pedalbb Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Chcem sa opýtať či je možné nastaviť podvozok aby bol mäkší, keďže je dosť tvrdý a ako? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Nastavit? Ehm, to opravdu ne.. Jedině tak dát menší kola, pokud máš třeba 16", tak dej 15", bude to měkčí.. Jinak pak výměnou tlumičů/pružin, ale to nevím jestli by se ti vůbec měkčí podařilo sehnat, protože se snad vždy jen přitvrzuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedalbb Vloženo 15. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Mám 15" a zdá sa mi to dosť tvrdé. Takže mi ostáva sa len s tým zmieriť. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 taky bych to bral měkčí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rojan Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Mam kola 15. Taky se mi zdalo ze auto je tvrde. Tak sem se bavil tlakem v pneu. A mam (podle meho) zatim optimum. Ve predu jak i v zadu mam 2,4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 (editace) ja mam 2,3. Mne by stacilo dat lepsi tlumice dozadu aby to v nerovných zatáčkách tak neskákalo...klasický případ, kde mě to každý den vytáčí je Jiráskův most v Praze...resp. nájezd na něj je zatáčkou do kopečka,člověk to tam rozjíždí od semaforu...no a přesně v tý zatáčce je práh a kolem trochu hrboly, já jedu vždy v levým jako ten VW Polo a vždycky se tak leknu jak tam zadek skočí jak koza....jednou skončím na tom obrubníku, protože se přes ten hrbol snažím jezdit už rovně Takových míst ale projíždím hodně, super jsou třeba boule v zatáčce Editováno: 15. Duben 2014, autor: rogerer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pedalbb Vloženo 15. Duben 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Na druhú stranu keď mám vzadu 3 kolegov cca. 260kg tak to drží v pohode :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 já už uvažoval o pár pytlech s pískem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BranoHelt Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 To ja v zimnom období pred 20 rokmi vozil v kufri mojej LADY1500 - 50 kilové vrecko cementu. Žeby sme sa k tomuto vracali v Rapidoch !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikyviky Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 (editace) zmněkčít povozek jde , jiné pružiny škodovácka maji barevné značení , ale bohužel nikde není tabulka jaké barevy co znamenají, resp tuhosti pružin , bud to laborovat ,nebo koupit stavitelné tlumiče i z pružinamy tedy najký set Edit : od najké doby vozim v zadu dva pytle cementu líp to sedi a min "tříská" Editováno: 20. Květen 2014, autor: vikyviky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Panove vite nekdo jake dily mohou mit vliv na ten lepsi podvozek co se dava od MR 20014? Jen tak mimochodem sem se zeptal v servisu kolik by stala vymena tlumicu u rapida liftback MR 2013 za tlumice MR 2014. A odpoved byla, ze tlumice v MR 2013, 2014 a 2015 jsou podle katalogu porad ty stejne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2014 Jestli ty náhrady už nejsou jen v té novější variantě. Tlumiče, pružiny, silentbloky... Pohledej nějaké recenze na netu, i když těžko říct, jaké informace ti novináři vlastně mají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlakras Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Prvni kompletni podvozek co sem nasel http://podvozek.heureka.cz/coilover-sportovni-podvozek-skoda-rapid-street/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Na ten mně dal typ Lenny tady z fóra - on už Rapida prodává takže možná budu první co ho namontuje. Ale zřejmě na to ještě nevyjdou prachy, uvidíme stejně až na jaro.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.