Říjen 26, 201410 r Autor Díky za info, také jsem je našel na Bazoši, s pánem jsem komunikoval před týdnem, psal mi že zjišťuje co a jak s dopravou a že jedna je od barvy jak byly ve sklepě, tak jsem mu psal jestli to zašpinění může nafotit, tak uvidíme, už je to týden a neozval se, tak jsem mu dnes opětovně napsal. Ještě jednou Díky za info moc si toho vážím
Říjen 26, 201410 r jj.. len predné nemá zmysel.. keď už tak komplet... o červených viem za 11000 Kč.. ale ja by som radšej sivé, k modrej race mi červený interiér nepasuje..
Říjen 26, 201410 r Ja mam v Rapidu by som to nazval organizer a chrani to cele sedadlo od zadu.Nad drziakmi na telky badam tiez co stym.Zatial to mam na drziakoch na suchy zips.
Říjen 26, 201410 r Sedadla jsou to sice pěkné, ale z takových úprav už jsem vyrost. Fabku jsem šetřil, tunil a nakonec byl rád za že jsem ji prodal, za co jsem ji prodal. Nikdo to neocenil. To radši budu střádat penízky a za 5 let vyměním rapouše za něco novšího
Říjen 26, 201410 r Alebo si založiť vlastné vlákno v sekcii "Váš Rapid" tiež by ma zaujímalo ako vyzerá táto kombinácia..
Říjen 28, 201410 r Takže z továrny chodi Ray lesk? Jen si to chci potvrdit. Upraveno Říjen 28, 201410 r od ABAB
Říjen 30, 201410 r @ABAB: ano. Já jsem to u prodejce chtěl lesklé SAVIO a ten mi řekl, že k styleplusu chodí jen lesklé, jak RAY, tak SAVIO.
Listopad 21, 201410 r Autor Možná blbá otázka, ikdyž znám odpověď tak se chci přesto ujistit. Sedačky z normálního Rapida a ze Spacebacka jsou totožné a navzájem záměnné?
Listopad 21, 201410 r Autor Díky chtěl jsem ujištění. Našel jsem totiž na netu komplet sedačky za 9500,- co myslíte? Mají za tu samou cenu i červeno/černé, sedačky jsou úplně nové s vyhříváním. Upraveno Listopad 21, 201410 r od Hanysek Kocich
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.