Pericko666 Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Ahooj, rád bych zakoupil přímo od škodovky ten originální spoiler 5. dveří. Máte někdo zkušenosti s instalací? Jestli jsem to dobře pochopil, tak by se to mělo lepit. Není to trošku blbost? První projetí automatické myčky a spoiler je fuč. Prosím o radu. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 http://forum.skodahome.cz/topic/124948-dal%C5%A1%C3%AD-b%C3%ADl%C3%BD-rapid/page-7#entry1866438 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Pokud budeš chtít, můžu se s tebou podělit o lepidlo od Loctitu na lepení spoilerů, o víkendu budu spoiler lepit a určitě dost lepidla zbude. Lepidlo je přesně to, co používají v sériové výrobě. Měl jsem tim samým přilepen i spoiler na OI a drželo to opravdu fest, není se co bát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 2. Duben 2014 Sdílet Vloženo 2. Duben 2014 Ohledně lepidla je potřeba se vyhnout experimentům. Ono nejde jen o to přilepit, ono to musí taky snášet síly, vznikající vlivem rozdílné roztažnosti plechu karoserie u PUR materiálu spoileru. A pro tento materiál musí být lepidlo na bázi MS polymerů. Proto já radši použiju ten Terason, mám ho odzkoušený a koneckonců i ŠA ho používá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pericko666 Vloženo 3. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Já ho ještě nemám koupený, což je docela problém. Zásadní věc, kterou řeším je, jestli ho chci ve stejné barvě jako vozidlo (béžová) nebo černý metalický lesk. Nicméně, určitě ho v nejbližší době budu kupovat :-) co takové lepidlo stojí? Myslíš si, že ti zbyde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 Cena je kolem 450-500Kč (ať už na e-shopech nebo u prodejců v prodejnách s ložisky, řemeny atp.) Zbude mi určitě, protože je to kartuše 310ml, a v dohledné době ho na nic jiného nepoužiju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Přilepoval si někdo dodatečně zadní spojler na páté dveře? Zajímalo by mě, zda takto nalepený vydrží myčku Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 5. Duben 2015 Sdílet Vloženo 5. Duben 2015 Příště napřed hledej, než založíš nové téma. Sloučeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubdik Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Já jsem dal od Milotecu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) Cim jsi to lepil? Editováno: 11. Září 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubdik Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Spojler se lepí samolepící páskou 3M, která je už na spojleru ve dvou řadách nalepená. Takže až se nebude líbit, půjde sundat. Mě se spojler začal odlepovat na koncích. Asi jsem špatně nalepil, nebo je zakřivení nedostatečné a pruží. Koupil novou pásku spojler odlepil, očistil a znovu nalepil. Horní plocha drží a zadní se na koncích zase trochu odchlipuje 1 mm (spojler je ve tvaru L). Nechám už to tak. Někde na fóru jsem četl, že mezi lepící pásky se má ještě dát lepící tmel. Zatím nechci dělat nevratné lepení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Jj vim, ze je to na dve pasky...uz ho mam doma Ja premyslim, ze hobdam hned napevno. Dava se mezi ty dve pasky, jak pises. Premyslim, ze to dam na Mamuta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubdik Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Tak ať se ti to podaří! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Diky Jeste to promyslim..aby to vypadalo a drzelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 on ten spojler není špatný, ale trošku mi vadí jak je nalepený blízko znaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Ty mas ale od Milotecu ne? Ja mam ten origo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubdik Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 (editace) To je pravda od Milotecu ve tvaru L je blízko znaku - viz foto. Sory za text nápisu, kterým jsem to chtěl barevně vyvážit. Kdybych se znovu rozhodoval, dal bych ten, co máš ty, ale ty budeš muset ještě lakovat? Milotec má už v černé lesklé. Editováno: 11. Září 2015, autor: Lubdik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 11. Září 2015 Sdílet Vloženo 11. Září 2015 Uz jsem koupil cerny leskly...tento je ale take pekny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 V tomto člověk ocení hnědé (nebo černé) auto - bez spoileru vypadá lépe a nemusí se s tím tedy vůbec zabývat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 No, no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubdik Vloženo 14. Září 2015 Sdílet Vloženo 14. Září 2015 Mám dvě možnosti. Změnit barvu auta nebo barvu doplňků (dodatečné lišty dveří - černé)). Asi to budou ty lišty... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek17 Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 http://auto.bazos.cz/inzerat/50328216/Rapid-spoiler-5-dveri-original-cerny.php Je toto originál, který je na Rapid Style? Příjde mi širší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Podle futrálu by to měl být originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pusher... Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 V tomto člověk ocení hnědé (nebo černé) auto - bez spoileru vypadá lépe a nemusí se s tím tedy vůbec zabývat tak zrovna rapid vypada v tmavych barvach hrozne. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camillio Vloženo 7. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2015 No vidíš, a mně se zase nelíbí bílej Nejhezčí je modrá, denim nebo race. 1e3 lidí, 1e3 chutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.