chobott Vloženo 13. Březen 2018 Sdílet Vloženo 13. Březen 2018 Tak me to srdce neurve :-) ceny maji stejne jako v CR tak jsme tam pridal jeste par drobnosti a jedno postovne.... ted nemam moc casu abych rezal koberec....a je zima :-) ke koberci jsem jeste pridal kryt do motoru https://www.obautodily.cz/skoda-citigo-volkswagen-up-kryt-do-kapoty-proti-hluku-original-10697cz911/?gclid=EAIaIQobChMI85Ll-avp2QIVhcyyCh15igvuEAEYASABEgJQ4PD_BwE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Tak jsem dnes dodal plastovy kryt hrany kufru.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Budu lepit ale jeste cekam na ty bocni koberce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 Kde se dá prosím objednat ten plastový kryt hrany kufru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 27. Březen 2019 Sdílet Vloženo 27. Březen 2019 Čtu ale i tak se mi nedaří sehnat, v Auto Kelly jsem na něj myslím narazil ale téměř za dva tisíce .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 27. Březen 2019 Sdílet Vloženo 27. Březen 2019 Cena sedi....ale sezenu levneji vice SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Jediné co jsem snad aktuálně našel. Nemá někdo? https://www.milotec.net/kat-c-077-04-Prekryt-hrany-zavazadloveho-prostoru-Citigo-od-r-v-2012-d264.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Original budou...jen cekam na cenu a bude snad dobra....kolik kdo chce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Záleží na ceně, ale uvažuji nad tím také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Doufam ze budou tak 500-700/ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitecoat Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Já bych měl o jednu určitě zájem, ideálně i s nýty, pokud by byly. Myslíš, že by se to zvládlo sehnat do Velikonoc? Že bych se do toho v době volna pustil... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Zkusim v pondeli overitJa osobne jsem to ani nesrouboval drzi to samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitecoat Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Super, tak dej pak prosím vědět, až to budeš mít ověřené. Pokud to drží i nepřilepené, o to lépe, manželka to stejně za chvíli zhuntuje :) Jinak za mě cena OK i kdyby nakonec byla vyšší. Spíš čím dřív to bude, tím líp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratafak Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 V 29. 3. 2019 na 13:59, chobott napsal: Pokud by to dopadlo, vzal bych taky jeden kousek. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 31. Březen 2019 Sdílet Vloženo 31. Březen 2019 Určitě bych měl zájem o jeden kousek. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitecoat Vloženo 2. Duben 2019 Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 Jelikož se zatím nikdo neozval, tak jsem to dnes nakonec vyřešil po vlastní ose přes Worldparts. Navíc mi nabídli ke krytu hrany i ty boční tapece (kód Z151NF1308) za relativně rozumnou cenu 826 Kč / sada (2 kusy), což odpovídá i cenám v Německu (viz http://skoda-zubehoershop.de/citigo/innenausstattung/dekor/927/kofferraum-seitenverkleidung-set-fuer-citigo) a nemusím řešit poštovné ani se s tím pachtit. Termín dodání mají 2-3 dny. Nechci jim dělat reklamu, ale dávám to sem pro inspiraci ? Až mi vše přijde, tak to nainstaluju a dodám fotky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitecoat Vloženo 2. Duben 2019 Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 V pohodě, rád pomůžu, s tím opravdu nemám problém ? Kupoval jsem vše přes Worldparts (http://worldparts.cz/cs/vyhledavani). Na stránkách ty bočnice sice oficiálně nemají, ale byly mi při schvalování objednávky nabídnuty jistým panem Pavlem Dvořákem (Parts Manager), takže pro objednání doporučuji jej kontaktovat na info@worldparts.cz (číslo dílu jsem uvedl výše, ale pro jistotu: Z151NF1308). Snad vám to bude ku prospěchu. Dám více info, až vše dorazí (odhaduji nejpozději začátkem příštího týdne)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 2. Duben 2019 Sdílet Vloženo 2. Duben 2019 Ahoj tak plastový kryt na zámek/hranu kufru 900,- s DPH (s dokladem) + nejake postovne pripadne vyzvednuti praha k dispozici take ty boční koberečky...co pise @whitecoat ale k tem nemam jeste cenu 1S0 867 427 82V- Obložení kufru levé 1S0 867 428 82V- Obložení kufru pravé 1S0 863 459 82V-Kryt zámku 1S4 867 211 BF 82V-výplň dveří levá zadní na 5 dv 1S4 867 211 BF 82V-výplň dveří pravá zadní na 5 dv Nástupní lišty Citigo 3 dv 2 dílná sada 1ST 071 303 Nástupní lišty Citigo 5 dv 4 dílná sada 1ST 071 30 3A pripadne piste SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
graun Vloženo 3. Květen 2019 Sdílet Vloženo 3. Květen 2019 @Chobott: Psal jsem Ti SZ ohledně toho krytu zámku v kufru. Bude to tedy ještě možno dodat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 20. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 (editace) Pozor, objednal jsem obložení kufru z worldparts.cz podle chobottem výše uvedených čísel 1S086742782V a 1S086742882V - nepřišly boční koberce, ale velké panely z tvrdého plastu, které vypadají, jakoby patřily na dvojmístnou verzi VW Up! Nebo jestli to takhle má třídvéřko, nevím, ale na pětidvéřko Citigo nejdou! - - Editováno: 23. Srpen 2019, autor: JayBee1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 20. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 (editace) Jedny origo bocni koberce do kufru navic mam. Cena je 860 Kc, mozno dodat v Pze ci kdekoliv na D1 mezi Phou a Belotinem, pripadne po domluve jinde. Editováno: 20. Srpen 2019, autor: Šutrák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 22. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 @JayBee1 Ahoj, odkud jsi? Chtěl bych ty bočnice zkusit na 3dv a v případě ze by pasovali bych tě jich zbavil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 Už jsem je vrátil a mám objednané koberce. Zkus případně napsat mail na worldparts.cz a domluvit se s p. Dvořákem. Ale než začneš něco řešit, pořádně si prohlídni fotku a nákres - vůbec tam není ta horní část s výstupky pro kryt kufru, plast v podstatě kopíruje plech karoserie. Na mě to prostě dělá dojem, že to je na dvojmístnou mikrododávku na rozvážení pizzy apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pisi69 Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 Ahoj , měl bych dotaz zda je možné kobercove bočnice kombinovat s dvojitou podlahou (zda tomu nějak nevadí/je jinozne “našroubovat” zpět přes koberec). Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mišule Vloženo 23. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2020 (editace) Omlouvám se za kvalitu fotek zrovna mrholilo je to focený mobilem.Jinak oblepení kufru hodně pomohlo ztišení auta ze zadní části.Navíc máme namontovaný zadní plastový podběhy.Před úpravou byl slyšet hluk od zadních kol. Citigo máme rok a jsme s ním nadmíru spokojeni nemá chybu moc se nám líbí. :-) Editováno: 23. Prosinec 2020, autor: Mišule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.