mbaud Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 (editace) Mam octavii II combi,a pri zavirani zadnich dveri se ozve z narazniku takove cvaknuti. V autorizovanym servisu mi rekli,ze to dela u vsech aut,ze kdyz se zavrou dvere,tak vznikne v aute pretlak,a v narazniku jsou nejake prudochy,co cvakaji,ze to nemam resit. Dela to taky nekomu? a jeste jeden dotaz,v zadnich dveri nedrzi tesneni,je to na zaruku,nebo ne. Nevim co vsechno muzu v zaruce vyuzit. Diky Editováno: 9. Duben 2014, autor: mbaud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Tohoto jevu jsem si nikdy nevšimnul. Nicméně, jestli máš auto v záruce, tak těsnění určitě reklamuj.PS: poněkud jsem upravil název vlákna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Tesneni reklamovat, to je jasne. To bouchnuti pri zavreni zadnich dveri mi to dela taky. Nechapal jsem, co to muze delat. Potom jsem schodou okolnosti odstrojoval interier kufru a objevil ty pruduchy, o kterych ti v autorizaku rikali. Je to presne tak... Muzes je zacpat, ale je to nesmysl. Jsou tam proto, aby odvadely vzduch, ktery nasaje ventilace interieru. Vzduch proleti celym autem a u zadnich bocnich okenek (v kufru) vleti do tech pruduchu, ktere jsou pod okenkama a vyleti prave temito pruduchy... Pruduchy maji zpetnou klapku, aby vzduch mohl jen ven. A prave tato klapka pri zavreni dveri bouchne. Je mozne, ze takto je to resene jen u combi, proto to Pawoukovi nedela... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Je možné, že to dělá i mě - jen jsem to prostě doposud nezaregistroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 To je taky mozne. Ale u combi je to tam asi predevsim kvuli odmlzovani bocnich oken v kufru. Jestli to ma i lift tim padem netusim. Ale asi to bude i tam. Nejspis by se to nechalo najit v ETKA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Taky mi to dela. Ted vim, ze uz to nemusim resit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbaud Vloženo 11. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2014 (editace) Tak diky za info,holt budu si muset na to zvyknout :-) Editováno: 11. Duben 2014, autor: mbaud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajdo Vloženo 27. Duben 2014 Sdílet Vloženo 27. Duben 2014 Alebo skús dvere zatvárať trocha menej násilne .... prípadne pri tom zakašľať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.