marfan Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Zdravím chcem spýtať či je niečo zlé keď motor tak pravidelne duní (neviem ako to opísať) pustite si video a prvých 19sekund to je asi najviac počúť, robí to niekomu tiež takto z podobným počtom km mám to riešiť alebo si toho nemám všímať, diagnostika nemá žiadne chyby motor ide ako má. https://www.youtube.com/watch?v=LL6SDqQb1-M&feature=youtu.be Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 s toho prd poznať ale ten zvuk podľa mňa bude prevodovka , vyšliapni spojku či to neprestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 12. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 ok zajtra to skúsim inak prevodovka bola opravovana bolo tam ložisko menené ale ide bez problémov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Podle mne je to normální zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 13. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 mám doma ešte jednu fábiu 1,4ku a tá ma čistý zvuk bez toho nepravidelného dunenia podľa toho to porovnávam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Zvuk co myslíš slyšim, ale bohužel neporadim a mě to nedělá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 já tam nic moc zvláštního neslyším - klapot a trochu sání a možná řemen altíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Zvuk co myslíš slyšim, ale bohužel neporadim a mě to nedělá.. Tak nahrej svůj ať to porovnáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 13. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 ono je to najviac počúť keď si dáte nahlas do tej spomínanej 19sekundy keď je to natáčané vo vnútry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 https://www.youtube.com/watch?v=gMbcRbYMvF4 Tohle je můj zvuk, bohužel jen u studenýho motoru...u marfana je to slyšet dost v pozadí, ale i když stojí u motoru, nejen zevnitř..u sebe nic takového neslyšim..kdybych u něj neslyšel odchylku, tak si tu netroufnu nic psát..zvuk u mě bohužel neni tak dobře nahraný jak u něj, ale třeba pro porovnání stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Dobrý diesel.......ale vážně žádný znatelně odlišný zvuk neslyším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 13. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 čo sa týka studeného motora tak u mna je počúť pravdepodobne najviac zvuk hydraulických zdvýhatok, ktoré sa po zahriatí motora úplne vytratí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 13. Duben 2014 Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 Uživatel toto video odstranil.Omlouváme se. To neslo to video nechat trochu dele ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 13. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2014 skús to nahrať keď budeš mať zohriaty motor ale podľa mňa nebudeš mať taký zvuk ako ja keďže ty máš nejakých 30tkm a ja 190tkm :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 14. Duben 2014 Sdílet Vloženo 14. Duben 2014 Jj nahraju to na zahřátym..tamto byla rychlovka před odchodem z domu..nebo mezitim nahraje někdo svůj s větším nájezdem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Zde je odkaz na video fabie pro olympiadu v Sochi s motorem 1,4, ve ctvrte minute je na chvili zvuk motoru z otevrene kapoty, takze i novy motor ma polodieslovy zvuk a na tu prezentaci skodovka urcite poslala bezchybny kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesounam Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Šmankote to je snad nemoc . Proč to pořád řešíš , jestli ještě škodovku nemáš tak jí nekupuj a je to .Pořád do toho šťouráš jak do hovna. Fabku s motorem 1.4 sem koupil loni v říjnu a ani mě nenapadlo poslouchat jak motor řechtá. Jezdím a nehledám na tom za každou cenu nějaké mouchy. Automobilů je jak sraček tak si kup něco jiného a máš po problému .Tohle už je vážně chorobné . 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Každý motor má svůj typický zvuk... Toto Pandora ovšem evidentně nechápe, nebo nechce chápat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 18. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Vidím že sa tu rieši skôr zvuk nového motora, ale ja som chcel vedieť čo môže spôsobovať v mojom prípade to pravidelné dunenie ktoré ani pri tej novej fabii neni počúť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Neslyším zásadní rozdíl mezi tím tvým zvukem a zvukem nového motoru. A to ten tvůj už má slušný nájezd. A jak píše Pawouk, každý motor má svůj typický zvuk. Prostě ta 1,4 je hodně dieselová. Člověk si ale zvykne na všechno, když mu už nic třeba jiného nezbývá. Když občas v práci jezdím novou Hondou CRV 2,2 nafta, tak ta kultivovanost je nádherná oproti té 1,4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 (editace) Dnes večer po příjezdu domů se mi zdá zvuk mé FII takový polodiesový, posílám odkaz už byla tma, proto jen zvuk. Pro porovnání dávám ještě odkaz co jsem natočil v lednu, když jsem nastartoval úplně studený motor. Je ten zvuk motoru na tom videu bez obrazu OK? Editováno: 7. Březen 2015, autor: Pandora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 7. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Podľa mňa normálny zvuk, keby taký mám ja tak som úplne šťastný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Vše v pořádku, krásný zvuk tohoto motoru. Může se směle rovnat s diesely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 s videa moc nepoznať ale zdá sa to byť normáne , ak to niekomu znie ako diesel tak nie je o čom , ja v Octavii do cca 130 o motore ani neviem ... a po výmene oleja za 0W40 je aj prvý štart podstatne tichší a hydroštely necvaknú a celkovo počuť rýchlejšie premazanie motora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pandora Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Mam najeto 2 000 km, jeste chvili pockam a vyzkousim nano olej 5W-40 od Millersoil. Uvidim, jak se pak zmeni zvuk motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.