Kuchar7 Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Originál je 58km/h, můžeš si to snížit třeba na 50km/h v adaptacích jednotky (20) High Beam Assistance, položka Activationpeed for high beam assistant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajven G Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Nemam ponatia kde to hladat. To je v menu palubneho pocitaca? Alebo v diagnostike? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Jenom přes OBD diagnostiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajven G Vloženo 20. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2020 Je tu niekto v okoli Puchova s touto diagnostikou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 18. Březen 2021 Sdílet Vloženo 18. Březen 2021 (editace) Takže FLA zprovozněno, díky moc všem, a obzvlášť wirerovi za jeho manuál ! Zatím se mě nepodařilo najít nastavení městského provozu (chci ho vypnout), v přizpůsobení jsem tuto položku nenašel. P.S. Nevíte jaké číslo se používá pro bezpečnostní přístup pro přizpůsobení jednotky 20 FLA ? Prolezl jsem net a nic nenašel (zda je vůbec nutný). Dík Editováno: 18. Březen 2021, autor: Sudetak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Březen 2021 Sdílet Vloženo 18. Březen 2021 Nutny myslim nie je. Sak sa to da jednoducho overit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 18. Březen 2021 Sdílet Vloženo 18. Březen 2021 Dík, to je mé druhé kódování v životě, takže tak nějak zatím nevím co dělám :-) Vyskočila na mě hláška, že mám jeden pokus pro zadání správného bezpečnostního kódu jinak se kabel na 10 minut zablokuje, tak sem maličko znejistěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 1. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2021 Ahoj, je nutné vždy když chci používat automatická dálková světla ťuknout do páčky nebo lze nastavit, aby v defaultu byla dálková světla aktivní automaticky bez toho ťuknutí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 1. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2021 Přes VCDS by mělo jít zapnout, aby si systém pamatoval poslední stav nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 1. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2021 Aha tak super :-) díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 2. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2021 U mně si to pamatuje. Ale jakmile vypnu světla ovladačem nebo přepnul na parkovačky tak to zmizí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 2. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2021 Jo tak na parkovačky si to dává automaticky když dám řadící páku do P, tak proto se to vždy vyresetuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 27. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2021 On 7/23/2014 at 7:20 PM, boban1108 said: Citlivost nastavení má 3 stupně. Já používám to nejcitlivější = časné přepnutí. Přepíná spolehlivě a včas, dokonce rychleji než já bych přepínal ručně. To platí když se objeví auto naproti. Samozřejmě nepředvídá, když jsou např. vidět za zatáčkou světla reflektorů, nebo před vrcholem kopce. Ale jakmile se auto objeví, tak přepne velmi rychle. Bohužel jsem zatím neměl v praxi možnost vyzkoušet na jakou vzdálenost zapne dálkovky, když přede mnou jede vozidlo. Trochu mě překvapila logika: myslel jsem si, že zapnu dálkovky a on je za mě včas vypne. Je to ale jinak - když je zapnu ručně, tak je nevypne. Musím to nechat na asistentovi, aby si je v případě potřeby sám zapnul a pak je zase sám vypne. Ale je to jen otázka zvyku, než člověk přijme jeho logiku. Přesně je to popsáno v manuálu. Takže shrnutí: velká spokojenost. Jak to mám tedy chápat. Nastavení citlivosti 3 stupňů - včasná, střední a pozdní reguluje to za jaký čas se rozsvítí dálková světla? To znamená - vyjíždím z obce, mám nastaveno časná, dálkové naskočí dřív, než kdybych měl nastaveno pozdní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 27. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2021 To ale nema vplyv na prepinanie dialkovych,ale na prepnutie z dennych na stretavacie,to znamena citlivost senzoru svetiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 27. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2021 (editace) To znamená je to citlivost na šero, že to zapne potkávací dříve, než je úplná tma? Právě se mi zdá, že když jsem to zkoušel, tak mi rychleji reagovalo přepínání z potkávacích na dálkové když jsem vyjížděl z obce. Oproti nastavení pozdní to chvíli trvalo, než se dálkové sepnuly. Editováno: 27. Listopad 2021, autor: MrMysakovich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 27. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2021 To sa ti iba zda.....prave preto je ten problem za sera,ze vacsina to ma z fabriky alebo od dealera nastavena na pozdni a preto chodia za sera iba s dennymi svetlami svietiacimi vpredu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 27. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2021 Aha, takže potom už to chápu a nastavení časná nechávám :-) díky moc ještě jednou. Pomalu ty asistenty začínám chápat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Chlapi, to prepinani tech 3 moznosti zkracuje nebo prodluzuje cas, za ktery se svetla prepnou z dennich na potkavaci. Chci aby se prepli rychle pri vjezdu do tunelu, davam casne nastaveni, ale budu blikat i pod mostem. Nema na to zadny vliv jak moc je sero. Snimac svetla ma pevne danou hodnotu, kdy svetla rozsviti. To, ze nekdo jezdi za sera na denni sviceni je proto, ze ma nastaven prepinac do polohy 0 a ne na auto. Na dalkovyho asistenta to nema vliv uz vubec zadnej. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrMysakovich Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Super, díky za objasnění :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shockteq Vloženo 22. Června Sdílet Vloženo 22. Června Ahoj, dodělával někdo FLA do O3? Rád bych to zkusil, viděl jsem návod od Wirera k Fabii 3, tak jen jestli u Octavie není něco jinak. Nemám na zrcátku kameru - jen světelný a dešťový senzor. Budu tedy měnit zrcátko. Ocenil bych tip, kde sehnat. Originál za 15k mi přijde absurdní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 22. Června Sdílet Vloženo 22. Června hmm a ja som to vypol hned na prvej ceste domov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shockteq Vloženo 22. Června Sdílet Vloženo 22. Června Rád si s tebou zrcátko vyměním 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shockteq Vloženo 23. Června Sdílet Vloženo 23. Června @wirer a teď doufám, že nevadí označení.. psal jsi, že pro zapojení FLA do O3 se můžu napojit i do BCM. Zajímá mě, kde je možné vyčíst tuto možnost - podle schématu zapojení jsou dráty od HBA napojeny do GW a s BCM nemají nic společného. Asi se ptám jako blbec ale nějak to tam nevidím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 23. Června Sdílet Vloženo 23. Června Muzes to pripojit kamkoliv kde najdes CAN-E. Ja to pripojil u konektoru na sloupku A uplne dole. Staci demontovat kryt prahu u ridice a jsi tam. To mi prislo jako nejjednodussi reseni. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shockteq Vloženo 24. Června Sdílet Vloženo 24. Června Perfektní, díky za tip. Teď ale jak jsi ten signál hledal? Pouze podle barvy vodiče, nebo jsi šel po schématech a hledal ho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.