Přejít na obsah

Přelakování předního nárazníku


w810

Doporučené příspěvky

Dnes ráno jsem přišel k autu a co nevidím, odřený přední nárazník jak na pravé straně tak na levé :( a tak se mi hlavou honí otázka, jestli nechat přelakovat celý nárazník nebo jen rozstřik. Nebo jak to vidíte Vy? Ještě další věc co řeším je, kam to dát, jestli zkusit originální servis Škoda nebo nějaká lakovna-to je další otázka, máte někdo zkušenosti s Boss lakovnou (Líšeň) nebo Oršula (Kuřim), případně nějaká další osvědčená lakovna v Brně a blízkém okolí, kterou byste doporučili?

20140421 074834

20140421 074844

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Upřímně bych se na to lakování vykašlal... Necháš to nalakovat a týden nato to zase nějaký kokot odře..

Co se lakoven týče, tak mám zkušenost jen s autorizovanými servisy, práce většinou odvedena dobře, ale samozřejmě cenově to vyjde hodně draho.. Vždy jsem to ale řešil na spoluúčast a tak to bylo relativně jedno.. Rozstřik asi nehrozí, spíš bych počítal s komplet lakem nárazníku..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A je to opravdu odřené? To vypadá spíš jako otěr barvy. Zkus si nechat v autolacích odlít trochu 3M pasty, přeleštit to tím a půjde to dolů a ty škrábance co tam zbudou rozleštit a je, případně co zbyde zatřít lakovou tužkou, a myslím, že to ani nepoznáš, že tam něco bylo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Beru, že se to může stát znova, ale kdyby to bylo starší auto tak bych to nechal a držel bych se přísloví "nárazník je od toho, aby se narážel", ale mám ho 5 měsíc a dost mě to vytáčí.. zkusím teda zítra ten servis a uvidím co řeknou nebo navrhnou..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

HjM: pravý bok je sedřený jen na těch krajích-snad, zatím sem to podrobněji neprohlížel, jen přejel narychlo rukou, levý je celý durch, rýha jak nevím co.. ještě se snažím vymyslet od čeho to tak může být (ten levý), protože to vypadá jak kdyby to bylo něčím kovovým.. pravý je prostě klasika nárazník na nárazník..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak sem byl dnes ráno v té Boss lakovně a je to škráblý durch-takže přelak komplet nárazník.. ta 3M pasta by údajně nebyla stoprocentní a bylo by to vidět.. takže to ještě asi promyslím, 3000,- bez DPH za sundání+přelakování se mi ale tak hrozný nezdá..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...