jiné mají komponentovou ochranou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Máš pravdu,nicméně výměna rádii jde,pokud je jistý původ.Nejde zaměnit z dřívějších modelových roků,tedy MQB za klasiku jak píšeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 Nezaměníš ani z roku 2016 za 2016. Nebo někoho znáš? Moc by mě zajímalo jak by to udělal.... jedna možnost asi je, ale to bych si raději típnul cigáro o nohou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 A proč by to nešlo??Namontuješ,zajedeš do servisu,odemkne ochranu komponent a je to.U OIII jsme to tak dělali a žádný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 To by byla celkem úžasná novinka. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 8. Červen 2017 Sdílet Vloženo 8. Červen 2017 žádná novinka,jen navigaci neuděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 Trosku sa tu zamiesam. @cosby, teda ak si zozeniem Swing s Bluetooth (moje ho v F3 nema), doma vymenim a zajdem do Skody, aktivuju mi ho? Priblizny poplatok netusis? Dotiahnutie mikrofonu by som poriesil dodatocne, aj pripadne kodovanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakev Vloženo 14. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 zdravím,pro jistotu se chci zeptat jestli toto bolero lze dát do rapida r.v.2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 14. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 Neni nahodou z octavie ? Pripada mi ze radia v rapidu nejsou nahore a dole prohnuta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 14. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 (editace) Do Rapidky som dal superbacke. Viac info tu https://forum.skodahome.cz/topic/135572-rapid-spaceback-my2015-12-tsi-77kw-cbzb-prevadzkove-naklady/?do=findComment&comment=2224440 Editováno: 14. Říjen 2017, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakev Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 číslo toho radia je 1Z0 035 156F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 před 19 hodinami, rakev napsal: zdravím,pro jistotu se chci zeptat jestli toto bolero lze dát do rapida r.v.2013 jde, ale musel by jste dát jiný rámeček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Cislo ramceka nam das? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakev Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 nevíte někdo číslo rámečku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Naco spekulujes ked som ti uz napisal ktore radio tam pasuje aj s cislom ramu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyfox Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Jsou prosím nějaké problémy s rychlostí načítání velké SD karty v Boleru 2017? Prodejce mi tvrdí, že čím bude karta větší, tím pomaleji ji bude Bolero načítat. Má někdo zkušenost alespoň s 128 GB? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 3. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2017 Problém je v tom, že Bolero má garantovanou max velikost SD karty 32GB. Takže 128GB nejen, že může být pomalejší, ale nemusí fungovat vůbec. V návodu k obsluze jsou kompletní parametry, který by měla SD karta mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyfox Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 V návodu není o maximální kapacitě zmínka. Prodejce taky neví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 4. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2017 Ale je. Stačí se pořádně podívat. A jak píšu výš, max garantovaná kapacita je 32GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spajko845 Vloženo 9. Března Sdílet Vloženo 9. Března Ahoj vie mi niekto povedať prečo moje autorádio Bolero u rapidky prestalo držať pamäť rádio staníc a musí sa stále ladiť nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_1 Vloženo 17. Dubna Sdílet Vloženo 17. Dubna (editace) Ahoj, je nejaka moznost dat do Rapidu 8" Bolero, myslim jen displej ma stavajici jednotku Editováno: 17. Dubna, autor: Josef_1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.