Přejít na obsah

Přístrojový panel

Crull

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové,

mám problém s přístrojovou deskou. Zkoušel jsem se na ni napojit přes VAG K+CAN Commander 1.4, ale nedařilo se mi to. Stále mi jednotka vypisovala nesmyslné hodnoty. Po pár pokusech jsem nechtěně vymazal údaje průměrné spotřebě atd. v dlouhodobé paměti a pak jsem zjistil, že mi podměřuje tachometr (při 50 km/h o 10 km/h, při 90 km/h od 15 km/h), tím pádem se špatně zobrazuje spotřeba a počet ujetých km. Nevíte někdo, jak to napravit?

Mám Škoda Octavia TDi, 81 kW, r.v. 2003, budíky maxidot.

budu vděčný za každou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mohl jsem, ale trochu jsem se nazlobil, že mi nikdo nedal ani typ, ani na co bych se měl zaměřit... A že tady jsou borci, kteří jsou fakt kapacity.

Celý problém byl v kódování řídící jednotky budíků. Jak jsem se zkoušel připojit, tak se jednotka resetla a kódování jednotky se přepsalo na 00001 (což je kod pro auto bez výbavy a pro motor 1.4/55kW, jen takový vsuvka).

I když všechno funguje, pořád mi to hlásí chybu softwaru a komunikace can-bus. Takže kdyby měl někdo nějaký nápad, stále uvítám pomoc. Jinak za 14 dnů schůzka ve Škoda servisu, tak tam snad budou vědět...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...