LucasCZE Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Nikde u zadnich svetel stalych 12 V nenajdes. Kdyz uz bych to tam daval, tak bych to natahl podel svazku pod levym prahem do pojistkovky a tam pro to pridal nove pojistky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Zdravím, pokud nedostanu blok, tak si to zde i přečtu :) mám problém. Originál tažné zařízení z výroby, o2 před FL 2008, 13 pin zásuvka a 7 pin vozík. Mám redukci Čínu (výrobce compass), ale při jejím zapojení a připojení vozíku se nevypnou parkovací senzory a neustále pískají. Nejde s tím něco udělat? Navíc mě bylo řečeno, že pokud ESP neví, že má připojený vozík, tak při korekci auta, je možné, že hodí vozík do příkopy i s autem. Údajně by měla nějak jít upravit ta redukce. Nebo pomohlo by koupit originál redukci? Nechce se mě vyhazovat 450kc pokud to nepomůže. Tak bych to rád věděl dopředu. Ještě mám řešení předělat vozík na 13 pol a dodělat mu couvací světlo. Je to moc složité? Nejsem elektrikář, ale dráty dle barev dokupy dám :) děkuji A pro toho nejmenovaného, který bdí nad tímto forem ostřížím zrakem, 5x jsem to hledal, 10 stran zpět prohlédl a nic nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macc33 Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 (editace) Ahoj, odpovídal jsem na něco podobného ve vlákně Yeti,a snad i Romstr. OII a Ye j e stejná el. prozatím se zeptám odpojuje se ti zadní mlhovka na voze při zapojené zástrčce přívěsu ! Editováno: 26. Prosinec 2018, autor: macc33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 před 8 hodinami, Petrkiller napsal: A pro toho nejmenovaného, který bdí nad tímto forem ostřížím zrakem, 5x jsem to hledal, 10 stran zpět prohlédl a nic nenašel. Zase špatně! To už je opravdu na pováženou! Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Pawouku děkuji, toto téma jsem opravdu nenašel ač jsem hledal. :/ před 2 hodinami, macc33 napsal: Ahoj, odpovídal jsem na něco podobného ve vlákně Yeti,a snad i Romstr. OII a Ye j e stejná el. prozatím se zeptám odpojuje se ti zadní mlhovka na voze při zapojené zástrčce přívěsu ! Určitě neodpojuje. Svítí obě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macc33 Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 (editace) tak to je špatně auto neví o přívěsu vůbec, proto ti jdou i ty senzory, tady těžko radit na dálku mohl by jsi někde vyzkoušet jiný vlek -bylo by dobře kdyby měl žárovky né ledky. ještě se zas zeptám máš v servisce nebo v kufru na štítku výbav kód 1D2 nebo 1D0 ?, Editováno: 1. leden 2019, autor: macc33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 27. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2018 V kufru mám 1D2 v kodech. Podle mě je to originální tažné. Mám doma i výpis z cebie, ale tam některé prvky výbavy neseděly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macc33 Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 tak to je z výroby to je v pořádku , zkus připojit přívěs s žárovkami v konc. světlech ne jak teď dělaj všechno s led. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 Přívěs mám jen s koncovými žárovkami. Bez jediné ledky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macc33 Vloženo 2. leden 2019 Sdílet Vloženo 2. leden 2019 teď začínám být už bezradný, musí poradit někdo od fochu.☹️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 To nevadí, děkuji ti za pomoc. Ptal jsem se i na octavia clubu, na Facebooku a nikdo neví. Jedině se zeptám v autorizaku asi :( a nebo povinná výbava pro couvání s vozíkem, špunty v uších a nebo hodně rychle zacouvat ? Je možné, že to dělá ten měnič z 13 pólu na 7? :/ mě jedině napadá, koupit od škodovky originál. Ale myslím si, že vyhodím 500 Kč :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Nemám schémata pro OII, tak jsem se díval jak to je zapojené v OIII, snad to je aspoň trochu podobné. Kontroloval jsi pojistky napájející tu Ř.J pro tažné (je možné že tam těch pojistek bude víc), vidí tu jednotku diagnostika? Jinak pokud ti vozík svítí jak má tak by redukce z 13 na 7 měla být v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 3. leden 2019 Sdílet Vloženo 3. leden 2019 Pojistky jsem nekontroloval. Na ty kouknu. Diagnostika jednotku vidí, dokonce mě napsala sporadickou chybu na žárovce voziku brzdových světel. Ale já si nevšiml nikdy, že by nešly.. Světla fungují normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~ mikk ~ Vloženo 31. leden 2019 Sdílet Vloženo 31. leden 2019 (editace) Ahoj, sehnal jsem si použitou elektroinstalaci westfalia s 13-pólovou zásuvkou. Ze zásuvky od pinů 10 a 11 je vyveden zvlášť konektor (viz. foto). Podle originálního schématu nejsou piny 10, 11 zapojené vůbec (ani 12 - volná pozice). Mám tedy řešit zapojení těchto dvou pinů na spínané napětí? Případně kam? Díky. Editováno: 1. Únor 2019, autor: ~ mikk ~ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi Bar Vloženo 26. Březen 2019 Sdílet Vloženo 26. Březen 2019 (editace) Zdravím, chtěl bych namontovat tažné na octavia 2 MR 2005 , je možné použít řídící jednotku 1K0907383F ?, Případně jaká tam patří? Editováno: 30. Březen 2019, autor: Tomi Bar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 Zdravím. Poradí někdo prosím? Dříve jsem tady řešil, že nejdou vypnout parkovací senzory na Octavii 2. Originálním tazne zarizeni při připojení vozíku nevypne senzory. Přeměnil jsem nyní zásuvku na 13 pinů i na vozíku, ale je to stále stejné. Navíc mě v zásuvce na autě chybí zapojit 12,11 a 10 pin. Auto dle diagnostiky již ví, že je vozík připojeny, ale senzory nejdou stále vypnout. Nejde nějak propojit nějaké piny? :( děkuji moc za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Duben 2019 Sdílet Vloženo 11. Duben 2019 Zasuvka s tím nemá nic společného... špatne kódování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 (editace) A nedokážeš mě říci, kde se ve vagu tam dostanu? Koukal jsem do kódování funkce přívěsu, ale nikde jsem tam nenašel napsáno odpojení senzoru. :( řj parkovacích senzorů jsem nenalezl. Jen asistenta při parkování a to asi nemám, protože mě to nechtělo najít. Jedna se o Octavii 2 2008 před FL. Editováno: 12. Duben 2019, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 12. Duben 2019 Sdílet Vloženo 12. Duben 2019 Koduje se to v RJ parkovacich senzoru, adresa 76. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 No zjistil jsem, že se nemohu připojit na 76 řj, protože tam jsou neoriginalni parkovaky, ikdyž bych ještě před pár dny dal ruku do ohně za to, že jsou originál. Mýlil jsem se, našel jsem řj parkovacích senzorů a originál nejsou... ? Má nějaké 2 volné dráty s piny, tak možná by to nějak šlo zapojit na to tažné :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex.63 Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Ahoj, mám oII,2008 před fc. Koupil jsem vozík,po zapojení do zásuvky vše ok. Namontoval jsem led světla na vozík a nastal problém. Například když zapnu výstažný, začnou blikat i poziční světla a osvětlení spz, stále svítí mlhovka atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Nejjednodussi je na voziku nepouzivat LED svetla, protoze nejsou podporovana. Auto ocekava spotrebu beznych zarovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Vyměnit rj tažného za novější a upravit zapojeni.. poté bude fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koky999 Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Zdravím, mám origo elektroniku pro tažné i s kabeláží a mám dva dotazy. Mám Octavii 2 MR2006. Dle elektrického schéma se mají zapojit do pojistkovky 4 kabely (to je v pohodě), ale mám je jinak barevné, než by měly být (sice to asi není problém, ale raději se zkusím zeptat). Větší oříšek je pro mne ta druhá část. Kdosi sem dával tento návod, že je to stejné https://www.svcgroup.cz/pdf_ml_el/SK017D1_17660.pdf U kroku 17. Chápu, že mám připojit na konektory G a E, ale odtud zase na konektor dodaný s jednotkou tažného a zapojit zase na ní? Takže kabel jde přes jednotku centrální elektroniky a z ní zase zpět do jednotky tažného? Proč se to zapojuje takto dvakrát do stejného místa? Nebo mi něco uniká? Dle schéma škodovky mají být 2 kabely do jednotky centrální elektroniky a jeden na snímač brzdového pedálu, ale není to tam takto rozdvojené. (na fotce je ještě konektor z novějšího modelu předchozího majitele). Díky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Květen 2020 Sdílet Vloženo 3. Květen 2020 Podle me je v tom schematu nejaky mezikus, abys ses nemusel napojovat na stavajici draty u BSG/BCM, ale jen je prepinoval. Ty tento mezikus nemas a pokud mas originalni tazne, tak ho mit ani nemas. Proste tam ty 3 draty od RJ tazneho pripojis ke stavajicim dratum a je to. Rozhodne nic nevede od RJ tazneho k BSG a zase zpatky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.