Přejít na obsah

Divný zvuk motora 1.4


Doporučené příspěvky

Zdravím chcem spýtať či je niečo zlé keď motor tak pravidelne duní (neviem ako to opísať) pustite si video a prvých 19sekund to je asi najviac počúť, robí to niekomu tiež takto z podobným počtom km mám to riešiť alebo si toho nemám všímať, diagnostika nemá žiadne chyby motor ide ako má.

 

https://www.youtube.com/watch?v=LL6SDqQb1-M&feature=youtu.be

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

https://www.youtube.com/watch?v=gMbcRbYMvF4

 

Tohle je můj zvuk, bohužel jen u studenýho motoru...u marfana je to slyšet dost v pozadí, ale i když stojí u motoru, nejen zevnitř..u sebe nic takového neslyšim..kdybych u něj neslyšel odchylku, tak si tu netroufnu nic psát..zvuk u mě bohužel neni tak dobře nahraný jak u něj, ale třeba pro porovnání stačí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Šmankote to je snad nemoc . Proč to pořád řešíš , jestli ještě škodovku nemáš tak jí nekupuj a je to .Pořád do toho šťouráš jak do hovna.

Fabku s motorem 1.4 sem koupil loni v říjnu a ani mě nenapadlo poslouchat jak motor řechtá. Jezdím a nehledám na tom za každou cenu nějaké mouchy.

Automobilů je jak sraček tak si kup něco jiného a máš po problému .Tohle už je vážně chorobné .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neslyším zásadní rozdíl mezi tím tvým zvukem a zvukem nového motoru. A to ten tvůj už má slušný nájezd. A jak píše Pawouk, každý motor má svůj typický zvuk. Prostě ta 1,4 je hodně dieselová. Člověk si ale zvykne na všechno, když mu už nic třeba jiného nezbývá. Když občas v práci jezdím novou Hondou CRV 2,2 nafta, tak ta kultivovanost je nádherná oproti té 1,4.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...

Dnes večer po příjezdu domů se mi zdá zvuk mé FII takový polodiesový, posílám odkaz už byla tma, proto jen zvuk. Pro porovnání dávám ještě odkaz co jsem natočil v lednu, když jsem nastartoval úplně studený motor.

Je ten zvuk motoru na tom videu bez obrazu OK?

 

 

Editováno: , autor: Pandora
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

s videa moc nepoznať ale zdá sa to byť normáne , ak to niekomu znie ako diesel tak nie je o čom , ja v Octavii do cca 130 o motore ani neviem ... 

 

 

a po výmene oleja za 0W40 je aj prvý štart podstatne tichší a hydroštely necvaknú a celkovo počuť rýchlejšie premazanie motora 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...